- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.721
Acamaz o çok para verdim ben ona nasıl aldiysam öyle kalmalıKiz niye 27 yi almadin açardı o giydikce hem kilo verecen bi kilo daha olurdu rahat rahat38 beden oluyo 28 gule gule giy bebegim
Yaa kiz pahali aliyosam ben en üstüme oturani alirdimAcamaz o çok para verdim ben ona nasıl aldiysam öyle kalmalı27 tam oldu aslında dedim ilk ve son kez pahali alcam bari rahat olsun
Sen daha zayifsin ince gızYaa kiz pahali aliyosam ben en üstüme oturani alirdimaçiyo kotlar giydikce ossun 28 de iyi zayif giz
75 den 50 ye mı kaç aydaYaa kiz pahali aliyosam ben en üstüme oturani alirdimaçiyo kotlar giydikce ossun 28 de iyi zayif giz
Bana 24 tam yapışıyo 34 bedenim benSen daha zayifsin ince gızsene 26 oluyodur he bende en gibi olcem
Kuzum ben vereli cok oldu 2 senedir 53 51 arasi gidip geliyorum75 den 50 ye mı kaç ayda
Wuuu sıfır bedenBana 24 tam yapışıyo 34 bedenim ben26 rahat oluyo 50 olunca 24 rahat olar
Valla idare tatlım su teyzelerden gına geldi yeminle ye ye mısri patlağı yedirdiler bana zorla Allah ım çene ileHu huuuuu rakibemmm,nasil gecti gunun,ancak gelebildim
Yok bacim su bi haftayida atlatiyim yogunum yine kafa rahatken siznen beraber olucamm :)) ozamanaca ice eksilirim ins şeker ilacina basladim bulantidan bisey yiyemiyorumBebekiiim döncek misin listeye yoksa bi süre daha böyle devam mi
Geçmiş olsun tatlım bunalma kilo verecem diye gider inşallahYok bacim su bi haftayida atlatiyim yogunum yine kafa rahatken siznen beraber olucamm :)) ozamanaca ice eksilirim ins şeker ilacina basladim bulantidan bisey yiyemiyorum( bu hemm iyii hem kotuymu bulanti..herşey saglik icin katlanacagim. .
Tamam kuzummm sen dikkatli ol tabi her zaman paylas. Sadece liste olmayacak.kiz senin miden benim midemin ceyregi herhalde
oo oo sabah sabah yikanmis poncik yer teysesi mis kokulardann
seni dusunemiyorum ama @ParteMoralll
tatlisim dunku menumu paylastim bakabildin mi saglikli xok ara vermeden her seyden yemeye calisiyorum 5 ayimiz dolacak azicik kaldi
ben bildirim yaparim yine olur mu kopmak iatemiyorum sizden sefiyom sizi burayi
Sayenizde bebiskooo
Ayy varya biz bi ara takimda sinirlenince ingilizce konusurduk @ParteMoralll hatirliyon muben kendimi falan överdim ramazanda ne coştuyduk ayem veri veri bitiful
Cicimmmmmmmm@ParteMoralll partiliko hanimcim
canimm cumartesi nisanimiz vardii ozelden atarim fotomu size :) sabahtan beri kuafor nisan bi telas simdi yatakdayim bakiyim dedimm. Yarinda mangala gidicezkaptinn geliyiii sayfalar fullll artiyooo bu kadarrr konusmaknolur muuu
@poncikbirgelincik kuuckk nasilsin iyulestin miiSchonerDuft nasilsin cnmmm @ParteMoralll kuzu gezmelere mi gittinn yinee
Ben 1600 kalori alıyorum :/ azaltayimKuzum ben vereli cok oldu 2 senedir 53 51 arasi gidip geliyorumkizim 1 bucuk yasindayken sütten kesildi ben diyete basladim yavas yavas bütün besinlerden alarak kalori saydim 1000 1200 kalori aldim aksam 6 dan sonra hic bisey yemedim cok hatırlamıyorum ama 8 9 ayda verdim galiba
Doygunluk hissini arttırıyor çok çiğnemekte aynı etkiyi gosteriyor aklında olsun çok aminRabbim en kısa zamanda ideal kiloya ulastirsin seni ne diyeyim hakkını helal etönce inanmadım ama sonra çeyrek baklavayı gittim attım ağzıma damağımda beklettim. Şu an sanki tüm kutuyu ben yemişim gibi şekerden tiksindim 2 bardak su içtim hala içim yanıyor bitter i öyle yapın derlerdi inanmazdim yarın ilk isim yüzde 70 kakaolu çikolata almak eve olucak
Emziriyorsun sen kuzum düşürme kalorini fazla 1400 en az olsun gıdalı seyler yedinmi dengeeler sanırım.. ek gıdaya başladın mı bebişeBen 1600 kalori alıyorum :/ azaltayim
Yok başlamadım daha çok.erken 4 ay bile.dolmadiEmziriyorsun sen kuzum düşürme kalorini fazla 1400 en az olsun gıdalı seyler yedinmi dengeeler sanırım.. ek gıdaya başladın mı bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?