Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok cok gecmis olsun canimmm,Allahtan acil sfalar diliyorum.simdi nasil,iyimi.normale dondumu tansiyonunuz.cok gecmis olsun.Anneler cok kiymetli.

Gunaydinnn kizlar
Nasilsiniz,bu haftayida atlattik sukurler olsun,gecem gunduzum diyet oldu benimay ne zormus bu isler,alirken farkina bile varmiyorsunverirken ugras dur.
almak saniyeler vermek haftalar sürüyo
Valla benim de canım çok çiğ köfte istiyor bu aralar ama yemicem işte
yarın bol acılı evde yapar marulla yersin canım o pek zararlı değil dısardakiler gibi
Ben bu sabah cok mutlu oldumsabah 7.30 da tartildim 61.2kg ciktim.sonra geri yattim uyumusum.saat 10 da tartildim,60.9 kg yi gordumyarina da biraz fark olur insallah kizlar
61.3 ün altında oldugun sürece listedesinnnnnn

Canimmm,kiyamam bize ya,ben de carsamba gunu baya kotu oldum,allah yardimcimiz olsun bizim.saglikla en kisa zamanda verelim su fazlaliklarimizi.
Valla canisi insanın canı çıkıyor bu sabah kiloyu fazla gördüm olim mı daha ne yapam dedim Yaw tobelerim olsun açlıktan kırılan ben fazla çıkan gene ben Yaw

Valla canisi insanın canı çıkıyor bu sabah kiloyu fazla gördüm olim mı daha ne yapam dedim Yaw tobelerim olsun açlıktan kırılan ben fazla çıkan gene ben Yaw
Kuzu sen spor da cok iyisin,bur yer de muhakkak bir degisiklik istiyor bunye.gecen bir yerde okudum.gunluk tuketilen oeyniri degistirmek.yada surekli yedigimiz bir seyi ogun den cikarmak vs.ben bu hafta corba hic icmedim.ve kahveyle yedigim yulafli biskuvilerde yemedim

Bende anlamadım canım sabah kalk plates yap akşam kalk yürü vay arkadaş diyom bu ne ne yapsam sulu yemek yiyorum ekemk hiç yok mesela sabahalro yeşil çay. Vs gabizligim var biraz ondan mı diyorum artık pazar günü ve bir ay olacak 66 görmeme lazım o zmaan kadar ah şu 60 görsem gerisini aramicam dün eşimden tartı fazla çıktın dedi benim tartı psikoloji bozan cinsten konuşuyor konuşuyor kılınış bu diye uyandırıyor adamı obur odadan duydu valla eşim bende hep açlıktan öleyim o zmaan dedim

Senin yuzunden hep dun cig kofte yedim acili falan yazinca bende o kadar yogurmaya ugrasamiycagim icin kisir yaptim cıg kofte gorunumlu kisir ama saat 5 gibiydi daha da birsey yemedim
Ayy ben kısır cok seviyorum ya yapinca doymak bilmiyomo yuzden cok nadir yapiyom

SekerPancarii o 1900 gr nasil gittituyo tuyo tuyo.spor deme lutfennn
Yoh giz sade sporla olsa keskem her sabah 30 dk spor yapiyom ben zaten ama 3 günlük bi diyet uyguluyorum onunla verdim metabolizma şaşırsın diye baya şaşırdı nerdeyse 2 kilo gitti yarin tam sonucu yazicam 3 günde ne kadar gittigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…