- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.101
arada yiyorsan sıkıntı yok olcak o kadarBiliyorum canim,ben de hic yerme taraftari degilim ,ama kahveyle oylebir iki gundur gecistiriyorum.tabikide soyleyeceksin,sonucta desdtek oluyoruz birbirimize
5 dk zor tamamladım ben sabahBu gun ben de 30 dk yuruyus yaptim,200 tane bacak hareketi yaptim.
Günaydın canım yapayım bende birazdanBu günün egzersiz videosugünlerden karın
Ay tatlisimm yaa bir guzel de yazmissin. Hafta sonubyapayim buraya da resmini atayimm kizYapamiyom deme gizkoy 3 bardak un acik tuz at 1 cay kasigi yaş maya yeter ona yogur hamurunu sonra sar bi köseye koy hamur iki katina çıkınca elinle acik düzle sekil ver kizgin yagda kizart yazih degel mi prensesime yiiciksin hamur yapamam dersen firindan hamur aliniyo al onlan yap
Ay tatlisimm yaa bir guzel de yazmissin. Hafta sonubyapayim buraya da resmini atayimm kizYapamiyom deme gizkoy 3 bardak un acik tuz at 1 cay kasigi yaş maya yeter ona yogur hamurunu sonra sar bi köseye koy hamur iki katina çıkınca elinle acik düzle sekil ver kizgin yagda kizart yazih degel mi prensesime yiiciksin hamur yapamam dersen firindan hamur aliniyo al onlan yap
Amin cnm Allah razi olsun darisi en kisa zamanda sizlere olsun. Haberlesiriz tabiki buralardayim ben hep sizinleeeGozun aydin canim hayırlısı yla saglikla kucagina al canim cok mutlu oldumm..
Sağol canim benim dua et benim içinde ozaman yine yazisiriz özelde n ismimi söylerim canimm benimm ♡♥♡
AZICIKTI AMA +100 OLARAK GERİ DÖNDÜpatates kızartmasından tadımlık yediysen ödülün olsun kuzum
bugün öğle haric menü cok güzeelllSabah
1 yumurta z.yağında kızartma/ peynir bol yeşillik domates biber biraz patlıcan salata 1 bardak süt
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Tavuk döner ayran
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak domates çorbası / istiridye mantar (eşim çok sevdi artık hep alır) / salata
Spor
30 dakika yürüyüş 5 dakika bacak hareketleri toplam 35 dk
Suyu 2ltye tamamlarım belki bol sütlü kahve içerim ders dinlerken
kapuskadan pek hoşlanmam ama faydal sonuctaMerhaba kızlar, menümü yazayım.
Sabah: buğday lavaş arası domates, salata, peynir
ara:şekersiz nescafe + 1 granola bar
Öğle: 1 kase kapuska, 1 kase yoğurt, yarım bazlama
ara: tarçınlı süt
akşam: 1 kase kapuska, 2 kaşık tavuk sote
su 2 olacak
oh şahaneAyyy yok ,kofte ve tavuk iyi geldi bugun,elhamdulillah
fazla esya sevmem aslında evin diğer odaları için az esya alıyorum da mutfakta kendimi durduramyırumSaldır cansii valla inan alınmıyor evlenince istediği al aldirttir:)
bizim kaderimiz mutfak glibaAynen ben de cok severim mutfak cicilerini,yeni evlendigimizde kutahyaya gitmistik gezmeye,oradan bissuru,bissuru porselen esya almistim,simdi cupcakeler moda,benimkiler fistik yesili portakal figurlu kahvalti takimi vs cok sekerdiler,haaa hepsi kirildi ghitti tarih oldubir cini saatim duruyor hala oradan harira
Evet mutfak ev de cok onemli berncede,ben orada zaman gecirmeyi cok sevdighim icin biraz genis ve bol dolapli olacak
zaten hep öyle olmuyo mu bende yegenlerimin yemeklerinden yiyorum zaten küçük olan bi ona yedirceksin bi kendin yiceksin başka türlü yemiyo bide oyun oynuyo haamm diye kendi uzatıyoKizimin koftelerinden asirdim,oyuzden oyule oldu,haftalik hazirliyorum difrize,cozulunce alti kofte cikti iki pakertten,donukken acim ya o kadar olmaz diye dusundum,bir tanesi kaldi zaten yiyemedfim .besinciyuide bayas zorla yedim ama dedim ya doydum
bebekiiimmm nasılsınnngunaydin kızlarnasılsınız
munter minikimizin cinsiyetini ogrenmissin canım prensesimiz olucak sağlıkla al kucagina inşallah
Ne guzel diyetleriniz guzel gitsinn aman bozmayin ne kaldi yaza sunun surasinda.İyiyim canim,diyette gayet guzel gidiyor ,sen ve kucuk prenses nasil,keyifler yerinde
anlik canin cektiginde bile firindan 1 hamur alsan hemen yaparsin. Oy oy yedeee buyusun kuzucumAy tatlisimm yaa bir guzel de yazmissin. Hafta sonubyapayim buraya da resmini atayimm kizher sey kizim icin yoksam pisi misi asla yimezdimm
gunaydin canimmm evet nihayet ogrendikkkkk aminnn cnmmm Allah razi olsun minik prenseslerimize bir yenisi eklenecek Allah nasip edersegunaydin kızlarnasılsınız
munter minikimizin cinsiyetini ogrenmissin canım prensesimiz olucak sağlıkla al kucagina inşallah
Oyle mi yapsam daha kolay ama temiz midir firinin hamuru ekmeknolarak yiyoz dusunmuyozda hamur diye dusununce bir hijyenlik geldi aklimaanlik canin cektiginde bile firindan 1 hamur alsan hemen yaparsin. Oy oy yedeee buyusun kuzucum
günaydın kuzuuummmGünaydın slm kızlar :))
günaydın beybilililililiGunaydinlarr
günaydın bebekimGunaydin kizlar nasilsiniz
Parte sonci uyumustur belkimm cvp yokk bende uyucam bi yarim saat yedide kalktimm..günaydın beybililililililisteye haftaya gircen dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?