- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.821
AhahsggsgdgsNasil zor tuttum kendimi bilemezsinkaşığı doldurmaya çalışıyom dökülüyo habire bi türlü dolu kaşık koyamadim tabaga ahahahah
Ayy keske pogacayi oglen yeseydin bi tane yeteridiiiBugün ki saçma sapan berbat menüm
Sabah:
-2 yumurta
-1 k.k. peynir
-3 zeytin
-1 dilim ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase kuru fasulye
ara: 1 fincan latte + yarım avuç kuruyemiş
akşam:
-1 kase kuru fasulye
-3 adet poğaça
Su 2 litre, buçuk bile olabilir, dinimiz amin.
Kızıma yesin diye poğaça yaptım. Ben de yedimPişmanım.
3 poğaça nedirBugün ki saçma sapan berbat menüm
Sabah:
-2 yumurta
-1 k.k. peynir
-3 zeytin
-1 dilim ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase kuru fasulye
ara: 1 fincan latte + yarım avuç kuruyemiş
akşam:
-1 kase kuru fasulye
-3 adet poğaça
Su 2 litre, buçuk bile olabilir, dinimiz amin.
Kızıma yesin diye poğaça yaptım. Ben de yedimPişmanım.
Gider yermişimAhahsggsgdgso zaman tm kaşık değil demek ki 4 sayılmaz o 1 kaşık Daha ye
Çok iyi olmuş, çok da güzel olmuşMenum
1 kuru kayisi
Sabah: 1 dilim ekmek, birer parca beyaz peynir ve tulum peyniri,3 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 1 lokma tahinpekmez
Ara: 8 tane çağla
Öğle: 4 kuru kayısı, 1 kase yoğurt
Ara:3 çizi (açlıktan bayilcaktim yohsa)
Aksam: 1 kase sehriye çorbası, 4 kaşık makarna, yogurt, biraz soganve asla doymadimdi
Kahve ictim aralarda
Tursuyla ne iyi gider beeeGider yermişimacaba sen benim onu tam dört kaşığa denklemedigimi mi sanaysun tam dört kaşık yidim zati yine de doymadim ben makarnayla doymuyom iki tabak yemeyince
Bugün pis çuvalladım. Yarın ola hayrola.. Ölçülü yiyip dengelemem lazım.3 poğaça nedir
Dimi keşke poğaçayı sabahtan yapaydım.. Off hiç olmadı bu yaaAyy keske pogacayi oglen yeseydin bi tane yeteridiii
Yarin cok hafif beslenir dengelersin canimDimi keşke poğaçayı sabahtan yapaydım.. Off hiç olmadı bu yaaVurun bana
Kiz niye o kadar eti puf yiyonKahvalti,
Bir yumurta ve bir dilim peynirle omlet
Domates,bir zeytin,iki etimek,acik cay
Ara,bir fincan sutlu turk kavesi
Bir eti puf
Ve
Oglen,
Uc eti puf
Dogal olarak aciktim sonrasinda
Ara,
Bir etimek az peynir
Aksam,
Yedi tane lahana sarmasi,serce parmaktan az buyuk
İki kasik yogurt.
Ben suclu,ben vicdan azapli
Yetersiz beslenme, sebep olabilir canım.Gabizligim var ya önerisi olan var mı hanımlar hep diyet yaptığımda bu başıma geliyor malasef
Dedim ama cok vurmayin diyeKiz niye o kadar eti puf yiyoncanin cok cektiyse hadi bi dene yi 4 dene yimişin
2 gün önce yaptığım sporun kas ağrısını çekiyorum hala. Esneme hareketlerini yeterli yapamadım. Penguen gibi yürüyorum. O sumo ve jump squatlar beni mahvetti.. Ama yarına yapacam artık Allahını emriYarin cok hafif beslenir dengelersin canimimkanin varsa spor yapsaydin iyi olurdu yedikten sonra
Erik kurusuda dene canim oda rahatlarir.iki uc taneyi biraz kaynat ,suyula birlikte tuket.yada kayisi gibi de yiyebilirsin.ardindan ilik su.Gabizligim var ya önerisi olan var mı hanımlar hep diyet yaptığımda bu başıma geliyor malasef
Çok teşekkür ederimara öğünlerde kefir iç ... sabah aç karnına da 1 çay bardağı tüm kimyonu kaynat kahvaltıdan 10 dk önce iç gaz varsa giderir ödem atar kefirde kabızlığı giderir yaban mersinli var birde kayısı ve üzümlüsü çok leziz
Canım Kahve içiyorum ama maalesef o yaramadi canım ama düşünüp yazman bile çok hoş :)Yetersiz beslenme, sebep olabilir canım.
Geceden 2,3 kayısıyı sıcak suya koyup sabah suyu ve kayısıları tüketebilirsin.
Türk kahvesi içebilirsin, üzerine bol su.. Bende çok etkilidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?