- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.181
oo super yakindir 69 lar.1,40 VERDİM 72 OLDUM CUMA GÜNÜ BERBATTI DETOKS YAPACAM DİYE FAZLADAN GİTTİ BAZI ŞEYLER ...
BEBİŞTE İYİDİR UZUM SEN NE KADAR İYİ OLURSAN O DA O KADAR İYİ OLUR .... KUSMALAR BULANTILAR GEÇTİ SANIRIM
cok sukur cnm gule gule oturun insOyy maşallahhh büyüsün premsesssaldık canım biz evi çok sükür
1,5 yaşında.. Ben şimdi fırına attım. Bar şeklinde yaptım, baya kıvamlı oldu bunu yiyemez sanırım.. Seninki gibi de deneyeceğim..
Ya sorma çocuk gibi, ev de yemek pişmese canına minnet hemen Fast food tarzı şeyler söyler. Çocuğa da kötü örnek oluyor.. Dur akşam ben de izleteyim belki işe yarar
Bizim de öyle, cips+kola+jelibon kutsal üçlüSANKİ BENİM EŞİMİ ANLATTIN HERGÜNE VDE BÜYÜK BOY CİPS YENİR KOLADAN VAZGEÇTİK AMA CİPS BİSKÜVİ TARZI ŞEYLER TÜKETİYORUZ HERGÜN .. İZLET ÇOK BERBAT GÖRÜNTÜLER VAR VAZGEÇER BELKİ
Salamın yapılışı, başrol de civcivler varne izletiyonuz bende izliyimm
Temem efendimşşş bidaha olmasıntamam efendim
Ayy isim bulma cok zor yaa biz bi tane bulmustuk sonra dogurdugum gün vazgeçip degistirdikbarnaklan sayilacak kadar az kisi yorum yapidiii52 mi masallah kuzum yaa das gibi oldunnn ohh afiyet ossun sutuuu yavyum buyusunnn biz de daha iyiyiz kizimizlaa isim bulmaya calisiyomm bulamiyom
niden artidasin yine
aklimda cok seyler var tatlimm kokulu sabunlar kurabiyeler lavanta keselerii cikolatalarmobilya bakiyorum ama ne alacagimi neetlestiremedim
Canimmmm napalim kizimiz icin artik hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapimmmsen napisinn prenses nasilll
Salamın yapılışı, başrol de civcivler var
Bacağından ameliyat olacak beni çağırdı canım o sağol çok teşekkür ederimcuma günleri bildirim yapmayı unutmadıgın sürece sorun yok canım cok cok geçmiş olsun neyi var ki
evet yaa hiç çalışasım gelmiyo aç olunca husuz oluyorumBENİM DE AÇ OLDUM MU İŞE ODAKLANAMIYORUM BU HAFTA BÖYLE GİT AKŞAM SALATAYA YE HAFTA SONU DA DİKKAT ET OLDU BİTTİ VERİLİYORMUŞ YA
hemencikkk geliyoooKEPTİNCİM NİSAN HEDEFLERİMİZİ PAYLAŞSAN
TADINI ÇIKARMAYA BAK ARTIK HAMİŞLİĞİN İSİM BULABİLDİN Mİ ? EVET 69LARA ÇOK AZ KALDIoo super yakindir 69 lar.
Evet cnm kusmalar gevti sayilir hantalligimda epey duzeldii
cok sukur cnm gule gule oturun ins
Kizlar tunaydin dun telefonum yoktu biryerde unutmustum gelemedim buralara eksi 300 le basladim haftaya bu aradaa
cips için bi tavsiyem var 1 gün tabaga koy üstü açık dursun ertesi gün yemeye çalış bi kaç kere böyle dene eminim vazgeçiceksinNe dediiin
Ben zaten salam sevmiyorum cips seviyorum
JELİBONA BEN HASTAYIMBizim de öyle, cips+kola+jelibon kutsal üçlü
tm kuzum tekrar geçmiş olsun ama tekrarlıyorum sakın sakın cuma kilo bildirimini unutmaBacağından ameliyat olacak beni çağırdı canım o sağol çok teşekkür ederim
Ohhhh missssssBende kahvalti yapiyom tatlis acikmisim vallaspor yaptim tibi kahvaltidan önce
senle yapmam didim kendimmmmmmben yarın başlıcam hadi gel hadi had i
iyiyiizz prenses geziyo kaciyo biz kovaliyoruz yaramazlik vsbarnaklan sayilacak kadar az kisi yorum yapidiii52 mi masallah kuzum yaa das gibi oldunnn ohh afiyet ossun sutuuu yavyum buyusunnn biz de daha iyiyiz kizimizlaa isim bulmaya calisiyomm bulamiyom
niden artidasin yine
aklimda cok seyler var tatlimm kokulu sabunlar kurabiyeler lavanta keselerii cikolatalarmobilya bakiyorum ama ne alacagimi neetlestiremedim
Canimmmm napalim kizimiz icin artik hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapimmmsen napisinn prenses nasilll
canim cok gecmis olsunnnnn. Rabbim teyzecigine sifa versin insallahhhKızlar memlekete gidicem teyzem hastaneye yatacakmis ona bakmaya her zaman yazamassam çıkarmayın beni listeden emi
Bana kalsa hiç bir paketli gıdayı tüketmem. Hemen hemen hepsinde emülgatör ve monosodyum glutamat var.. Bu iki madde de aşırı zararlı.. Şimdi her şeyi evde kendim yapmaya çalışıyorum. Hatta dün probiyotik maya aldım, kuzuma yoğurt yaptım, bi güzel yedi. Bugün de evde ne bulduysam fındık, fıstık, hurma, muz vs. karıştırıp granola bar yaptım. Kahvenin yanında yiyorum. Normalde kahveyi şekersiz hayatta içemezdim ama böyle çok güzel gidiyorJELİBONA BEN HASTAYIMAMA ONDA DA DOMUZ JELATİNİ VAR HARİBO SEVERİM DİĞERLERİ LEZZİZ DEĞİL .. JELATİNDEN DOLAYI ONU DA YEMİYORUM
bende öyle dün eşime taktım kafayı hiçte suçu yoktu ışığı neden açtın diye tartıştımevet yaa hiç çalışasım gelmiyo aç olunca husuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?