- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.401
cınımmmGunaydin ponçika
Borek mi yidin detoksda ekmek yerineekmek yememeyi tercih edeydin keskem
ama -100grAyy ben yapmadim kiz eşim iş yerinden konserve kizartma getirmisyimicektim ama bi anda kendimi yerken buldum konserve falan ama ayni taze yapilmis gibiydi bek guzeldi tadi ama yimeseydim keskelerim ossun bugun az yirim
günaydın kuzuuuu bende başladım listeye kendime göre uyarladm ve bende börek yedim minnak bi dilimDünkü menüm;
Sabah
1 kücük dilim patitisli ev böreği
Şekersi çay
Ara
5 6 tane çilek
Öğlen
Bi kase mercimek çorbası
3 köfte
Ara
1 armut
Akşam
Fırında az patates ve tavuk
2,5 lt su, şekersiz çay içtim gün içinde ama akşam yemeği saatim biraz geç oldu sabah 62.0 çıktım
Bugünde o 3 günlük listeye başladım evde ekmek yoktu bende yarım dilim ev böreği yedim
günaydın kuzuuuu bende başladım listeye kendime göre uyarladm ve bende börek yedim minnak bi dilim
sabah kendi kahvaltımı yapcam öğle corbayla salata yada yogurt ne cıkarsa artık aşkam salata corba 2 gün böyle bakalım
sende zayıfla artıkkaç kilosun
bence senin canın dayak isteyebilüüüüüübende öyle yapcam öğlen çorba ve yemek akşamda salatamla ayranımı içip spora gitcem inşallah
62ydim bu sabahakşam geç yedim ondan olabilüü
bence senin canın dayak isteyebilüüüüüü
60la izine ayrıldın 2 kilo ne demekkk
detoks işe yarar belkiAma o 60 benim asıl kilom değildi bence oruçluydum açtım yememiştim falandıTamam ama 60 olcam
detoks işe yarar belki
1 ay kaldıİnşallah19 mayısta kıyafet bana olmazsa Sevdicek
Temem bozma sakin geri kalaniniAma çok kücücüktü tutsun diye yidim ekmek kadar ancadır kalorisi 2 lokmada bittti
Bide ben yanımda salata, ayran, hindistan cevizi, yeşil elma getirdim öğle yemeğinde çorbayla sebzeli yemek yesem salatayla ayranıda işten çıkmadan yiyip spora gitsem olur mu spordan cıkıp eve gıdene kadar çok geç oluyo saat 8den sonra yiyincede hep + çıkıyo
Heeama -100gryemeseydin -200olardı
damlaya damlaya 50 olar
Temem bozma sakin geri kalaninihindistan cevizi yohtu giz listede o da mi senin uyarlaman olacuh ye bakalim kafana gore yinede baya eksi görürsün bence
bence ev böreğini spor ile tamamlarsın canım sıkma canını o kadar öğlen menü de ne olacakDünkü menüm;
Sabah
1 kücük dilim patitisli ev böreği
Şekersi çay
Ara
5 6 tane çilek
Öğlen
Bi kase mercimek çorbası
3 köfte
Ara
1 armut
Akşam
Fırında az patates ve tavuk
2,5 lt su, şekersiz çay içtim gün içinde ama akşam yemeği saatim biraz geç oldu sabah 62.0 çıktım
Bugünde o 3 günlük listeye başladım evde ekmek yoktu bende yarım dilim ev böreği yedim
Hayir yağ grubuhindistan cevizi meyve değil mi
Zorlasan bi 6 kilo çıkar bence sifir kacamak ve aç günlerle tabi1 ayda kaç kg verebilirimsporla bozmadan
bence ev böreğini spor ile tamamlarsın canım sıkma canını o kadar öğlen menü de ne olacak
bir de wc sorunumda kalmadı onun üstüne +500 gram beni sarstı neyse kalan sağlar bizimdir perşembe günü düşük kalori ile beslenirim artık tamamlarım kendimi -500 eEvet canim o cok normal detoks yaptigimiz icin su da gidiyo e normal beslenmeye dönünce az birazi geri geliyodiger verdiklerimiz kâr kaliyo bosver takma açlık bizi sinirlendiriyo bak bi gömülek ekmaaa bisey kaliyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?