- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.421
olacakkkHeeolardi hee
Olar inanıyorum
Hayir yağ grububence
sen alma da vermeni beklemiyorm ben1 ayda kaç kg verebilirimsporla bozmadan
Zorlasan bi 6 kilo çıkar bence sifir kacamak ve aç günlerle tabi
sen alma da vermeni beklemiyorm ben
biraz yağlı bir meyve çok abartma h.cevizini doyurucu da en azından ben doyuyorumhindistan cevizi meyve değil mi
Ayy hadi inşallah cumaya guzel bi eksi görürsün bu kilo olayi psikolojimizi cok etkiliyi arti çıkınca bomba gibi olabiliyohbir de wc sorunumda kalmadı onun üstüne +500 gram beni sarstı neyse kalan sağlar bizimdir perşembe günü düşük kalori ile beslenirim artık tamamlarım kendimi -500 e
menü güzel hadi bakalım kaç kilo vereceksin bu şekilde verdiğin kilolar kalıcı oluyoröğlen çorbayla bi sebze yemeği yicem canım ekmeksiz aralar icinde yesil elmayla hindistan cevizi yicem cıkmadan öncede salatamla ayranımı icip spora gitcem
hee nişanlıgında pek güzel zatiöyle deme bakcesaretlendir beni zayıf olcan incecik olcan di nişanda kuğu gibi süzülcen tepincen di
Ovvv dimek 55 e indin geriolacakkkben bugün 55.7 yim
70lerden kurtulsam pantolonlarıma girsem yavaş yavaş gtsin yazın daha hızlı verilir hava sıcak bol su içiliyor mevsimin meyveleri ile güzel güzel gider kilolar .. aynen ya hafta sonu da yapacam kara buğday detoksu yaparımAyy hadi inşallah cumaya guzel bi eksi görürsün bu kilo olayi psikolojimizi cok etkiliyi arti çıkınca bomba gibi olabiliyoh
he indim allah cıkarttırmasın bidaha geriOvvv dimek 55 e indin geribitti bitti kalmadi ha gayret
2 ince dilimden bisey olmas yii hadine ciddimisinben zayıflıcam diye aldımdı onu ama neyse zaten 2 incecik dilim koydum
akşam ne boğuştum onu kırcam deyiievde inşaat var sanmıştır gomşular
hee nişanlıgında pek güzel zatibide zayıfladın mı var ya premses gibin olursun herkesler böyle bakar nolmuş sana deyii vuuu derler poncike bak nasıl zayıflamış zarif olmuşş nişanlık nasıl yakışmış daşşş gibi olms derlerrr
50 ye mi gelecenhe indim allah cıkarttırmasın bidaha geribekle beni geliyim
2 ince dilimden bisey olmas yii hadihadi hadi yii tamam
Aralarda hep bozuyon ondan oluyo devam et 4 kilo falan gitse süperoffffff keşkebu 2 kilo çabuk gider sonrasını bilemiyorum
biraz yağlı bir meyve çok abartma h.cevizini doyurucu da en azından ben doyuyorum
Coh zor kiriliyo demiçöpe mi atiyim yapamamçok emek verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?