- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.101
ayyy ebnde nişanlıma sipariş ettim istanbula gittiğinde alcak banapek seviim böyle şeyleri cok güzel özel misafirlerine yemek sonrası kayfe yapan bunlarla
Üstüne de tarcin immm harika oluyoportakala bayılırım ... denicem bu haftadan sonra kendimi hazırlayım 1 hafta
Bi paket yulaf ezmesi kullandim 500 gr icine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekledim yarim çay bardağı pekmez bir elmayi ince rendeleyip püre yaptim onu koydum bir portakalin suyunu kabugunu ekledim 2 tatli kasigi fistik ezmesi koydum ceviz kirdim baya içine sonra hepsini iyce karıştırdım bütün yulaf islanacak şekilde sonra iki tepsiye yaydim firini 150 dereceye isitip 15 dk da bi çıkarıp karıştırdım toplam 50 dk pisti sonra sıcakken içine 2 yemek kaşığı hindistan cevizi kattim karıştırıp sogumaya biraktim soğuyunca iyce kitir kitir oluyo ikinci tepsiyi de ayni sekilde pisirdim sonra ikisini de fırını kapatip içine koydum sabaha kavanoza boşaltıp dolaba koydumben ogle yemegi olarak yogurda sute katip yicem kuzum 2 yemek kasigi yeter
neyse olsun her pazartesi yeni bi başlangıcvalla bıraktımalkışlayın beni tiramisu yapmıstım ondanda kücücükk bi dilim yedim ama hic olmadı hafta sonum
neyse olsun her pazartesi yeni bi başlangıc
ama detokslar ard arda yapılmaz tabikiiiii ayda 1 yada 2 kere yeterli bence3 kilo olmasa da 2 kilo versen de olur benim yaptığımı hafta sonu 1 gün yapsan 700 800 gram da gider sonra korumaya geçersin .. ay bu detoks işini sevdim ben ya
resmen caktırmadan spor yapıyon sen
Burda ben varkenBende cok elitim belli olmiii micoh kibarcanah gonuşurum
Gunaydinyok daha günaydındırrrr
BebikkkommmmGünaydın tatlikosss
tatlissssim napiyosunnnnnfark ettim masallah keyifler yerinde eksidesiniz sanirimm
bende iyiyim canim nolsun kizim icin hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapiyorum
canimmm citir anne seniiimenu yaziyordum baktim kimse benim menume yorum yapmii biraktim Bende cok ozluyorum sizleri
Kizin nasill bakimm sen kac kg ya indinn
Tunaydin cnm nbr
Sen kendine gore cesitlendir kuzum ama yulaf islanmali iyce püre ve pekmezi kesin koyuyolar gerisi sana kalmiş harikkkaa oldu valla tadi kizimda bayildiAy resmen evde olan seylerden koymussunnn tadı güzel oldu mu peki begendin midenemeye değer zaten çöpe gitcek dura dura ben bunun yarısını yapıyım
hafta sonu kocişinle kahve keyfi yaparsınızbende seviyorummmm eminönünden bakmıstım pahalı gelmisti almamıstım hedaaye geldiinşallahhh kullanabilceem misafirlerim geliiiir
Napaysun
Burda ben varken
Gunaydin
Bebikkkommmm
tatlissssim napiyosunnnnnbebisin nasil nenenenenene
göbeğiniz bir mi kesildi size her yere arkadasını bekliyosundans kursuna yazılcaktım arkadasım gelmıyo dıye yazılamıyorumyazılsaydım ne güzeldi
Sen kendine gore cesitlendir kuzum ama yulaf islanmali iyce püre ve pekmezi kesin koyuyolar gerisi sana kalmiş harikkkaa oldu valla tadi kizimda bayildi
göbeğiniz bir mi kesildi size her yere arkadasını bekliyosuntek git kuzuuu şart mı yanında birisii olmasıı
kızlı erkekli mikesilmedi ama utaniyiiimhocada erkekmis kadın erkek karısıkmıs kursta çekiniyorum
kızlı erkekli miyakında böyle bi derdimiz kalmıcak bence izin vermezler
Gabizligim var ya geçmedi eli kulağında hasta olurum bı iki güne çok fazla şişkinlik var yawwwaldın mııııınoluyo size böyle tohat manyaa yaparım sizii
sabah 8 den beri ne yesem ne icsem diye dusunuyomNapaysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?