- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.021
ay evet böyle fluu renkleri oluyo mavi yeşil fln cok tatlı oluyo onlarKalin kavonzlar varya kapagi seramik oluyo kus kalp vs biseyler oluyo sekil. Onlar mesela bence saglam. Agzinda slikonda var baya ski cnm bence onlara bak
Yine azzzz nerde güzel kahvaltinnnYedim canım suyunda içtim
İyi düşün ölç biç tartben bambu setler var onlardan istiyom döner standlı nasıl olur acaba diye düşünüyom şimdilerde
Ayy dibiiii şimdi ne alirsam o olcak gibi geliyo bana da o yüzden herseye saldiriyorumNe içinde kalıyorsa al canisi evlenince yeri geliyor alamiyorsun geçim vs olduğu için evlilik sırası ne yapılırsa kâr bence
Hiç bu kadar düşüncem aklıma gelmezdiİyi düşün ölç biç tartmöhüm iş baharatlik
30dk evde hareket yaptim.
Ohhhh aksamda yurucem
SekerPancarii kopek iseme yaparken aklima sen geliyosun oyle diyodun ya haahjaaj o bacaklarimi yakiyoooo tek bacaga 30 oburune 30 yandim allaaaaah
Bide şımavi koltukdan yaptim cok daha rahat oldu
HmmmHiç bu kadar düşüncem aklıma gelmezdinasıl bi baharatlik almaliymmmm
Aldim o kadar para verdim gösterecem diyosunaslında pek sevmiyorum ama napcan ceyiz dmek gösteriş demek
Aynı bu durumdayimHmmmşu güzelmis aslinda hmmm ayy yok bu olmas hmm hıı hıı
Tamamdır canımTamam canım dikkate alırım şu an çok dokum anca akşam 10 gibi acikirim o zamanda yogurt yerim pul biberli diye düşündüm
Aynen öyle diyorumAldim o kadar para verdim gösterecem diyosun
Boşver o mantığı eskide kaldı ekonimi zamanı şimdi senin burcun ne tatlım.aslında pek sevmiyorum ama napcan ceyiz dmek gösteriş demek
Kvde gelince göz önüne koy görsün senin aldiklariniAynen öyle diyorumben aldım ben bennnnn
Aksam yemegim çok göseeelll eve geldim annem Semiz otu yapmışş
günaydın kızlaaarrrr
sabah tartıda 55.2 çıktım
Tebrikler kizlarrrr-600tam yapamadığım halde
çeyiz dizerken delirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?