- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.881
Emin ol değil ben 67'den indim. Zaman sabır ve sıkı çalışmayla her şey mümkün:)(
biteerr bi bakmışsın düğün bile olmuş bitmiş balayındasın
kız ne kaldııı 5 ay var işteben senin balayını görsem o bile yetcek banaseninkinden sonra bana bişey kalmıcak
inşallahkız ne kaldııı 5 ay var işteseneye de seninki inşallahh
Men gelmişemONUN GOCASI EVDEYSE DEMEK
ay çok heyecanlııııııııdene banada fotoğraf at tamam mı bende sana kıyafetimin son halini atarım provadan sonra
Canimmmm cok az digil mii kas kaybetme sonravalla dayanabilirliğime göre düşünüyorum ortalama 800 dyelim ama niyetim 600 700 arası alıp 200 e yakın kalori yakmak ders dinlerken soru çözerkende belli kalori oranı yakılıyor 15 dk leslie de yapsam 500 600 kalori almış olacam
amaan takmıyom artık karambole oyna gitsi sendeinşallah
kız şaka maka 96 gün kalmışne 96 mı
Ben hala oynamayı bilmiyorum
aaa tutturamadm mıMen gelmişemkvdemlerdeyim de
Tohatlarim sizi
Nasil olur ben kilo alirken sen nasil kilo verirsingünaydın beybileeerrrr
kilom sabit 55.3 o kadar yemeye bende cok şaşkınım
Ahahahahhaay çıldırıyorum böyle duyuncabu arada -200 daha 60,8000 Dün sabah kahvaltımı çok sağlam yaptım 4 gibi dışarı çıktık yemeğe orda sadece ızgara köfte sucuk tavuk yedim ekmeksiz alkışla beni sonra eve geldik 9:30 gibi evde yemek yediler tekrardan ben naptım sofraya bile oturmadım aldım elime şişemi sadece su içtim hadi alkışla beni teprik et hadisene
amaan takmıyom artık karambole oyna gitsi sende
aaa tutturamadm mı
niye be
Dogum günün gecmis ama yine de kutlim canim nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallahdün yaş günümdü kendi ellerimle yaptım kekinde yağ yok diğerlerine bişi dimiyim ben .. çok geç kaldım yumurta peynir hazırlıck zaman yoktu çokta acıkmıştım azcık ucundan yedim mecburen banyoda yaptım sabah daha çok acıktım
Ahahahahhaalkissa seeneee
Ne adami gibeni az önce dans kursundan aradı bı adam cagırıyo kursa ay gıtsem mı ya
Ne adami gibi adam niye seni dansa çağırıyo film koptu bende anlamayrum
Nasil olur ben kilo alirken sen nasil kilo verirsinayy saka maka ben haftasonu kaçırdım evde de degilim kilomu cok merak ediyorum tibrikler sene bebehh
Vay bee küçüldü diyosunbenim canım cok tatlı istediyemekte sütlaç aldım bitane 1 kase çorba 3 köfte 3 elma dilim patates çorbanın yarısını içebildim patateslerle köfteleri yedim sütlaça yer kalmadı ben şok bu kadar mı küçüldün sen canım midecim
Aksam cok ye mi dedin sen banabende hiç anlamadım nasıl oldu
eve gitte senide bi görek akşamda ye ondan sonra tartıl bence
durduk yere nerden cıktı obeni az önce dans kursundan aradı bı adam cagırıyo kursa ay gıtsem mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?