Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle oldu gerçekten.. Artık pasta yerine yulaf ezmesinden puding falan yapıyorum. Özellikle dediğin gibi regli dönemlerinde büyük kurtarıcı oluyor. Yulaf ezmesini un, tatlı bi meyveyi şeker yerine koy.. Biraz kakao, süt ile kaynat tamamdır.. Üzerini de fındık fıstıkla süsledin mi al sana tatlı

insan nasıl mutlu oluyor değil mi başardığını görünce ... ben vereyimde az çok fark etmiyor kendimi de çok boğmuyorum sıkılmayım diye sıkılırsam salacam katı ile dönecek şimdi ilk hedef 69 sonra 65 ondan sonra 60 düşebilirsem 56 57 çok zayıflıkta sevmiyorum zaten ma zayıf oluncada herşey yakışıyor

Ne dediiin
Ben zaten salam sevmiyorum cips seviyorum
Cips bende cok seviyorum canimm ama yemeyince gercekten insanin cani cekmiyo artik yedikce bagimlilik yapiyo ben kac aydir yemiyorum ama bende bayilirim yalan yohhbide jelibon o solucan jelibonlara dayanamiyommm

Yaaa ben salam cok seviyorum ama almıyorum bayadir almicam da
Bende salam sosis sucuk pastrma kavurma fume sebzeli jambon hepsini cok seviyormmmm.
Ama hamile kaldigimdan hic agzima surmedim mecburen. Sonrasinda pazar gunleri salam sucuk vs oluyo.
Eskiden okadar cok yiyodum ki puuh

BENİM KRİZ TUTMAYA BAŞLADI KAÇ KALORİ PEKİ BU KARIŞIM .. PUDİNG KIVAMI OLUYOR MU PEKİ

Insallah canm insallahhh ben de bari yaza 60 olsam diyorm ben yapinca cok kati yapiyorm simdilik dikkat ediyorum biktim cunku. Bakalimmmmmmmm zamanlaaaaa bende zayif s3vmem kuru olmak istemem 58 60 iyi

Alt ust 28 m oldum zaten bana yetiyo biraz daha versem bacaklardan tamamdir

Açimsaolun efendimyok efendim evde yeyip gelmedimyerim efendimne varsa koy gonsuhepsini yirimsaolun efendim

Cips bende cok seviyorum canimm ama yemeyince gercekten insanin cani cekmiyo artik yedikce bagimlilik yapiyo ben kac aydir yemiyorum ama bende bayilirim yalan yohhbide jelibon o solucan jelibonlara dayanamiyommm

ben her türlü abur cubura bayılır ve itinayla yer-idim şimdi yememeye çalışıyorum dün annem kocaman paketle jelibon almış dedim al götür şunu işyerine ben yemicem hindistan ceviziyle ananas aldım birini bu akşam kıracaam nasıl yapacaksam Bide dün akşam market alışverisine gittik ananas gördüm bakıyom bu ne anne diyom oda bilmiyo baya bi inceledik yanımzda kuzenim vardi oda diyo salatalığın bi çeşidi heral sonra adama sorduk ananas dedi cahiillikten ölcez

Kiiz Allah seni salataligin bi cesiti zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…