- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.361
Cok cok gecmis olsun canimmm,Allahtan acil sfalar diliyorum.simdi nasil,iyimi.normale dondumu tansiyonunuz.cok gecmis olsun.Anneler cok kiymetli.Kızlar annemin tansiyonu 22ye fırladı. tüm gün annemin tansiyonunu düşürmekle uğraştık o nedenle siteye pek giremedimmenümü geç paylaşıyorum. Menü falan düşüncek halim de yoktu ne bulursam onu yedim
Sabah: (saat 12 gibi) 5 siyah 5 yeşil zeytin,
1 parça İzmir tulum peynir
Öğle yok
Akşam: (saat 9 buçuk gibi ) 1 büyük kase brokoli çorbası, 1 kase haşlama patatesli bulgurlu kıymadan yapılmış köfteli sulu yemek
Gece: 4 kare çikolata + 8-9 tane yarım kesilmiş kurutulmuş domates + 2 parça İzmir tulum peynir, 10 tane falan da zeytin yedim :/
Azıttım biliyorum ama sinirlerim çok bozuk yemeğe saldırdım
Evet canim bol yesillikle falan yiyince oluyiben uyucam şimdi hareketsizlikten
etkili oluyo dimi wc sorununa
bn onu ona demedimdi ama:
Galiba ekleyeceğim diye 575 yapmışsın, ben de 575 üstüne ekledim. Hepsini toplayınca farkettim, düzelttimponcikbirgelincik
Canimmm,kiyamam bize ya,ben de carsamba gunu baya kotu oldum,allah yardimcimiz olsun bizim.saglikla en kisa zamanda verelim su fazlaliklarimizi.Valla ne güzel dedin akşam on oldu mu ben açım açım diye boguruyorum resmenyaaa Çok zor bı zaanat kilo vermek
almak saniyeler vermek haftalar sürüyoGunaydinnn kizlar
Nasilsiniz,bu haftayida atlattik sukurler olsun,gecem gunduzum diyet oldu benimay ne zormus bu isler,alirken farkina bile varmiyorsun verirken ugras dur .
yarın bol acılı evde yapar marulla yersin canım o pek zararlı değil dısardakiler gibiValla benim de canım çok çiğ köfte istiyor bu aralar ama yemicem işte
61.3 ün altında oldugun sürece listedesinnnnnnBen bu sabah cok mutlu oldumsabah 7.30 da tartildim 61.2kg ciktim.sonra geri yattim uyumusum.saat 10 da tartildim,60.9 kg yi gordum yarina da biraz fark olur insallah kizlar
Valla canisi insanın canı çıkıyor bu sabah kiloyu fazla gördüm olim mı daha ne yapam dedim Yaw tobelerim olsun açlıktan kırılan ben fazla çıkan gene ben YawCanimmm,kiyamam bize ya,ben de carsamba gunu baya kotu oldum,allah yardimcimiz olsun bizim.saglikla en kisa zamanda verelim su fazlaliklarimizi.
morullu maydanozluEvet canim bol yesillikle falan yiyince oluyi
Kuzu sen spor da cok iyisin,bur yer de muhakkak bir degisiklik istiyor bunye.gecen bir yerde okudum.gunluk tuketilen oeyniri degistirmek.yada surekli yedigimiz bir seyi ogun den cikarmak vs.ben bu hafta corba hic icmedim.ve kahveyle yedigim yulafli biskuvilerde yemedimValla canisi insanın canı çıkıyor bu sabah kiloyu fazla gördüm olim mı daha ne yapam dedim Yaw tobelerim olsun açlıktan kırılan ben fazla çıkan gene ben Yaw
Tabiki de degil canim,sadece gece onermiyorlar.gunduz ogun aralarinda yanina yogurt ve sut ilavesiyle oneriyorlar meyveyi.gece yenince sekere donuyormus vucutta.Ya kızlar meyve yemek çok mu kalorili ben çok seviyorum meyve yemeği ya
Ayneen domates salatalik da tatlanmis yemege basladim benmorullu maydanozlu
Bende anlamadım canım sabah kalk plates yap akşam kalk yürü vay arkadaş diyom bu ne ne yapsam sulu yemek yiyorum ekemk hiç yok mesela sabahalro yeşil çay. Vs gabizligim var biraz ondan mı diyorum artık pazar günü ve bir ay olacak 66 görmeme lazım o zmaan kadar ah şu 60 görsem gerisini aramicam dün eşimden tartı fazla çıktın dedi benim tartı psikoloji bozan cinsten konuşuyor konuşuyor kılınış bu diye uyandırıyor adamı obur odadan duydu valla eşim bende hep açlıktan öleyim o zmaan dedimKuzu sen spor da cok iyisin,bur yer de muhakkak bir degisiklik istiyor bunye.gecen bir yerde okudum.gunluk tuketilen oeyniri degistirmek.yada surekli yedigimiz bir seyi ogun den cikarmak vs.ben bu hafta corba hic icmedim.ve kahveyle yedigim yulafli biskuvilerde yemedim
Ohh harikasinnnPlatesimi yaptım yeşil çayımı hupletim :)
Ayy ben kısır cok seviyorum ya yapinca doymak bilmiyomSenin yuzunden hep dun cig kofte yedim acili falan yazinca bende o kadar yogurmaya ugrasamiycagim icin kisir yaptim cıg kofte gorunumlu kisir ama saat 5 gibiydi daha da birsey yemedim
Ay ne güzel kızın mı var rabbim bana da nasip eder inşallah :)Ohh harikasinnnbende çamaşır astim bulasiklar yerlestirildi ev toplandi kizimla niloya izliyoz
bende başlasam artık içine maydanoz da atarım ımmmmmAyneen domates salatalik da tatlanmis yemege basladim ben
Yoh giz sade sporla olsa keskem her sabah 30 dk spor yapiyom ben zaten ama 3 günlük bi diyet uyguluyorum onunla verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?