- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.161
oyyy hem kocasını düşünür hem küserrrarap ati gibi sonradan cosacam kiz
Sorma kuzu simdiden cocuk yuzunden basladik tartismaya
sonra pasanin tansiyonu cikti uyuyordum uyandim olctum ettim neyse sonra yattim yine gece bir uyandim yanimda yok korktum odum patladi bir kalktim gittim tv izlerkeb salonda uyumus cigrimdan ciktim haliyle
soylene soylene aglaya aglaya yattim sabah kalktim konusmadim sirnasiyor ozurdiliyor nasil konusabilirim cok sinirlenmisim uzulmusum
Gunaydin cnmm bebiskomla ben pis kpciskom yuzunden biraz stresli sinirliyikk
evet kalabalık oldukTatlim gelemiyorum geldigimde sizler olmyyorsunuz burasi kalabaliklasti baya muhabbetler oluyor ben hic yetisemiyorumm
Iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin cnm nasil giduyor
boşver zaten zayıfsın inceciksinBi inip bi çıkıyo şimdi dellenip bütün günü yemek şoku ilan edecem
Adamin suçu gece tv izlerken kanepede uyyakalmasi mi ben anlayamadim pekEvetama surunsun ostiyomm burnundan gelsin istiyomm Hak etmemis mi ama
uyuya kalmışım ya ne güzel 5,30da uyanmıştım yatağa gireyim 6 gibi kalkarım dedim yatış o yatış kalkışGünaydın canimmyap yap bugun karnim hamlamiş guzel çalıştırıyo
Hee zayifimboşver zaten zayıfsın inceciksinyeme
yazikkkkkkkkķkkkEvetama surunsun ostiyomm burnundan gelsin istiyomm Hak etmemis mi ama
aynennnnnSaol bebikom evet cok kasip veriyim veriyim dedikce oluyi hep
Cok erken kalkmıştın zaten kiz kafayi yastiga koyunca da tabi uyudun olsun iyi olmus az dinlenmis oldunuyuya kalmışım ya ne güzel 5,30da uyanmıştım yatağa gireyim 6 gibi kalkarım dedim yatış o yatış kalkışakşam yapacam ama başka bir viedo daha buldum oda çok hoşuma gitti tam sevdiğim hareketler var atarım onu boşluğumda
Yışısınnn fiti fitikyazikkkkkkkkķkkk
aynennnnnyasasin fito fiti fitlik hahaah
Birazdan da spor yaparmmmmmmmYışısınnn fiti fitik
Ayyy kizimmmm yaramaz demek istemiyormm amaaa neyseeeeee bigun yatsammmm hic kalkmadan derince uyusamYışısınnn fiti fitik
Spor harika bisey dimi hele sonuclari görünceBirazdan da spor yaparmmmmmmm
Ayy analarin ortak derdi uykuuuuAyyy kizimmmm yaramaz demek istemiyormm amaaa neyseeeeee bigun yatsammmm hic kalkmadan derince uyusam
evet etkileri goruruz insallah suanlik koldan gordum dahada gorurumSpor harika bisey dimi hele sonuclari görüncebenim bugün dinlenme günüm 3 gün yapip bir gün ara veriyorum
evett uykuyu zaman kaybi goren biri olarak dinlenmek istiyorummmmmm. Uykudan cok kafa dinlemek vucud dinlendirmek gibiAyy analarin ortak derdi uykuuuuemin ol o zaman da uykumuz gelmez
bende spora başlamak istiyiiimmHee zayifimKarin egzersizinden ve bacak egzersizinden her yanim tutulmus das gibinim yimicem bugun spor da dinlenme günü
İns yaa ic bacak cok zor sıkılaşıyoevet etkileri goruruz insallah suanlik koldan gordum dahada gorurum
Ic bacak ve basende gittimmi tmmdirtartida isterse 80 olam hahahah
Popo allahtan dik he bide onla ugrasmiyorm
evett uykuyu zaman kaybi goren biri olarak dinlenmek istiyorummmmmm. Uykudan cok kafa dinlemek vucud dinlendirmek gibi
Ay evt yaa en fazla iki senem var ikinci icinİns yaa ic bacak cok zor sıkılaşıyosımsıkı olak sonra ikinci hamilelikde geri esnerik
Bende hele gunduz uykusu hic sevmem ama gece 12 de yattigimda sabah 10 a kadar uyusam hadi 9 ossun yeter
Başla kiz ben cok abartip sıkmayim kendimi diye bir gün bacak birgün karın yapicam arada da kol çalışırım tamamdir benim kolum cok zayif vucuduma gore ya dün onu farkettim ve kötü duruyo yani baya cocuk kolu gibi biraz agirlik çalışıp kaslandiricambende spora başlamak istiyiiimm
videolardan mı yapıyon youtube dan acıyon hemi yoksa başka bi yerden mi buraya attıklarını ben acamıym da iş yerinde yassaahhh
Tuvallete cikamiyoersan kesinlikle sorun o ben bı haftadır böyleyim yemedik ve tartı da fazla çıkıyor cildiracam resmenAyy benim kilo kafayi yedi yaa puding yedigim gün 500 gr eksi çıkıp 51.7 olmustum dün cok hafif yedim sabah sadece 1 tatli kasigi cikolata yedim ki spor yaptimdi yani bugun 52.5 ciktimAçliktan kivranarah uyudumdu bide 800 gr artiyi haketdecek naptim 2 gündür wcye çıkamadım ondan mi kine yada en son ihtimal kaptinn in gözü değdi ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?