- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.221
Öyle oldu gerçekten.. Artık pasta yerine yulaf ezmesinden puding falan yapıyorum. Özellikle dediğin gibi regli dönemlerinde büyük kurtarıcı oluyor. Yulaf ezmesini un, tatlı bi meyveyi şeker yerine koy.. Biraz kakao, süt ile kaynat tamamdır.. Üzerini de fındık fıstıkla süsledin mi al sana tatlıpasta olsunda neli olursa olsun .... benim canımda istiyor reglimde yaklaştı azdı resmen hormonlar... sen bendensin sevdiğim birşey varsa biter hemen kalmaz kimseye .. doğumlardan sonra bazı tercihler değişiyormuş öyle duymuştum
düşük kalorili besleneyim diyorum en azından korurum kilomu .. akşamları ne yiyebilirim i salata ayran çok mu az olur yada çorba salatasende yap dicem ama sana bu baya gider gibi geliyo bana anca toparlarsınvücudu yoruyo çünkü bu detokslar
insan nasıl mutlu oluyor değil mi başardığını görünce ... ben vereyimde az çok fark etmiyor kendimi de çok boğmuyorum sıkılmayım diye sıkılırsam salacam katı ile dönecek şimdi ilk hedef 69 sonra 65 ondan sonra 60 düşebilirsem 56 57 çok zayıflıkta sevmiyorum zaten ma zayıf oluncada herşey yakışıyorBence 68de yaptir :) :) yaaa evetttttt ama sonra sonra begenmiyosun. Sakin ara verme yoksa ben gibi debelenirsin. Biyerden sonra az gidince sende tukeniyosun. 1 aydan sonrasi skiyo insani.
Bugun kisliklari duzeltirken en son aldigim 44 kotu gordum sooook.oldm ohaaa dedim bu ne yaaa
Yaaa ben salam cok seviyorumSalamın yapılışı, başrol de civcivler var
Cips bende cok seviyorum canimm ama yemeyince gercekten insanin cani cekmiyo artik yedikce bagimlilik yapiyo ben kac aydir yemiyorumNe dediiin
Ben zaten salam sevmiyorum cips seviyorum
Bence de hiç alma en güzeli, biz de ayda yılda bir şu aç bitirlerden aldık. Daha da sokmam eveYaaa ben salam cok seviyorumama almıyorum bayadir almicam da
Bende salam sosis sucuk pastrma kavurma fume sebzeli jambon hepsini cok seviyormmmm.Yaaa ben salam cok seviyorumama almıyorum bayadir almicam da
BENİM KRİZ TUTMAYA BAŞLADI KAÇ KALORİ PEKİ BU KARIŞIM .. PUDİNG KIVAMI OLUYOR MU PEKİÖyle oldu gerçekten.. Artık pasta yerine yulaf ezmesinden puding falan yapıyorum. Özellikle dediğin gibi regli dönemlerinde büyük kurtarıcı oluyor. Yulaf ezmesini un, tatlı bi meyveyi şeker yerine koy.. Biraz kakao, süt ile kaynat tamamdır.. Üzerini de fındık fıstıkla süsledin mi al sana tatlı
tövbe daha yemiyomcips için bi tavsiyem var 1 gün tabaga koy üstü açık dursun ertesi gün yemeye çalış bi kaç kere böyle dene eminim vazgeçiceksinbayatken hiçte çekici değil tadı görünüşü
CORBA SALATA İYİDİR BENCE KUZUMdüşük kalorili besleneyim diyorum en azından korurum kilomu .. akşamları ne yiyebilirim i salata ayran çok mu az olur yada çorba salata
Ben niye yokum bu bu listede( mayis ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
keptinn 56.1=>54
poncikbirgelincik 61.3=>59
06Derya 69.6=>65
sarraf 79.3=>77
nuffiun 72.8=> 69
Alina_ 61.8=59.9
Marul_Anne 55.8=> 52
Insallah canm insallahhh ben de bari yaza 60 olsam diyorm ben yapinca cok kati yapiyorm simdilik dikkat ediyorum biktim cunku. Bakalimmmmmmmm zamanlaaaaa bende zayif s3vmem kuru olmak istemem 58 60 iyiinsan nasıl mutlu oluyor değil mi başardığını görünce ... ben vereyimde az çok fark etmiyor kendimi de çok boğmuyorum sıkılmayım diye sıkılırsam salacam katı ile dönecek şimdi ilk hedef 69 sonra 65 ondan sonra 60 düşebilirsem 56 57 çok zayıflıkta sevmiyorum zaten ma zayıf oluncada herşey yakışıyor
çünkü bana hedef vermedinizzzzzzBen niye yokum bu bu listede
Ohhhh missssss
senle yapmam didim kendimmmmmmsana küsümmmnmmm
iyiyiizz prenses geziyo kaciyo biz kovaliyoruz yaramazlik vs
canim cok gecmis olsunnnnn. Rabbim teyzecigine sifa versin insallahhh
Yok canimm haber veriyorsun zaten listede sikinti yok.
Cips bende cok seviyorum canimm ama yemeyince gercekten insanin cani cekmiyo artik yedikce bagimlilik yapiyo ben kac aydir yemiyorumama bende bayilirim yalan yohh bide jelibon o solucan jelibonlara dayanamiyommm
Haaçünkü bana hedef vermedinizzzzzzkaç keremde sordum hedef söyleyin diye
DENEYYİM BAKALIM NASIL OLACAK BU HAFTA AMA SENDE LİSTEYİ YAPCAKSIN @poncikbirgelincik SENDE LİSTEYİ KESİN YAPIYORSUN DEĞİL MİCORBA SALATA İYİDİR BENCE KUZUM
Kiiz Allah seniben her türlü abur cubura bayılır ve itinayla yer-idim şimdi yememeye çalışıyorum dün annem kocaman paketle jelibon almış dedim al götür şunu işyerine ben yemicemhindistan ceviziyle ananas aldım birini bu akşam kıracaam nasıl yapacaksam Bide dün akşam market alışverisine gittik ananas gördüm bakıyom bu ne anne diyom oda bilmiyo baya bi inceledik yanımzda kuzenim vardi oda diyo salatalığın bi çeşidi heral sonra adama sorduk ananas dedi cahiillikten ölcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?