Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:1 kase çorba 2 dilim ekmk Sucuklu yumurta
Ogle: köri soslu tabuk 1 wrapp mi ne ondan
Aksam 1kase çorba 3 köfte 1 dilim ekmek
Bugün çok fazla yedim midem çok sis şimdi spor yapmaya gidicem telafi amaçlı

Acamaz o çok para verdim ben ona nasıl aldiysam öyle kalmalı 27 tam oldu aslında dedim ilk ve son kez pahali alcam bari rahat olsun
Yaa kiz pahali aliyosam ben en üstüme oturani alirdim açiyo kotlar giydikce ossun 28 de iyizayif giz

75 den 50 ye mı kaç ayda
Kuzum ben vereli cok oldu 2 senedir 53 51 arasi gidip geliyorum kizim 1 bucuk yasindayken sütten kesildi ben diyete basladim yavas yavas bütün besinlerden alarak kalori saydim 1000 1200 kalori aldim aksam 6 dan sonra hic bisey yemedim cok hatırlamıyorum ama 8 9 ayda verdim galiba

Kızlar menüm ,hastaneden geldikten sonra uyudum dörtte kalktım kalktıktan sonra, yumurta salatası zeytin peynir aCik patates kavurması çay
Akşam yedi de çorba fasulye yemeği ve salata

Bebekiiim döncek misin listeye yoksa bi süre daha böyle devam mi
Yok bacim su bi haftayida atlatiyim yogunum yine kafa rahatken siznen beraber olucamm :)) ozamanaca ice eksilirim ins şeker ilacina basladim bulantidan bisey yiyemiyorum ( bu hemm iyii hem kotuymu bulanti..herşey saglik icin katlanacagim. .

Yok bacim su bi haftayida atlatiyim yogunum yine kafa rahatken siznen beraber olucamm :)) ozamanaca ice eksilirim ins şeker ilacina basladim bulantidan bisey yiyemiyorum ( bu hemm iyii hem kotuymu bulanti..herşey saglik icin katlanacagim. .
Geçmiş olsun tatlım bunalma kilo verecem diye gider inşallah

Tamam kuzummm sen dikkatli ol tabi her zaman paylas. Sadece liste olmayacak.
Ayy varya biz bi ara takimda sinirlenince ingilizce konusurduk @ParteMoralll hatirliyon mu ben kendimi falan överdim ramazanda ne coştuyduk ayem veri veri bitiful
hahahahaha aynennnn eskilerrguzeldi. Ama biz yine burdayiz.
Cicimmmmmmmm
kaptinn geliyiii sayfalar fullll artiyooo bu kadarrr konusmaknolur muuu
@poncikbirgelincik kuuckk nasilsin iyulestin mii SchonerDuft nasilsin cnmmm @ParteMoralll kuzu gezmelere mi gittinn yinee
canimm cumartesi nisanimiz vardii ozelden atarim fotomu size :) sabahtan beri kuafor nisan bi telas simdi yatakdayim bakiyim dedimm. Yarinda mangala gidicez pazartesi ancaa gelirim

Ben 1600 kalori alıyorum :/ azaltayim

Doygunluk hissini arttırıyor çok çiğnemekte aynı etkiyi gosteriyor aklında olsun çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…