- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.261
PekiiiiiiiHEM BANA AYLIK HEDEFLERİNİZİ SÖYLEMEYN hemde küsünsana 65 yazdımdı sonra sildimdi sen cevap vermeyince
hahahaha ne hissettigin onemli bosversene :)BENDE HEP KARŞIYDIM AMA KİLO VERMEK DAHA KOLAY KEİŞKE İLK BAŞLARDA YAPSAYDIM... KENDİMİ ŞİMDİDEN 90 60 90 HİSSEDİYORUM 60LARDA E OLUR BİLEMEM
EĞER ÇOK YUMUŞAK İSE ANANAS DİKKAT ET BOZULMASIN ... ELMA DA OLUYORDU BEN SORMUŞTUM ŞEKERPANCARINA . ANANAS ÇOK LEZZETLİ ARADA ALIRIM BEN KAHVALTIDA GÜZEL OLUYOR
bu hafta kesin biz yenicezPEMBE TAKİM: 1065
MOR TAKIM:1045
Çok azcıık bi farkla yine biz
SPOR LİSTESİ(17/24)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
Karnimi doyurdum geldim kafa yerine gelsin diye bi de kahve içemKafa gitti galiba
Aramizda
Ay bizim muhabbete fransiz kalan ne diyolaaaa der
ÇİLEK MERSİNDE HER YERDE BUGÜN KİM NE SAYDI İSE CANIM İSTEDİevde ne varsa kulanıcam canım elmada vardı bulabilirsem çilekte alırım az az yirim
Ayy cok guzel ben cok seviyorum arada aliyohay çok güldüm kendime ahahahhahahabide pahalıymış güzelmi aceba
ÇİLEK MERSİNDE HER YERDE BUGÜN KİM NE SAYDI İSE CANIM İSTEDİ
Ayy cok guzel ben cok seviyorum arada aliyoh
bugün çok kötü bigün öğleden önce cok iyiydim ama şimdi keyfim yok sinirlyiim ve cok işim var ve sanırım mesailer başlıcak artık
Benim fistik ezmem bittii bende bu ay yine fistik alip yapicamm bayiliyorum yaaaçken biz biz değiliz benim canımda sabahtan beridir fistik ezmesi istiyoevdede yapamıyorum rondo yok
Yok kiz acı degil gayet hos bi tadi varacıymıs galıba bıraz
akşam 10a kadarfazla mesai fazla para demek iyi tarafından bak
Benim fistik ezmem bittii bende bu ay yine fistik alip yapicamm bayiliyorum yaahele şu altinbasak kepekliler varya onlara incecik sürüp kahveyle yemesi bek guzel oliyi
ya sen o rondoyu neden attın sakla sarı samanı gelir onunda zamanıaçken biz biz değiliz benim canımda sabahtan beridir fistik ezmesi istiyoevdede yapamıyorum rondo yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?