Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay tatlisimm yaa bir guzel de yazmissin. Hafta sonubyapayim buraya da resmini atayimm kiz her sey kizim icin yoksam pisi misi asla yimezdimm

Ay tatlisimm yaa bir guzel de yazmissin. Hafta sonubyapayim buraya da resmini atayimm kiz her sey kizim icin yoksam pisi misi asla yimezdimm

Gozun aydin canim hayırlısı yla saglikla kucagina al canim cok mutlu oldumm..

Sağol canim benim dua et benim içinde ozaman yine yazisiriz özelde n ismimi söylerim canimm benimm ♡♥♡
Amin cnm Allah razi olsun darisi en kisa zamanda sizlere olsun. Haberlesiriz tabiki buralardayim ben hep sizinleee

patates kızartmasından tadımlık yediysen ödülün olsun kuzum
AZICIKTI AMA +100 OLARAK GERİ DÖNDÜ
bugün öğle haric menü cok güzeelll
kapuskadan pek hoşlanmam ama faydal sonucta güzel beybi bazlamalarda küçükse eğer cok iyiii
Ayyy yok ,kofte ve tavuk iyi geldi bugun,elhamdulillah
oh şahane
Saldır cansii valla inan alınmıyor evlenince istediği al aldirttir:)
fazla esya sevmem aslında evin diğer odaları için az esya alıyorum da mutfakta kendimi durduramyırum
bizim kaderimiz mutfak gliba
Kizimin koftelerinden asirdim,oyuzden oyule oldu,haftalik hazirliyorum difrize,cozulunce alti kofte cikti iki pakertten,donukken acim ya o kadar olmaz diye dusundum,bir tanesi kaldi zaten yiyemedfim .besinciyuide bayas zorla yedim ama dedim ya doydum
zaten hep öyle olmuyo mu bende yegenlerimin yemeklerinden yiyorum zaten küçük olan bi ona yedirceksin bi kendin yiceksin başka türlü yemiyo bide oyun oynuyo haamm diye kendi uzatıyo
gunaydin kızlar nasılsınız
munter minikimizin cinsiyetini ogrenmissin canım prensesimiz olucak sağlıkla al kucagina inşallah
bebekiiimmm nasılsınnn

anlik canin cektiginde bile firindan 1 hamur alsan hemen yaparsin. Oy oy yedeee buyusun kuzucum
Oyle mi yapsam daha kolay ama temiz midir firinin hamuru ekmeknolarak yiyoz dusunmuyozda hamur diye dusununce bir hijyenlik geldi aklima yiyem buyusun dimi teysesi aplalari gibi olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…