- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.841
akşam yemeği yerine yicem2 kşık yiyi bırakabilirim diyosan olur ama hepsi cok gelir bence
kuzuuum acaba ilaç mı kullansannSelam kızlar..
Daha eve yeni geldim..kızımın 23 nisan gösterisi vardı okula gittim..hala regl olmadım çatlıycaammm...
akşam başka bişi yersen ama bozuşuruzakşam yemeği yerine yicem2 kaşık mı
ayy hadi bu cuma 59lara ben 54lere inşallahhhhinşalllahhh
akşam başka bişi yersen ama bozuşuruz
Bir hafta daha bekliycem olmadı ilaç kullanırım..ergen gibi yüzümü sivilce bastıkuzuuum acaba ilaç mı kullansann
Anlaştık o zaman yiyebilirsin izin verdimhayır yemicemsöz efendim
AYYY EN SEVMEDİĞİİİMMBir hafta daha bekliycem olmadı ilaç kullanırım..ergen gibi yüzümü sivilce bastı
Anlaştık o zaman yiyebilirsin izin verdim
AYYY EN SEVMEDİĞİİİMMyüzümde sivilce çıkınca cok mutsuz oluyorum ben
ONUN GOCASI EVDEYSE DEMEK
ONUN GOCASI EVDEYSE DEMEK
AYYY CİDDEN YAAAyaaa özeniyorum bizimde gocamız olsada bizde giremesek
Teşekkür ederim canımSchonerDuft Doğum günün kutlu olsun kuzuum nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah yeni yaşın sana tüm dileklerini getirsin
AYYY CİDDEN YAAABEN BUGÜN ORGANİZASYONCUYLA KONUSMYA AGİDİYORUM BELKİ KIYAFETE DENERİM GİTMİŞKEN
valla dayanabilirliğime göre düşünüyorum ortalama 800 dyelim ama niyetim 600 700 arası alıp 200 e yakın kalori yakmak ders dinlerken soru çözerkende belli kalori oranı yakılıyor 15 dk leslie de yapsam 500 600 kalori almış olacamhemen indiriyorum ve yediklerimi yazıyoruummmsen günlük kaç kalori alcaksın kuzu bana kaç olur
teşekkür ederim tatlım
TM DENİYEYİM GÖNDERİRim seçtiklerimiay çok heyecanlııııııııdene banada fotoğraf at tamam mı bende sana kıyafetimin son halini atarım provadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?