- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.061
ay niye bende öyle hevesler yok ... gözüm mü tok acaba
Ayyy ne tatli telaselerdir onlarben cok severim mutfakta zaman gecirmesini,bu yuzden de hep gozum tas,tabak,bardaktadir.uzunca suredir frenledim kendimi,daha alip kullanmadigim bir suru sey var
limon lu diyet bisküvinin kalori değerine baktın mı ? kahvaltı az geldi ama günü güzel tamamlamışsın afiyet olsunBugun,
Kahvalti,
Bir muz,bir kase yogurt
Ara,
Bir fincan sutlu turk kahvesi,iki hurma
Oglen,
Bes tane izgara kofte ,azcik kacirdimve salata
Ara,
Cok az sutle nescafe
Uc tane limonlu diyet biskuvi
Aksam,
Bir kase salata
İki haslama baget
Su iki lt ye yakin ictim,iki bucuk olur.
patates kızartmasından tadımlık yediysen ödülün olsun kuzumSabah 2 dilim ekmek peynir
Ara:kahve çay
Öğle: 1kae çorba 4 kaşık k.fasulye 1 kase yoğurt
Ara:yeşilçay normal cay
Aksam: 1kase çorba 4 kaşık semizotu çok az patates kizartması
Harika menü bayıldım, diyette olsa püskevitlere pek güvenmiyorum amaBugun,
Kahvalti,
Bir muz,bir kase yogurt
Ara,
Bir fincan sutlu turk kahvesi,iki hurma
Oglen,
Bes tane izgara kofte ,azcik kacirdimve salata
Ara,
Cok az sutle nescafe
Uc tane limonlu diyet biskuvi
Aksam,
Bir kase salata
İki haslama baget
Su iki lt ye yakin ictim,iki bucuk olur.
Sabah 2 dilim ekmek peynir
Ara:kahve çay
Öğle: 1kae çorba 4 kaşık k.fasulye 1 kase yoğurt
Ara:yeşilçay normal cay
Aksam: 1kase çorba 4 kaşık semizotu çok az patates kizartması
Şu istiridye mantarının o kadar çok faydası var ki.. Öğlen et ürünü, akşam sebze çok iyi menü olmuş ben bayıldımSabah
1 yumurta z.yağında kızartma/ peynir bol yeşillik domates biber biraz patlıcan salata 1 bardak süt
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Tavuk döner ayran
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak domates çorbası / istiridye mantar (eşim çok sevdi artık hep alır) / salata
Spor
30 dakika yürüyüş 5 dakika bacak hareketleri toplam 35 dk
Suyu 2ltye tamamlarım belki bol sütlü kahve içerim ders dinlerken
faydasını araştırmadım birazdan bakayım çok lezzetli oluyor bol soğanlı birazda acı yapıyorum teşekkür ederim tatlımŞu istiridye mantarının o kadar çok faydası var ki.. Öğlen et ürünü, akşam sebze çok iyi menü olmuş ben bayıldım
öğlen tarçınlı süt iyi olmuş bence krizleri engelliyor afiyet olsunMerhaba kızlar, menümü yazayım.
Sabah: buğday lavaş arası domates, salata, peynir
ara:şekersiz nescafe + 1 granola bar
Öğle: 1 kase kapuska, 1 kase yoğurt, yarım bazlama
ara: tarçınlı süt
akşam: 1 kase kapuska, 2 kaşık tavuk sote
su 2 olacak
Öyle oldu gerçekten bugün daha kolay geçti, sağol.öğlen tarçınlı süt iyi olmuş bence krizleri engelliyor afiyet olsun
Ayyy yok ,kofte ve tavuk iyi geldi bugun,elhamdulillahYaa aman diyim kuzum hasta olmaz
Doymaman lazımdı ama
Saldır cansii valla inan alınmıyor evlenince istediği al aldirttir:)Ayy dibiiii şimdi ne alirsam o olcak gibi geliyo bana da o yüzden herseye saldiriyorum
Maalesef kahvaltı yapamıyorum canım yaa öğlen eşim geldiğinde onunla yiyorum o yüzdenYine azzzz nerde güzel kahvaltinnn
Aynen ben de cok severim mutfak cicilerini,yeni evlendigimizde kutahyaya gitmistik gezmeye,oradan bissuru,bissuru porselen esya almistim,simdi cupcakeler moda,benimkiler fistik yesili portakal figurlu kahvalti takimi vs cok sekerdiler,haaa hepsi kirildi ghitti tarih olduAynen bende öyle sürekli mutfak esyalarına bakıyorum alıyorum çeşit çeşit inşallah tutucamiz evin çok dolabı olur
Ben kefiri kullanıyorum ama çok faydasını göremedim ya gene başka şeyler denivemAfiyet olsun canim,kefir cok faydali ,ama ben bir kez kizima icireyim diye aldim ve o oldu devami gelemedi maleseftesekkur ederim veee kocaman bir aminnnnnn
Kizimin koftelerinden asirdim,oyuzden oyule oldu,haftalik hazirliyorum difrize,cozulunce alti kofte cikti iki pakertten,donukken acim ya o kadar olmaz diye dusundum,bir tanesi kaldi zaten yiyemedfim .besinciyuide bayas zorla yedim ama dedim ya doydumÖğle azıcık çok olmuş ama ızgara sonuçta bişi olmaz ondan beğendim benn
Tesekkur ederimlimon lu diyet bisküvinin kalori değerine baktın mı ? kahvaltı az geldi ama günü güzel tamamlamışsın afiyet olsun
Eger damak zevkine uyuyorsa cok saglikli bir icecek,ben icemedim ,Ben kefiri kullanıyorum ama çok faydasını göremedim ya gene başka şeyler denivem
Yemissin artik gecmis ola cok yemediysen sikinti yokKızlar ceviz yedim ben ya acaba yemese idim bu saatte çayın yanında yemistim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?