- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.901
Şuan ki durum nedir ? Çok aç hissediyor musun ? Bir de halsizlik falan oldu mu ?Bugun,
Kahvalti,iki dilim kepek ekmegi,domates,salatalik,bir dilim peynir.
Oglen,yedi hurma bir kase yogurt
Aksam,yedi hurma bir kase yogurt
Su iki lt
Arastirdim,hurma cok saglikli ve besin olarak cok guzel bir gida.yogurtta ogle.Saglikli mi peki araştırdın mi iyice böyle şeyler uzun süreli tehlikeli oluyo kaç günlük bi kür olcak
Aynen 2 3 gün yeterli bence de iyi sonuç alirsin bozmadan devam edersen inşallahhArastirdim,hurma cok saglikli ve besin olarak cok guzel bir gida.yogurtta ogle.
Bugun iki ogun arasi bes saat hic aclik hissetmedim.ful bir hafta yapanlar,3,4,5 kg seklinde verdiklerini soyluyorlar.tabi kilo araligina gore degisiyuor.sonrasinda dikkat edilirse geri almamislar vs.yedi gun yapmasamda,metoyu hiuzlandfirmak ve odem atmak icin yapacagim.bir iki gune belli olur zaten.
Saat 4,5 gibi yedim aksami,saat 10 gibi aclik hissettim,ama gecti.hurma ful enerji kjaynagi,bugun bir bucuk saate yakinda disarida yurudum,misafir agirladim vs.sukur bir sorun yasamadim.Şuan ki durum nedir ? Çok aç hissediyor musun ? Bir de halsizlik falan oldu mu ?
Su 5 leri bir goreyim,cok uzatmam zatenAynen 2 3 gün yeterli bence de iyi sonuç alirsin bozmadan devam edersen inşallahh
Âaaaaa,ben seviyorum,medine hurmasini,yogurtlada pek guzel olduBen hurma sevmedigimden beğenmedim
Kuzum 74.40 çıktım umarım ters tepmezSabah belli olur verip vermedigin kuzu şimdi miden doludur yarın sabah tartil bize de şöyle merak edrriimm.
Geçti baya ama hala agriyo başım bu ağrı mujtemelen nazardandir saçimı açıp gittim çünkü Kıvırcık saçta malum pek dikkat cekiyiii
KV de güzeldi sevdicek begendigim bi tv vardı onu almış supriz yapmış
Aman diyim bide kilo alma üstüne :dKuzum 74.40 çıktım umarım ters tepmez
Hee begenmedim o ne öyle hep hurma
pek işe yaramadı sanırım yarın bakalım ne olacak wc sorunumda var 1 haftadır 200 300 gr gitse yine iyiAman diyim bide kilo alma üstüne :d
Ne yapmistin. Canım senGunaydin kizlar
Bu sabah 0.7kg eksi gordum.
Bir gun de olsa deneyin isterseniz.ilk basta terrddut ettim ama cok acikmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?