- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.241
Kafa gitti galibaAçim saolun efendim yok efendim evde yeyip gelmedim yerim efendim ne varsa koy gonsu hepsini yirim saolun efendim
Sen öyle diyosan
En sinir oldugum sey ben yemezken birinin cerez cips misir yemesi çatur çutur yiyemedikce o ses geldikce insan cinnet bile gecirir vallabende öyle dün eşime taktım kafayı hiçte suçu yoktu ışığı neden açtın diye tartıştımbirde cips yedi yatak odasına adar sesi geldi ay nasıl sinir oldum canımda istedi zor tuttum kendimi
Kiiz Allah senisalataligin bi cesiti zaar
ESKİDEN 57 KİLOYDUM SONRA 60 OLDUM AMA DİKKAT ETMEDİM ŞİMDİKİ AKLIM OLSA DİKKAT EDERDİM BACAKLARI HAREKET İLE İNCELTİRSİN BİRAZDA KİLO VERDİN Mİ OLDU BİTTİ .... DETOKS YAPMIYORMUSUN PEKİInsallah canm insallahhh ben de bari yaza 60 olsam diyorm ben yapinca cok kati yapiyorm simdilik dikkat ediyorum biktim cunku. Bakalimmmmmmmm zamanlaaaaa bende zayif s3vmem kuru olmak istemem 58 60 iyi
Alt ust 28 m oldum zaten bana yetiyo biraz daha versem bacaklardan tamamdir
SALATALIK ÇEŞİDİben her türlü abur cubura bayılır ve itinayla yer-idim şimdi yememeye çalışıyorum dün annem kocaman paketle jelibon almış dedim al götür şunu işyerine ben yemicemhindistan ceviziyle ananas aldım birini bu akşam kıracaam nasıl yapacaksam Bide dün akşam market alışverisine gittik ananas gördüm bakıyom bu ne anne diyom oda bilmiyo baya bi inceledik yanımzda kuzenim vardi oda diyo salatalığın bi çeşidi heral sonra adama sorduk ananas dedi cahiillikten ölcez
HEM UYUMAYA ÇALŞIYORUM HEM ÇOK ACIKMIŞIM O SESİ DÜŞÜN KAFAYI YEDİRDİ BANAEn sinir oldugum sey ben yemezken birinin cerez cips misir yemesi çatur çutur yiyemedikce o ses geldikce insan cinnet bile gecirir valla
Ah ahhhhh bende 59 60 aklimaaa beeen bide ozaman zayif hissetmiyodum simdi o kiloya ulassam halaya durucam sokaktaESKİDEN 57 KİLOYDUM SONRA 60 OLDUM AMA DİKKAT ETMEDİM ŞİMDİKİ AKLIM OLSA DİKKAT EDERDİM BACAKLARI HAREKET İLE İNCELTİRSİN BİRAZDA KİLO VERDİN Mİ OLDU BİTTİ .... DETOKS YAPMIYORMUSUN PEKİ
Allahimm sen akil fikir veeeer amin
SALATALIK ÇEŞİDİDELİK VARYA HİNDİSTAN CEVİZİNDE ÖNCE ORAYI TİRBİŞON İLE DEL PİET İLE İÇİN SONRA BIÇAIN ARKASI İLE DAİRE ŞEKLİNDE ORTADAN VURMAYA BAŞLA KENDİLİĞİNDEN ÇATLAR ZATEN ANANASI MARKETTE SOYUYORLAR SOYMADILAR MI ?
HEM BANA AYLIK HEDEFLERİNİZİ SÖYLEMEYN hemde küsünAllahimm sen akil fikir veeeer amin
Hmmm hiç kalori hesabı yapmıyorum. Ama şöyle kaba taslak hesaplarsak 150-200 kalori falandır. Netten de baktım şimdi o civarlarda.. Gerçi kalorisi çok da olsa vücuda hiç bi zararı olmayan besinler, tabi yine de ölçülü yemek lazım ama 150 kalori baklava ile bir tutulamaz.. Yulafı robotta çekersen istediğin gibi olabilir.BENİM KRİZ TUTMAYA BAŞLADI KAÇ KALORİ PEKİ BU KARIŞIM .. PUDİNG KIVAMI OLUYOR MU PEKİ
Tabi canıme artık yavas yavas onlarda
SEN AYARLA CANIM ALİNA YA DA Bİ SOR İSTERSEN YAPMICAKSA LİSTEDE KALMASINA GEREK YOKSporlarını yazmayan varsa yazsın kızlar yeni listeyi yapıcam
BENDE HEP KARŞIYDIM AMA KİLO VERMEK DAHA KOLAY KEİŞKE İLK BAŞLARDA YAPSAYDIM... KENDİMİ ŞİMDİDEN 90 60 90 HİSSEDİYORUM 60LARDA E OLUR BİLEMEMAh ahhhhh bende 59 60 aklimaaa beeen bide ozaman zayif hissetmiyodum simdi o kiloya ulassam halaya durucam sokaktahahahahaahh
Ben cok detoks metoks takilmam arada biseyler eklerim degisik caylar kurler falan okadar.
EĞER ÇOK YUMUŞAK İSE ANANAS DİKKAT ET BOZULMASIN ... ELMA DA OLUYORDU BEN SORMUŞTUM ŞEKERPANCARINA . ANANAS ÇOK LEZZETLİ ARADA ALIRIM BEN KAHVALTIDA GÜZEL OLUYORyok canım soymadılar ananasıhindistan cevizine baktım ananasta 1 2 gün durur dimi daha dün aldım bunları şu 3 günlük diyet icin yicem
ÇOK GÜZEL GÖRÜNTÜSÜ VAR DENERİM BU HAFTADAN SONRA REGLİ DÖNEMİMDE ŞİMDİ OLSA İŞTAH İLE YERİM SANIRIM ... BAKLAVA SEVMİYORUM BEN EVDE YAIPLAN REÇELLER TERCİHİMDİR AYVA GİBİ TURUNÇ GİBİHmmm hiç kalori hesabı yapmıyorum. Ama şöyle kaba taslak hesaplarsak 150-200 kalori falandır. Netten de baktım şimdi o civarlarda.. Gerçi kalorisi çok da olsa vücuda hiç bi zararı olmayan besinler, tabi yine de ölçülü yemek lazım ama 150 kalori baklava ile bir tutulamaz.. Yulafı robotta çekersen istediğin gibi olabilir.
-1 su bardağı süte, 3 y.kaşığı yulaf ezmesi, bi tatlı kaşığı kakao + istediğin tatlı bi meyve (kuru incir, hurma vs.) yada 2 kare bitter çikolata.. Muzla da olur ama çok çok tatlı olmuyor açıkcası. Ben yine de ayriyeten üzerine azıcık doğruyorum tat veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?