- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.201
şu liste beni nasıl mative ediyor anlatamam kelime yetmez .. 3 kilo kaldı 69( mayis ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
keptinn 56.1=>54
poncikbirgelincik 61.3=>59
06Derya 69.6=>65
sarraf 79.3=>77
nuffiun 72.8=> 69
Alina_ 61.8=59.9
Marul_Anne 55.8=> 52
Tamam canım bu arada hasta oldum direk indi kilo da 67.00 gördüm :)tm kuzum tekrar geçmiş olsun ama tekrarlıyorum sakın sakın cuma kilo bildirimini unutma
bende takıntılıyım ama bazen dayanamıyorum özellikle kipaya giriyorsun ya o mis koku aşağı kadar eliyor girişte pastalar her gidişte olmasada arada yiyorum sonra pişman oluyorumBana kalsa hiç bir paketli gıdayı tüketmem. Hemen hemen hepsinde emülgatör ve monosodyum glutamat var.. Bu iki madde de aşırı zararlı.. Şimdi her şeyi evde kendim yapmaya çalışıyorum. Hatta dün probiyotik maya aldım, kuzuma yoğurt yaptım, bi güzel yedi. Bugün de evde ne bulduysam fındık, fıstık, hurma, muz vs. karıştırıp granola bar yaptım. Kahvenin yanında yiyorum. Normalde kahveyi şekersiz hayatta içemezdim ama böyle çok güzel gidiyor
bana niye küssünnnnOhhhh missssss
senle yapmam didim kendimmmmmmsana küsümmmnmmm
iyiyiizz prenses geziyo kaciyo biz kovaliyoruz yaramazlik vs
canim cok gecmis olsunnnnn. Rabbim teyzecigine sifa versin insallahhh
Yok canimm haber veriyorsun zaten listede sikinti yok.
ahahah yazık adama yaaabende öyle dün eşime taktım kafayı hiçte suçu yoktu ışığı neden açtın diye tartıştımbirde cips yedi yatak odasına adar sesi geldi ay nasıl sinir oldum canımda istedi zor tuttum kendimi
nisan başı 56.1 mişim şimdi 56.2şu liste beni nasıl mative ediyor anlatamam kelime yetmez .. 3 kilo kaldı 69
işte cok etkiliyo böyle şeylr kiloyuTamam canım bu arada hasta oldum direk indi kilo da 67.00 gördüm :)
@ParteMoralll çok sağol canım çok teşekkürler
bende takıntılıyım ama bazen dayanamıyorum özellikle kipaya giriyorsun ya o mis koku aşağı kadar eliyor girişte pastalar her gidişte olmasada arada yiyorum sonra pişman oluyorum.. şu bari bende deneyim ara öğün olarak iyi olur işyerinde aranıyorum en azından sağlıklı birşey yiyim
2 haftada toparlarsın bence detoks un ne kadar faydalı olduğunu gördük gerçi şuan dizlerim ve ayak bileklerim topacak gibi ağrıyor o ayrı bir durum ama se 1 gün yap listeyide uyarla kendine göre 54 bile görürsünnisan başı 56.1 mişim şimdi 56.2: ben pek motive oldugumu söyleyemicem
Diyetin ilk ayiydi 88 den 80 e dusmusum havalardayimm zayfladim havalari tayt giydim kendimi fit gibi hissediyorumbende takıntılıyım ama bazen dayanamıyorum özellikle kipaya giriyorsun ya o mis koku aşağı kadar eliyor girişte pastalar her gidişte olmasada arada yiyorum sonra pişman oluyorum.. şu bari bende deneyim ara öğün olarak iyi olur işyerinde aranıyorum en azından sağlıklı birşey yiyim
Oh be bayağı strese girmiştim yaaa kabızlıktan geçse idi ya oda çok iyi olacak ama neyse artık yavaş yavaşişte cok etkiliyo böyle şeylr kiloyu
pasta olsunda neli olursa olsun .... benim canımda istiyor reglimde yaklaştı azdı resmen hormonlarAyy evet evet ben normalde pek sevmiyorum o tür şekerlemeleri ama öyle tatlı bi büfe var ki kipada cıvıl cıvıl insanın canı istiyor. Pastane büfesi gibi bişey de var evet. Pasta dedin mi akan sular duruyor bende. Hele de vişneliEkşi tatlılara asla dayanamam. O yüzden yapmıyorum evde İnanmıcaksın ama tek başıma 8 kişilik pastayı yedim defalarca. Eşime diyorum ilk gün yedin yedin bi daha göremezsin Doğumdan önce hiç tatlı sevmezdim nolduysa doğumdan sonra oldu.
sende yap dicem ama sana bu baya gider gibi geliyo bana anca toparlarsın2 haftada toparlarsın bence detoks un ne kadar faydalı olduğunu gördük gerçi şuan dizlerim ve ayak bileklerim topacak gibi ağrıyor o ayrı bir durum ama se 1 gün yap listeyide uyarla kendine göre 54 bile görürsün
babalar dayanamaz kiDiyetin ilk ayiydi 88 den 80 e dusmusum havalardayimm zayfladim havalari tayt giydim kendimi fit gibi hissediyorumhahaha
Bana da migrosa girmek zulumm. Ogun de babamla annemde vardi bir kurabiye kokuyo elmaliayy dedim cok guzel koktuu.
Babam acidi halime alalim dedi yook yook ya yemem. Esimde yemez diyo cunku ben gazzi fullemisim
Sonra gidiyoduk babam dayanamadi gitti kurabiye aldi bana 1 tane
Sadece bir isirik almistim oda zorlaaaaa babam hatri icinhey gidiiii aklima geldi
Bence 68de yaptir :) :) yaaa evetttttt ama sonra sonra begenmiyosun. Sakin ara verme yoksa ben gibi debelenirsin. Biyerden sonra az gidince sende tukeniyosun. 1 aydan sonrasi skiyo insani.babalar dayanamaz kimigrosun çöreği var ona bayılıyorum 69 olursam anneme yaptıryım ödül olara 72 oldum kendimi 90 60 90 hissedyorum seni çok iyi anlıyorum ama güzel şeyler başarıyoruz
e artık yavas yavas onlardaOh be bayağı strese girmiştim yaaa kabızlıktan geçse idi ya oda çok iyi olacak ama neyse artık yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?