- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.861
Suda sıkıntı yok canım iki litre ic içiyorum sabah gittim kefir aldım şimdi onu içtim yeşil çay falan da tuketirim normalde bilmiyorum rejime girince öyle oluyor ya
Canim lifli gidaa en onemlisi tuketmezsen kabizlik daima sorun yapabilir.Suda sıkıntı yok canım iki litre ic içiyorum sabah gittim kefir aldım şimdi onu içtim yeşil çay falan da tuketirim normalde bilmiyorum rejime girince öyle oluyor ya
Tamam canım lifli gıdalarla internetten bakayımCanim lifli gidaa en onemlisi tuketmezsen kabizlik daima sorun yapabilir.
Bozulmasın moralin sorunun gitti mi birden - göreceksin marul salatası yap içine bol yeşillik koy domates salatalık ye biraz rahatlatır ama az gıda tükettiğimiz için diyette bagirsaklarimiz dolmuyor o yüzden kabız oluyorsunHerkes nerde çok canım sıkılıyor benim ya sabah gördüm tartıda hiç elim birşey kalklmiyoer ahanda moralim bozuk yaaa
Ama canım inan moral sıfır ya kefir içtim şimdilik anca anca azcik düzeldiBozulmasın moralin sorunun gitti mi birden - göreceksin marul salatası yap içine bol yeşillik koy domates salatalık ye biraz rahatlatır ama az gıda tükettiğimiz için diyette bagirsaklarimiz dolmuyor o yüzden kabız oluyorsun
Bende de oluyor sürekli yeme seklimi değiştiriyorum şalgam içiyorum kefir içiyorum düzeliyor biraz birazAma canım inan moral sıfır ya kefir içtim şimdilik anca anca azcik düzeldi
Sağol canım aynen azcik ise yaradıBende de oluyor sürekli yeme seklimi değiştiriyorum şalgam içiyorum kefir içiyorum düzeliyor biraz biraz
Evet canim sadece detoks corbasini iciceksin iki saate biÇok acıktım ben ya bugün kolay geçiyor gibi ama akşam nasıl geçecek bilemiyorumSekerPancarii detoks yaparken meyve de yemiyoruz değil mi sadece ayran ile hazırladığımız karışımı yiyoruz
Çok acıktım yaaEvet canim sadece detoks corbasini iciceksin iki saate bi
Oo süpersin 3 günlük listeyide yapsan 54 olursun kesinKızlar nabersiniiizzzz migrenim tuttu dünden beri bakamadım hiç buraya kV më gittim geldim yorgunum bayaa sabah tartildim 55.6 çıktım bu cuma kesin listeye giriyorum eğer hafta ici güzel beslenebilirsem
54 olursam mezun olurum direkOo süpersin 3 günlük listeyide yapsan 54 olursun kesin
Bugün 1.gün ve çok acıktım ve kilo vermiş gibi durmuyorum gün içinde tartıldım 74 çıktım54 olursam mezun olurum direksen naptin kuzu detoksu
Sabah belli olur verip vermedigin kuzu şimdi miden doludur yarın sabah tartil bize de şöyle merak edrriimm.Bugün 1.gün ve çok acıktım ve kilo vermiş gibi durmuyorum gün içinde tartıldım 74 çıktımoldum ... migrenin nasıl oldu kv de de gün nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?