- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.141
Doğru söylüyorsunkahvaltını geç yaptıysan bence güzel bir menü tek sorun suyu az içmişsin birde salam türü şeyler tüketmeyin inanın yememek daha sağlıklı onun yerine kıymadan sucuk yap difrize at kıymalı yumurta ye daha iyi
SPOR LİSTESİ(10/17)
PEMBE TAKİM
(515)Poncikbirgelincik:60+10+60+60+45+60+80+60+80
(210)Nuffiun:150+60
(70) elaalemi:70
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120
(150)Marul_Anne : 150
MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+50+30
(120 )Senad:30+45+45
(90)SekerPancarii:30+30+30+35
()Alina_:
(450)zuzuzuzu1234:105+60+105+120+60
(245)ParteMoralll :35+120+30+60
PEMBE TAKİM: 1065
MOR TAKIM:1080
Benim de hiç bişey yemeyen kızım yoğurt elma yulaf karışımını çok sever. Granolayı da denesem iyi olur aslında, küçük parçalı yaparım yer belki. Alışsınlar şimdidenSaol canim cok bereketli oluyo evde yapilan hemde cok saglikli kizim bi kase yedi simdiden anasi gibi bek seviyo yulafli seyleri
ben kendime bi gelinlik bulmuşm kabarığın kabarığı kimse anlayamaz oynayamadıgımısen napcan merak ediyorum
Bugünkünü ekledimdimdikuzum bugün kü sporunu eklemedin dimi düne kadarki sporlar bu listeye
Benimki bütün bütün olmadi canimBenim de hiç bişey yemeyen kızım yoğurt elma yulaf karışımını çok sever. Granolayı da denesem iyi olur aslında, küçük parçalı yaparım yer belki. Alışsınlar şimdiden
barnaklan sayilacak kadar az kisi yorum yapidiiiNiye kiz yapiyidik ya yorumben 52 ye indim beybi az kaldi 50ye kizimda iyi teyzesi cizgi film izliyo süt keyfi yaparak susamimiz nasillar premses susam
niden artidasin yineyok ben artıdayımay neler alcan napcannnn mobilyasına karar verdin miii
Canimmmm napalim kizimiz icin artik hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapimmm
Burda ben varken
Gunaydin
Bebikkkommmm
tatlissssim napiyosunnnnnbebisin nasil nenenenenene
ben kendime bi gelinlik bulmuşm kabarığın kabarığı kimse anlayamaz oynayamadıgımı
Bugünkünü ekledimdimdiay unuttumdumdu
ayy mevlüt için dimiiiii ne güzel şeyler varrrrrbarnaklan sayilacak kadar az kisi yorum yapidiii52 mi masallah kuzum yaa das gibi oldunnn ohh afiyet ossun sutuuu yavyum buyusunnn biz de daha iyiyiz kizimizlaa isim bulmaya calisiyomm bulamiyom
niden artidasin yine
aklimda cok seyler var tatlimm kokulu sabunlar kurabiyeler lavanta keselerii cikolatalarmobilya bakiyorum ama ne alacagimi neetlestiremedim
Canimmmm napalim kizimiz icin artik hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapimmmsen napisinn prenses nasilll
oynayasım var su an pekmez yedigimde hep böyle oluyom enerjikinşallah canım yabenimki kabarık değil ya çok
oynayasım var su an pekmez yedigimde hep böyle oluyom enerjikgahh gızzz iki oynayak
ben aç kalmayı sevmiyomsonra saldırıyom etrafa ne yesem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?