Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyy hem kocasını düşünür hem küserrr
anneminde sürekli tansiyonu cıkar o da uyuyamaz geceleri tv karsısında anca uyuyo sabaha karsı fln o da yatakta dönüp seni uyandırmak istememiştr belki

Günaydın canimm yap yap bugun karnim hamlamiş guzel çalıştırıyo
uyuya kalmışım ya ne güzel 5,30da uyanmıştım yatağa gireyim 6 gibi kalkarım dedim yatış o yatış kalkış akşam yapacam ama başka bir viedo daha buldum oda çok hoşuma gitti tam sevdiğim hareketler var atarım onu boşluğumda

Cok erken kalkmıştın zaten kiz kafayi yastiga koyunca da tabi uyudun olsun iyi olmus az dinlenmis oldun at kuzum ona da bakimm bende denerim

Spor harika bisey dimi hele sonuclari görünce benim bugün dinlenme günüm 3 gün yapip bir gün ara veriyorum
evet etkileri goruruz insallah suanlik koldan gordum dahada gorurum
Ic bacak ve basende gittimmi tmmdir tartida isterse 80 olam hahahah
Popo allahtan dik he bide onla ugrasmiyorm

Ayy analarin ortak derdi uykuuuu emin ol o zaman da uykumuz gelmez
evett uykuyu zaman kaybi goren biri olarak dinlenmek istiyorummmmmm. Uykudan cok kafa dinlemek vucud dinlendirmek gibi

Hee zayifim Karin egzersizinden ve bacak egzersizinden her yanim tutulmus das gibinim yimicem bugun spor da dinlenme günü
bende spora başlamak istiyiiimm
videolardan mı yapıyon youtube dan acıyon hemi yoksa başka bi yerden mi buraya attıklarını ben acamıym da iş yerinde yassaahhh

İns yaa ic bacak cok zor sıkılaşıyo sımsıkı olak sonra ikinci hamilelikde geri esnerik
Bende hele gunduz uykusu hic sevmem ama gece 12 de yattigimda sabah 10 a kadar uyusam hadi 9 ossun yeter

bende spora başlamak istiyiiimm
videolardan mı yapıyon youtube dan acıyon hemi yoksa başka bi yerden mi buraya attıklarını ben acamıym da iş yerinde yassaahhh
Başla kiz ben cok abartip sıkmayim kendimi diye bir gün bacak birgün karın yapicam arada da kol çalışırım tamamdir benim kolum cok zayif vucuduma gore ya dün onu farkettim ve kötü duruyo yani baya cocuk kolu gibi biraz agirlik çalışıp kaslandiricamyoutubeden açiyom kiz squatgirl diye bi kadin kesfettim onun videolari hosuma gitti ordan yapiyom

Tuvallete cikamiyoersan kesinlikle sorun o ben bı haftadır böyleyim yemedik ve tartı da fazla çıkıyor cildiracam resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…