- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.901
bn olsam cok yerdim :Aksam cok ye mi dedin sen bananiye coh yiyomuşum sen ye az yicem ben yarin sabah tartilirim ac açına
Vay bee küçüldü diyosunben benim mide de küçüldü sanmıştım ama haftasonu gördüm ki meğersem asla küçülmemiş ben kendimi kandirmisim komic mi yani
durduk yere nerden cıktı oalnmızda mı yazıyo bilmediğimiz kızz
sistim tabiii sisikim beno kadar şiştin miiifoto atsana bana
Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyozCANIM PRENSES BÜYÜYOR OLCAK KADARCIK ANNESİ
he tmbilgi almıştım ya o yüzden arıyo
ay nolur nolur noluuuurrr cok merak ediiiyiiimm vala silcemmmm bakip heemnciikkksistim tabiii sisikim ben
Yerim seni yaaa foto isterken emojiye bakkk nasil kiyayim ben simdik sana ana yurekli oldumm ben atacam galiba dayanamicamm
Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz
he tmamaaan evde öğrenirsin kız aç videoları izle D
Niye birbirinize fotolağ atiyonuzamaan takmıyom artık karambole oyna gitsi sende
aaa tutturamadm mı
niye be
ay nolur nolur noluuuurrr cok merak ediiiyiiimm vala silcemmmm bakip heemnciikkk
Yeteğ tebitemem yeterli bu kadar alkış
hiç güvenilir bi teklif değil gtmeöğrenemiyom denedim komic oluyoadam dedi gel ilk hafta deneme dersi olsun begenmezsen ücret almayız kbegenırsen kaydollursun ama sankı yıcekler beni orda
evlencez ya biz bilgi kardeşliği yapıyozNiye birbirinize fotolağ atiyonuz
anlaştık beklicem ben bütün akşamEve gideyim bakcemm sösss
Yeteğ tebiiki şak şak temem 59 ol beş şak şak yapacam sös
Biskeksüel derkenedans kursuna gideceğdimm ya ben düüğünlerde oynamayı öğrenmek icinoraya çağırıyo bende arkadaşım gelmiyo diye gitmek istemiyodum adamin sesi çok biseksüel geldi
Sösssösss mii
Cok yermiyim bilmiyom ama az da yimembn olsam cok yerdim :hatta önümüzde bi mantı partisi var kv ciğim sagolsun bana mantı yapcakmış orda baya terim gibi geliyo ama önce mezun ölem kısmetse bu cuma 54 olcam mezun sonraki haftada meeezunn
İnşallahumarım bende kendimi kandırmıyorumdur
Bana da foto atsanasistim tabiii sisikim ben
Yerim seni yaaa foto isterken emojiye bakkk nasil kiyayim ben simdik sana ana yurekli oldumm ben atacam galiba dayanamicamm
Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz
Bağa da mi atanevlencez ya biz bilgi kardeşliği yapıyozbugün bana yarın sana gibisinden sana da atarım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?