Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oy Kıyamam ben tost yaptım mi ne varsa koyuyom içine ekmekte baya büyük oluyo zati
Bende bir kepek ekmegi almisim yani içi fos fos hic doyurmuyo grmi cok az sen düşün ben onlan yaptim tostu yarinki kahvaltimi bu gozlerle bekliyom

Evet suyun üzerinde calismamiz gerekiyo
Kesinlikle
Saol canim aslinda detoksuna devam edicektim ama misafirlikte olunca ikindiden sonrasi degisti evet canim sabah kahve icip fıstık ezmesi atiyorum agzima kahvalti oncesi yapiyorum
Ya benim kızım da büyüsün artık.. Çöpçü balığı gibi sürekli memede, o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum
Sütü kestiğim gün ilk yapacağım şey detoks..

Kesinlikle

Ya benim kızım da büyüsün artık.. Çöpçü balığı gibi sürekli memede, o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum
Sütü kestiğim gün ilk yapacağım şey detoks..
Büyür canim bi bakmissin okul çağı gelmis zaman cok cabuk geciyo benim kizim bu sene anaokuluna baslicak hala inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne

Yeter bende hafta sonu kV ye gitcem sonra gelsin diyetlerrrr
Bana yazih degel mi bende kvdelerdeyim millet yufkanin üstünde tavuklu bulgur pilavini götürürken ben sadece bi parca tavik yidim ama yettin sen ha ben acken sen tok olamazsinmeyve de agzima surmedim

Bana yazih degel mi bende kvdelerdeyim millet yufkanin üstünde tavuklu bulgur pilavini götürürken ben sadece bi parca tavik yidim ama yettin sen ha ben acken sen tok olamazsinmeyve de agzima surmedim
Bana baaarmaaaa tm yemicem gayri 56 ya çıktım tekrar gitti yine iddayi kaybettim

14. TAKİM 513. ETAP***

06derya(69.6///%)
senad(64.8///%)izine ayrıldı
nuffiun(72.8///%)
zuzuzuzu1234 (67.9///%)
elaalemi( 58///%)
Marul_Anne(56.4///%)yeni üye girişi başlangıç kilo 57.4 hedef 54
Alina_ (61.8///%)yeni üye başlangıç kilo 64.5 hedef 50

14. Takım Ortalama:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…