- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.041
Afiyet olsun canim,kefir cok faydali ,ama ben bir kez kizima icireyim diye aldim ve o oldu devami gelemedi malesefDün akşam kefir içtim
Dün akşam kefir içtim yoğurt yemedim ama güzel gidiyor senin menun de gayet iyi canım ay herkes zayıf olsun :)
İkizlerim kuzuuum noldu kiBoşver o mantığı eskide kaldı ekonimi zamanı şimdi senin burcun ne tatlım.
Sabah kahvaltısı az agir geldi gerisi çok güzellMenüm
Sabah nescafe
Kahvalti: 1 kasik çekilmiş yulaf, 1 kasik t.b.unu, 2 yumurta akiyla krep, az peynir, maydanoz, salatalik, bi lokma kahvaltilik sos, 4-5 zeytin, 1 tatli kaşığı cokokrem
Öğle: yarim elma, yarim portakal, 2 kaşik granola
Akşam: yağsız salata(haslanmiş mercimek ve yesil zeytin de var icinde) , 1 küçük kutu yagi iyce süzülmüş ton baligi, 3-4 kaşık kadar barbunya pilaki
Spor 30'dk twist shape
Su 1 bucuk oldu devam
Bugün arkadasim diyo ki hiç bişeyim yok bende dedim ki herşeyim var ama herseyim yok sürekli eksıkçeyiz dizerken delirdi
Hee zati annem Çeyiz serme yapcaz diyo kv nin aldıkları ayrı bi yere koncakmis dedim tekli koltuk yeter onaKvde gelince göz önüne koy görsün senin aldiklariniahahaha
Ooo hic yemedim kiz pişirip semiz otunu nasil oluyoafiyet ola bugun mesai yoh
Yaa aman diyim kuzum hasta olmazSelammmm kizlar
Aksam yemegini de yedim,yeme icme fasli kapandisadece ileriki saatlerde tarcili sut icecegim.onceki iki gune gore bugun daha iyi gecti,ogunlerde doydum yani hafif bir bas agtisi ve biraz bogaz agrim disinda iyiyim sukur.
Ay inşallah yaa ama ben çok yidiim akşam yemeğindeTebrikler kizlarrrr
Onumuzde bir gun daha var,insallah hepimiz bu hafta cokkk guzel kilolar veririz
Aynen bende öyle sürekli mutfak esyalarına bakıyorum alıyorum çeşit çeşit inşallah tutucamiz evin çok dolabı olur
Ayyy ne tatli telaselerdir onlarben cok severim mutfakta zaman gecirmesini,bu yuzden de hep gozum tas,tabak,bardaktadir.uzunca suredir frenledim kendimi,daha alip kullanmadigim bir suru sey var
Öğle azıcık çok olmuş ama ızgara sonuçta bişi olmaz ondan beğendim bennBugun,
Kahvalti,
Bir muz,bir kase yogurt
Ara,
Bir fincan sutlu turk kahvesi,iki hurma
Oglen,
Bes tane izgara kofte ,azcik kacirdimve salata
Ara,
Cok az sutle nescafe
Uc tane limonlu diyet biskuvi
Aksam,
Bir kase salata
İki haslama baget
Su iki lt ye yakin ictim,iki bucuk olur.
Evet ama digerleri iyi kesme tahtasi, sosluklari, sunum tabaklari,donen bolumlu kahvaltiligi onlari hala kullaniyorumDEME O DA MI GİTTİama cok tatlı duruyo onlar
Al al al hepsinden allllllay evet böyle fluu renkleri oluyo mavi yeşil fln cok tatlı oluyo onlar
evett resmen basenimle popom yaniyo. Biyere bakarak yapmiyorum ya zaten nereyi ne calistiriyo biliyorm onceki spor salonlarndan onlari uyguluyormoohh yansin bacaklar ama baya hissettiriyo o yan bacagi dimi
benim dediğim bu teyzem almış çok güzel tavuk falan pişiyo iicnde
kapakli daha iyi yag sicramiyo hem ceviriyosun yandan sizmiyo ben de cok memnunumbunlar döküm tava değil miben bunların tek taraflısından istiyom et pişirmek için cok pahalı
Herşeyi hepsini yeri göğü satın alcamEvet ama digerleri iyi kesme tahtasi, sosluklari, sunum tabaklari,donen bolumlu kahvaltiligi onlari hala kullaniyorum
Al al al hepsinden allllll
evett resmen basenimle popom yaniyo. Biyere bakarak yapmiyorum ya zaten nereyi ne calistiriyo biliyorm onceki spor salonlarndan onlari uyguluyorm
Kafamda deli sorularkapakli daha iyi yag sicramiyo hem ceviriyosun yandan sizmiyo ben de cok memnunum
Bende n tavsiyeler bebegimKafamda deli sorular
Hepsini yazıyorum bi kenaraBende n tavsiyeler bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?