- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.361
ahh canimmmhe hala mesaideyim
ay demeeekalk yap kendine bnmde canım cekti
Canimmmmm cok mutesekkir oldummmAaa aaaa prenses annasi gelmissss
Yok canim bu dunyada iyi olan kybediyor maleef disli kotu olmak umursamamak lazimm rahat olmak aman kim kirilmis kim etmis dusunmemek lazimm diger turlu hep biz uzuluyoruzz ben de hep en yakinlarimdan zarar gormusumdur kendimi cektim artik evimde huzur buldum inan16 senelik evliyim kimsenin hayatına görüsüne mudahele etmedim..aynisını başkalarindan bekledim her zaman..eşimin hatrına çoğu şeyi görmezden geldim ama ben tükenmişim onu anladım bundan sonra yok öyle..isteyen saygısını takınır görüşür benimle..
Sor cnm yogurt yiyebilirsin kürü yaniYa birşey soracam var mı birlieri
Aynen oyle yerimizde durmuyoruzaynen canimhamis kalincaya kadar zorlugunu anlamamistim ama coook zormussss ne bulmustunuz belkim benn koyarimm
oyle yapmaya calisiyorum cnm. Isim bulamadik arastirmaya d3vam
onerilere acigimm
mayis sonu 68.9 bile olabilirsinn bencee
Prenses adi ustune kacacak kovalayacaksiniz
Havalar isindi sayilir sizi artik kimse durduramaz ana kiz gezmelere baslamisisnizdir
sarrafim kimse icin esinle kotu olma. Sen tecrube olarak bizlerden fazlasin daha iyi bilirsin tabi ama ben 3 senelik evliyim herzaman bir cizgim vardir. Benim esim kardeslernden bayaa kucuk ben kucuk gelinim ama herkesin bir cekingesi var saygi ve seviye. Haddini asan varsada guzelce bildiriceksin.Selam kızlar..
Gelemiyorum kaç gündür buraya moralim çok bozuk..cuma akşamı berbat geçti..sinir oluyorum başkaları yüzünden eşimle tartışmaya..nefret ettirdiler hayattan artık..bizi bize bırakmıyolarki şöyle ağız tadıyla yaşayalım..
Yok tatlım onu değil başak biri de tek başına bi konu açmış zayıflamak için derstek amaçlı oraya da yaziyoeum ben şöyle yaptım şöyle falan diye menü falan da yaziyoeum bı sıkıntı olmaz demi burayla ilgiliSor cnm yogurt yiyebilirsin kürü yani
Hayir canim olmaz :) cuma yarismalarinda degil sonucta. :)Yok tatlım onu değil başak biri de tek başına bi konu açmış zayıflamak için derstek amaçlı oraya da yaziyoeum ben şöyle yaptım şöyle falan diye menü falan da yaziyoeum bı sıkıntı olmaz demi burayla ilgili
Tamam çok sağol bı fikir almak istedim teşekkürler :)Hayir canim olmaz :) cuma yarismalarinda degil sonucta. :)
Tamam çok sağol bı fikir almak istedim teşekkürler :)
Yapamiyom deme gizahh canimmm
Ben pisi yapamim kiz ben beceriksizim diyom sizeeyap bi kosu getir yiyek cay koyuyommm
Canimmmmm cok mutesekkir oldummmnasilsinnn nasil gidiyor diyet
Yok canim bu dunyada iyi olan kybediyor maleef disli kotu olmak umursamamak lazimm rahat olmak aman kim kirilmis kim etmis dusunmemek lazimm diger turlu hep biz uzuluyoruzz ben de hep en yakinlarimdan zarar gormusumdur kendimi cektim artik evimde huzur buldum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?