Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar ben dün cok kotu oldum eve gidince surekli istifra ettim afedersiniz wcdende cikamadim su icsem onu bile cikariyodum çok midem bulandi hastaneye gittim en son igne yaptilar sonra kendime geldim dun yediklerimin hepsini cikardum oglen yediğimden sonrada hicbisey yemedim zaten yatmadan once 7 8 tane tuzlu cubuk yedim ilac icicem diye annem zorla yedirdi 60.7 ciktim bu sabahta yani -700

Geçmiş olsun tatlım çok zorlama kendini ya

canıııım cok geçmiş olsun yaa şimdi nasıl oldunn
hala kilo sayıklıyosun

Tatlim kendine dikkat et cok gecmis olsun. Bol su ic toparlan kiliyu bos ver lutfen sagligin onemli
günaydın zuzuummmm

iyiyim bebeğim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Iyi gibi gidiyor cnm degisiyor. Dombilik oldum sabah 73.7 ciktim kocisimle de kavga ettim psikolojim accikk bozukk onun disinda iyi sayilirimm

Tatlim kendine dikkat et cok gecmis olsun. Bol su ic toparlan kiliyu bos ver lutfen sagligin onemli

Iyi gibi gidiyor cnm degisiyor. Dombilik oldum sabah 73.7 ciktim kocisimle de kavga ettim psikolojim accikk bozukk onun disinda iyi sayilirimm
oy sen 73lerde dogurcan galiba
ne diye kavga ettinizzz inşallah büyük biişi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…