- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.861
ay bnm 1600 emişti ben 1000e düşürmüştüm 700 yapaym bari onuvalla dayanabilirliğime göre düşünüyorum ortalama 800 dyelim ama niyetim 600 700 arası alıp 200 e yakın kalori yakmak ders dinlerken soru çözerkende belli kalori oranı yakılıyor 15 dk leslie de yapsam 500 600 kalori almış olacam
TM DENİYEYİM GÖNDERİRim seçtiklerimiiş çıkışı gitcem anamla fiyatta falan anlaşırsak olcak inşallahhh
800le 1500 arası değişiyone kadar sizin orda organizasyon fiyatlarıbekliyorum bak
800le 1500 arası değişiyoama benim gidicem 900e yaaprım didi
ay keşke babamı götürebilsem oraya da cok güzel pazarlık yapar ben hiç becerememuygunmuş sen onu 800e düşürürsün
ay keşke babamı götürebilsem oraya da cok güzel pazarlık yapar ben hiç beceremem
gelemez değil gelmezay benim annemde çok yapargötür gelemez mi
gelemez değil gelmezne alaka dicek adam haklı daha hafta sonu cıkardım çarşıya beyaz eşya almaya bide şimdi burası ağır gelir
aldım beybi darısı başınaay aldın mı beyaz eşyalarını hadi hayırlı olsunnnnn güle güle kullanaahahahah tamam düşünemedim gelmesin
aldım beybi darısı başına
nesi zor iş yahu onunay amin inşallahbizde klozet yaptırıyoz bi stres sıkıntı
nesi zor iş yahu onun
anlamadım ben şimdizor güzelim yeni banyoyu kırdılar döktüler gider açcaz diyeboru alt katın banyosunda kalmış bide şimdi ordan yapcaklar Allahtan alt komşumuz iyimişte izin verdi canım müstakbel komşum
KESİNLİKLE!!! Ben de sevdiğim bir gömleğin bir beden küçüğünü aldım. Heyacanla giyeceğim günü bekliyorumVALLA ŞUAN GAZ DOLUYUM HAFTA SONU PANTOLONLARIMA BAKTIM 38 BEDEN BACVAĞIMA ZOR GİRİYOR CUMA GÜNÜ 36 BEDEN BLUZ ALDIM ONLARI GİYMEM GEREK BU YAZ .. HEPİMİZ İNCE KIZ OLALALI
anlamadım ben şimdisizin evde mi yapılıyo yoksa nişanlının aldıgı evde mi
coook motive edici bir hareketKESİNLİKLE!!! Ben de sevdiğim bir gömleğin bir beden küçüğünü aldım. Heyacanla giyeceğim günü bekliyorum
oyyy yepisyeniykenenişanlımın aldığı evde kuzum bizim evin tadilat işleri bitti nişanlımın aldığı ev o binayi diken insaat sahıbıne ıs karsılıgı verılmıs oda kendı oturcagı ıcın klozet ıstememıss bizde istiyoruz diye kırdırdık güzelim yeni banyoyu
Emin ol değil ben 67'den indim. Zaman sabır ve sıkı çalışmayla her şey mümkün:)(57 benim için sadece hayal
oyyy yepisyeniykene
fayansçısı tesisatcısı baya karışık
biteerr bi bakmışsın düğün bile olmuş bitmiş balayındasınöyle oldu vallaolsunnduuuu bitsede rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?