- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.881
Rica ederim canim.ben de cok yasiyorum malesef.harakatsizlikte etkiliyor beni.ama sen ful spor da yapiyorsun.bir de kimisine ayran,kimisine cekirdekte etki ediyuor.temberl bagirsaklarÇok çok teşekkür ederim canım çok sağol
Vicdan azabından abandin suya tabiKızlar merhabaHemen menümü yazayım.
Sabah:
-1 yumurta, 2 dilim sucuk
-3 zeytin
-1 k.k peynir
-3 kayısı
-şekersiz çay
ara: bi kase yoğurt + 2 kaşık yulaf
Öğle: Tam buğday lavaş dürüm (3 parmak tavuk + yarım domates + bol marul) + 1 bardak ayran
ara: Şekersiz nescafe + 1 hurma
Akşam:
-1 kase brokoli çorbası
-3 y.kaşığı ıspanak
2.250 ml su750 ml'lik şişeyi 3 kere bitirdim bugün, dün ki kaçamaktan sonra bol bol su içtim..
Ne kürüymüs o kuzu nası bişiİyi geceler kizlarnasilsiniz
Ben bu gunu de iyi gecirdim sukur.
Bugun son anda yeni bir kure basladim.bakalim istikrarli olurum insallah.
Gecmis olsun kuzu,simdi nasilsinVicdan azabından abandin suya tabihafta sonu için çok iyi menu canım ben çok begendim
Sağol canimcimmmGecmis olsun kuzu,simdi nasilsin
Gecmis olsun kuzuNe kürüymüs o kuzu nası bişi
Hafta sonu işte her hafta olduğu gibi baş agrilariyla geçiyo sen neler yapiyosun
ahaha aynen öyleVicdan azabından abandin suya tabihafta sonu için çok iyi menu canım ben çok begendim
Sevindim kuzu,aynen ben de ,ohhhh sefamiz olsunSağol canimcimmmiyiyim evdeyim yayiliyorum tv karsisinda
7 hurma 1 kase yoğurt detoksu mu bu ?Gecmis olsun kuzuiyiyim ben de,misafirim vardi,onlari gecirdim ben de size bakayim dedim hemen.bu gun giremedim.biraz disariya ciktik kizimla gezmeye derken bugun de gecti yani.
Bir suredir baya arastirdim,kurler listeler.gecen hafta bir ay da yedi kilo yu yaptim bir kilo verdim,biraz daha eksik cikacaktim ama persembe gecesi biraz uyuyamadim sabahta cok erken kalkinca odem yaspti vucudum.
Hurma diyetine basladim bir haftalik.bakalim bugun hiccccc kacamak yapmadim.sadece son anda karar verince kahvaltimi yapmis bulundum.
Amannn sakin canim,menun super,yazik etme tum gune,pazartesi eksileri gorelim hepbirlikteahaha aynen öyleAsıl benim sınavım şimdi başlayacak. Eşim %1500 birazdan diyecek ki 'hadi cips kola yapalım' ama yok valla yemicem koca bi günü çöpe atamam şimdi. zaten midem de yer kalmadı löp löp su sesi geliyor
Evet canim7 hurma 1 kase yoğurt detoksu mu bu ?
Saglikli mi peki araştırdın mi iyice böyle şeyler uzun süreli tehlikeli oluyo kaç günlük bi kür olcakGecmis olsun kuzuiyiyim ben de,misafirim vardi,onlari gecirdim ben de size bakayim dedim hemen.bu gun giremedim.biraz disariya ciktik kizimla gezmeye derken bugun de gecti yani.
Bir suredir baya arastirdim,kurler listeler.gecen hafta bir ay da yedi kilo yu yaptim bir kilo verdim,biraz daha eksik cikacaktim ama persembe gecesi biraz uyuyamadim sabahta cok erken kalkinca odem yaspti vucudum.
Hurma diyetine basladim bir haftalik.bakalim bugun hiccccc kacamak yapmadim.sadece son anda karar verince kahvaltimi yapmis bulundum.
Ayy onu ben de çok merak ediyorum. Sütü kesince deneyeceğim ilk detoks.. Sonuçlarını merakla bekleyeceğimEvet canim
O yerken sen biraz daha su iç o zaman beybi garantiye alalımahaha aynen öyleAsıl benim sınavım şimdi başlayacak. Eşim %1500 birazdan diyecek ki 'hadi cips kola yapalım' ama yok valla yemicem koca bi günü çöpe atamam şimdi. zaten midem de yer kalmadı löp löp su sesi geliyor
@Alina_ aynen canım 7 gün biraz fazla olmaz mı ? Ben en fazla 3 gün falan yapardım.Saglikli mi peki araştırdın mi iyice böyle şeyler uzun süreli tehlikeli oluyo kaç günlük bi kür olcak
Valla arada bir böyle yapmak gerekiyo yoksa çok yorgun hissediyorum :)Sevindim kuzu,aynen ben de ,ohhhh sefamiz olsun
Ben hurma sevmedigimden beğenmedimBugun,
Kahvalti,iki dilim kepek ekmegi,domates,salatalik,bir dilim peynir.
Oglen,yedi hurma bir kase yogurt
Aksam,yedi hurma bir kase yogurt
Su iki lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?