Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar merhabaHemen menümü yazayım.

Sabah:
-1 yumurta, 2 dilim sucuk
-3 zeytin
-1 k.k peynir
-3 kayısı
-şekersiz çay

ara: bi kase yoğurt + 2 kaşık yulaf

Öğle: Tam buğday lavaş dürüm (3 parmak tavuk + yarım domates + bol marul) + 1 bardak ayran

ara: Şekersiz nescafe + 1 hurma

Akşam:
-1 kase brokoli çorbası
-3 y.kaşığı ıspanak

2.250 ml su 750 ml'lik şişeyi 3 kere bitirdim bugün, dün ki kaçamaktan sonra bol bol su içtim..

Vicdan azabından abandin suya tabi hafta sonu için çok iyi menu canım ben çok begendim

İyi geceler kizlarnasilsiniz
Ben bu gunu de iyi gecirdim sukur.
Bugun son anda yeni bir kure basladim.bakalim istikrarli olurum insallah.
Ne kürüymüs o kuzu nası bişi
Hafta sonu işte her hafta olduğu gibi baş agrilariyla geçiyo sen neler yapiyosun

Ne kürüymüs o kuzu nası bişi
Hafta sonu işte her hafta olduğu gibi baş agrilariyla geçiyo sen neler yapiyosun
Gecmis olsun kuzuiyiyim ben de,misafirim vardi,onlari gecirdim ben de size bakayim dedim hemen.bu gun giremedim.biraz disariya ciktik kizimla gezmeye derken bugun de gecti yani.
Bir suredir baya arastirdim,kurler listeler.gecen hafta bir ay da yedi kilo yu yaptim bir kilo verdim,biraz daha eksik cikacaktim ama persembe gecesi biraz uyuyamadim sabahta cok erken kalkinca odem yaspti vucudum.
Hurma diyetine basladim bir haftalik.bakalim bugun hiccccc kacamak yapmadim.sadece son anda karar verince kahvaltimi yapmis bulundum.

Vicdan azabından abandin suya tabi hafta sonu için çok iyi menu canım ben çok begendim
ahaha aynen öyle Asıl benim sınavım şimdi başlayacak. Eşim %1500 birazdan diyecek ki 'hadi cips kola yapalım' ama yok valla yemicem koca bi günü çöpe atamam şimdi. zaten midem de yer kalmadı löp löp su sesi geliyor

7 hurma 1 kase yoğurt detoksu mu bu ?

Amannn sakin canim,menun super,yazik etme tum gune,pazartesi eksileri gorelim hepbirlikte

Saglikli mi peki araştırdın mi iyice böyle şeyler uzun süreli tehlikeli oluyo kaç günlük bi kür olcak

O yerken sen biraz daha su iç o zaman beybi garantiye alalım anlayissiz kocalarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…