- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.381
Evet canim 4 buçuk yaşında kizim varAy ne güzel kızın mı var rabbim bana da nasip eder inşallah :)
hahaha yurudum baby bugun evde oturursam evde biseyler yapvm bolgesel caliscam. Keske hic bozmadan yapsam 60kgyu beklemeden az az basladm artk.ben anca 30 30 30 30 30tebrik ediyorum dünkü az yemenden dolayıda tebrik ediyorum hep tebrk ediyorum
Konusan tartimi,esinmiBende anlamadım canım sabah kalk plates yap akşam kalk yürü vay arkadaş diyom bu ne ne yapsam sulu yemek yiyorum ekemk hiç yok mesela sabahalro yeşil çay. Vs gabizligim var biraz ondan mı diyorum artık pazar günü ve bir ay olacak 66 görmeme lazım o zmaan kadar ah şu 60 görsem gerisini aramicam dün eşimden tartı fazla çıktın dedi benim tartı psikoloji bozan cinsten konuşuyor konuşuyor kılınış bu diye uyandırıyor adamı obur odadan duydu valla eşim bende hep açlıktan öleyim o zmaan dedim
başlamalısın bence de bi dene en azından izinden dönmedenhahaha yurudum baby bugun evde oturursam evde biseyler yapvm bolgesel caliscam. Keske hic bozmadan yapsam 60kgyu beklemeden az az basladm artk.
Eveeeeetttt tamda bekledim cevap kuzu,ne yaptin hadi soyle nolurr.bir tuyo,bir ipucu,haydi haydiYoh giz sade sporla olsa keskem her sabah 30 dk spor yapiyom ben zaten ama 3 günlük bi diyet uyguluyorum onunla verdimmetabolizma şaşırsın diye baya şaşırdı nerdeyse 2 kilo gitti yarin tam sonucu yazicam 3 günde ne kadar gittigini
Yine karninmi acikti
sana oldugunu nasil anladin amaAçimsaolun efendim
evetttttt aslinda gerek yok zayiflasam dahada incelcek bacagm ama hafif haff calistrmak lazim.başlamalısın bence de bi dene en azından izinden dönmedenters teperse birakırsın
Yoksa cacik yemekten icimde cacik agaci cikacakYoh giz sade sporla olsa keskem her sabah 30 dk spor yapiyom ben zaten ama 3 günlük bi diyet uyguluyorum onunla verdimmetabolizma şaşırsın diye baya şaşırdı nerdeyse 2 kilo gitti yarin tam sonucu yazicam 3 günde ne kadar gittigini
Sabahki tost hic yetmedi bağa
Anlarimm benYine karninmi acikti
sana oldugunu nasil anladin ama
evetttttt aslinda gerek yok zayiflasam dahada incelcek bacagm ama hafif haff calistrmak lazim.
Ayy seni yieeerim yieerim Operim seniii yieeerimmmAnlarimm ben
Bah ben seni yieerimm öpeceyim seniAyy seni yieeerim yieerim Operim seniii yieeerimmm
Bah ben seni yieerimm öpeceyim seniahahhahahahahshzggssgh
denicem hafta sonu yeni lezzetlere hep açığımdırpek severimmm bide ananemin kendi yaptıgı var o daha bi güzel oliiiyy
pazartesiden bunu da yapcam ama meyveleri değiştirsek olur mu ?Veriyim mi listeyiama kilon duraklamaya girdiginde yapsan daha iyi oluğ bence
Eki Görüntüle 1981849 Eki Görüntüle 1981850 Eki Görüntüle 1981851 İste bu listeyi uyguladim canimson gunumdeyim
İnşallah canım valla tartı bozulmuyor yenisini alsam daha iyi gelecek tartı konuşana kiloyu bağıra bağıra söylüyor vallaKonusan tartimi,esinmiayy kiyamam.vur kafasina
Sikma canini canim.dedigim gibi ,ufak bir degisiklik iyi gelecektir.uyku duzeni bile etkiliyor.ama yilmadan basaracagiz
Evet 27 yaşındayım sekiz aylık evliyim eşim erken dediği için ldusunmuyoruz bana kalsa hemen yapardım çünkü yaşım da varEvet canim 4 buçuk yaşında kizim varRabbim isteyen herkese nasip etsin kac yaşındasın sen canim evliydin dimi
yemek yedimde geldimYine karninmi acikti
sana oldugunu nasil anladin ama
evetttttt aslinda gerek yok zayiflasam dahada incelcek bacagm ama hafif haff calistrmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?