- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.461
ortada buluşak50 ye mi gelecenyorulun gelme 54 de kal sen
Bütün gözler senin üstünde olcak guzel bi filmin başrol oyuncususun senkiza bakin ne guzel olmus elbisesi ne yakışmış dicekler orda biri manken gibi tabi yakışır dicek digeri ayy niii gizeeelllll dicik beli de incecik hiç pehlivan gibi digil dicik
ay bendeAhahahhahahbiri salatalik der biri pattis ayyy kiz Allah sizi bende küçükken kiviyi pattis sanarıdım napah kivi mi gördük
günaydın beybiliilililililiiiiGünaydınlar kızlar her yerim agriyor ya çok yorulmuşum valla ya mutfak temizliğinden
yeme yeme bak yemek saati geldikce beni stres basıyo az yice diyeben şimdi 55 olsam temmuza kadarnişan zamanı stresten veririm biliyorum Bide köye gitcez nişandan sonra orda herkesler beni görmeye gelcek yiyemem
yeme yeme bak yemek saati geldikce beni stres basıyo az yice diyeama az yicez
ooovvv 66 laarrrrKızlar 66.8 gördüm ve çok mutluyum ben
niye yiyemedintemem az yicezben aramı bile yiyemedim
niye yiyemedinben yedim 1 tane kivi yedim
Ohhh valla bı ay ini gün gece 66 lari gördüm cumaya kadar 66.300 falan olursam ben için çok yahşi olacak ay memekelte gidersem annem ye ye der bana ya ufffooovvv 66 laarrrr
bnm bulundugum ofiste 7 mühendis 1 proje müdürü varkarşımda mühendis varçekiniyom
sen bide bu hafta teyzene gitcen nası dayancan oralardaOhhh valla bı ay ini gün gece 66 lari gördüm cumaya kadar 66.300 falan olursam ben için çok yahşi olacak ay memekelte gidersem annem ye ye der bana ya ufff
bnm bulundugum ofiste 7 mühendis 1 proje müdürü varbn arsızlastım galiba
öyle bi durumda poşetle getirmem gerekir meyveyiben karşımdakine vermeden yiyemem
Hiç bilmiyorum tatlım ya hastanede yiyemem de eve gelince bizimkiler ye ye başımın etini yer artık bir şekilde dayanirim da bu sefer annemle tartışacam sen niye ymiyon diyesen bide bu hafta teyzene gitcen nası dayancan oralarda
öyle bi durumda poşetle getirmem gerekir meyveyi
diyetteyim anneHiç bilmiyorum tatlım ya hastanede yiyemem de eve gelince bizimkiler ye ye başımın etini yer artık bir şekilde dayanirim da bu sefer annemle tartışacam sen niye ymiyon diye
neyse akşam arasında yersin onuda artıksenin icin öyle ama biz 2 kisiyiz
Kız hiç anlamaz benim annem var ya ey gididiyetteyim annediceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?