Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyle mi yapsam daha kolay ama temiz midir firinin hamuru ekmeknolarak yiyoz dusunmuyozda hamur diye dusununce bir hijyenlik geldi aklima yiyem buyusun dimi teysesi aplalari gibi olsunnn
yap ama halin olmaz cok canin isterse aklinda olsub diye dedim

günaydın beybililililili listeye haftaya gircen dimiiii
bilmiyorm bakalim kuzucum

Parte sonci uyumustur belkimm cvp yokk bende uyucam bi yarim saat yedide kalktimm..
ne uyumasi kiz nerde gorulmus lalalala sarki soyluyoz kizimla beni hic tanimamissin ben uyaninca uyumam

Ayy cok gecmis olsun bebegim baya kötü olmuşsun bugun iyi msn igne iyi geldi mii

Canim gecmis olsun biseymi dokundu ki neden oyle oldun.
Gunaydin tatliskom
oyty kuzucumm

Ayy benim kilo kafayi yedi yaa puding yedigim gün 500 gr eksi çıkıp 51.7 olmustum dün cok hafif yedim sabah sadece 1 tatli kasigi cikolata yedim ki spor yaptimdi yani bugun 52.5 ciktim Açliktan kivranarah uyudumdu bide800 gr artiyi haketdecek naptim 2 gündür wcye çıkamadım ondan mi kine yada en son ihtimal kaptinn in gözü değdi ahahahahah

Olur oyle ama odem olmusundur belki. Hergun tartlma

oy sen 73lerde dogurcan galiba
ne diye kavga ettinizzz inşallah büyük biişi değildir
arap ati gibi sonradan cosacam kiz
Sorma kuzu simdiden cocuk yuzunden basladik tartismaya
sonra pasanin tansiyonu cikti uyuyordum uyandim olctum ettim neyse sonra yattim yine gece bir uyandim yanimda yok korktum odum patladi bir kalktim gittim tv izlerkeb salonda uyumus cigrimdan ciktim haliyle
soylene soylene aglaya aglaya yattim sabah kalktim konusmadim sirnasiyor ozurdiliyor nasil konusabilirim cok sinirlenmisim uzulmusum

Günaydın bebegim iyyim siz nasilsiniz bakalim
Gunaydin cnmm bebiskomla ben pis kpciskom yuzunden biraz stresli sinirliyikk

Sen simdi hassassin biraz buyutmus olabilirsin. Uzatma canm bosver onemsiz seyler :) bak bebik etkileniyoooo

ne güzel bi kilo keşkelerim benim olsaaaaaa

Hassasim ben dalaşma meniynen diyeydin olur arada tartismalar kuzum hele boyle hassas donemlerde esin de sabah kivranmiş affit susaminin babasini

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…