- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.141
Günaydın bebegimGunaydin kizlar nasilsiniz
yap ama halin olmaz cok canin isterse aklinda olsub diye dedimOyle mi yapsam daha kolay ama temiz midir firinin hamuru ekmeknolarak yiyoz dusunmuyozda hamur diye dusununce bir hijyenlik geldi aklimayiyem buyusun dimi teysesi aplalari gibi olsunnn
bilmiyorm bakalim kuzucumgünaydın beybililililililisteye haftaya gircen dimiiii
ne uyumasi kiz nerde gorulmusParte sonci uyumustur belkimm cvp yokk bende uyucam bi yarim saat yedide kalktimm..
Ayy cok gecmis olsun bebegim baya kötü olmuşsunGunaydin kizlar ben dün cok kotu oldum eve gidince surekli istifra ettim afedersiniz wcdende cikamadim su icsem onu bile cikariyodum çok midem bulandi hastaneye gittim en son igne yaptilar sonra kendime geldim dun yediklerimin hepsini cikardum oglen yediğimden sonrada hicbisey yemedim zaten yatmadan once 7 8 tane tuzlu cubuk yedim ilac icicem diye annem zorla yedirdi 60.7 ciktim bu sabahta yani -700
Canim gecmis olsun biseymi dokundu ki neden oyle oldun.Gunaydin kizlar ben dün cok kotu oldum eve gidince surekli istifra ettim afedersiniz wcdende cikamadim su icsem onu bile cikariyodum çok midem bulandi hastaneye gittim en son igne yaptilar sonra kendime geldim dun yediklerimin hepsini cikardum oglen yediğimden sonrada hicbisey yemedim zaten yatmadan once 7 8 tane tuzlu cubuk yedim ilac icicem diye annem zorla yedirdi 60.7 ciktim bu sabahta yani -700
oyty kuzucummGunaydin tatliskom
Günaydın slm kızlar :))
günaydın kuzuuummm
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Bu arada günaydın herkese
Olur oyle ama odem olmusundur belki. Hergun tartlmaAyy benim kilo kafayi yedi yaa puding yedigim gün 500 gr eksi çıkıp 51.7 olmustum dün cok hafif yedim sabah sadece 1 tatli kasigi cikolata yedim ki spor yaptimdi yani bugun 52.5 ciktimAçliktan kivranarah uyudumdu bide 800 gr artiyi haketdecek naptim 2 gündür wcye çıkamadım ondan mi kine yada en son ihtimal kaptinn in gözü değdi ahahahahah
Dün karnim çok şişti ödem oldu heraldeOlur oyle ama odem olmusundur belki. Hergun tartlma
oy sen 73lerde dogurcan galiba
ne diye kavga ettinizzz inşallah büyük biişi değildir
Gunaydin cnmm bebiskomla ben pis kpciskom yuzunden biraz stresli sinirliyikkGünaydın bebegimiyyim siz nasilsiniz bakalim
Sen simdi hassassin biraz buyutmus olabilirsin. Uzatma canm bosver onemsiz seyler :) bak bebik etkileniyooooarap ati gibi sonradan cosacam kiz
Sorma kuzu simdiden cocuk yuzunden basladik tartismaya
sonra pasanin tansiyonu cikti uyuyordum uyandim olctum ettim neyse sonra yattim yine gece bir uyandim yanimda yok korktum odum patladi bir kalktim gittim tv izlerkeb salonda uyumus cigrimdan ciktim haliyle
soylene soylene aglaya aglaya yattim sabah kalktim konusmadim sirnasiyor ozurdiliyor nasil konusabilirim cok sinirlenmisim uzulmusum
Gunaydin cnmm bebiskomla ben pis kpciskom yuzunden biraz stresli sinirliyikk
Olabilir kuzum zaten zayifsin kasma stresde yapiyo ikimizde biliyorzzzzDün karnim çok şişti ödem oldu heraldeayy takinti yaptim iyce yaa sabah gözümü açınca tartiya koşuyom
ne güzel bi kilo keşkelerim benim olsaaaaaaAyy benim kilo kafayi yedi yaa puding yedigim gün 500 gr eksi çıkıp 51.7 olmustum dün cok hafif yedim sabah sadece 1 tatli kasigi cikolata yedim ki spor yaptimdi yani bugun 52.5 ciktimAçliktan kivranarah uyudumdu bide 800 gr artiyi haketdecek naptim 2 gündür wcye çıkamadım ondan mi kine yada en son ihtimal kaptinn in gözü değdi ahahahahah
Hassasim ben dalaşma meniynen diyeydinarap ati gibi sonradan cosacam kiz
Sorma kuzu simdiden cocuk yuzunden basladik tartismaya
sonra pasanin tansiyonu cikti uyuyordum uyandim olctum ettim neyse sonra yattim yine gece bir uyandim yanimda yok korktum odum patladi bir kalktim gittim tv izlerkeb salonda uyumus cigrimdan ciktim haliyle
soylene soylene aglaya aglaya yattim sabah kalktim konusmadim sirnasiyor ozurdiliyor nasil konusabilirim cok sinirlenmisim uzulmusum
Gunaydin cnmm bebiskomla ben pis kpciskom yuzunden biraz stresli sinirliyikk
Bi inip bi çıkıyo şimdi dellenip bütün günü yemek şoku ilan edecemne güzel bi kilo keşkelerim benim olsaaaaaa
çok geçmiş olsun şimdi nasılsınGunaydin kizlar ben dün cok kotu oldum eve gidince surekli istifra ettim afedersiniz wcdende cikamadim su icsem onu bile cikariyodum çok midem bulandi hastaneye gittim en son igne yaptilar sonra kendime geldim dun yediklerimin hepsini cikardum oglen yediğimden sonrada hicbisey yemedim zaten yatmadan once 7 8 tane tuzlu cubuk yedim ilac icicem diye annem zorla yedirdi 60.7 ciktim bu sabahta yani -700
EvetSen simdi hassassin biraz buyutmus olabilirsin. Uzatma canm bosver onemsiz seyler :) bak bebik etkileniyoooo
Saol bebikom evet cok kasip veriyim veriyim dedikce oluyi hepOlabilir kuzum zaten zayifsin kasma stresde yapiyo ikimizde biliyorzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?