Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksam cok ye mi dedin sen bana niye coh yiyomuşumsen ye az yicem benyarin sabah tartilirimac açına
bn olsam cok yerdim : hatta önümüzde bi mantı partisi var kv ciğim sagolsun bana mantı yapcakmış orda baya terim gibi geliyo ama önce mezun ölem kısmetse bu cuma 54 olcam mezun sonraki haftada meeezunn

o kadar şiştin miii foto atsana bana
sistim tabiii sisikim ben
Yerim seni yaaa foto isterken emojiye bakkk nasil kiyayim ben simdik sana ana yurekli oldumm ben atacam galiba dayanamicamm

CANIM PRENSES BÜYÜYOR OLCAK KADARCIK ANNESİ
Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz

Yerim seni yaaa foto isterken emojiye bakkk nasil kiyayim ben simdik sana ana yurekli oldumm ben atacam galiba dayanamicamm

Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz
ay nolur nolur noluuuurrr cok merak ediiiyiiimm vala silcemmmm bakip heemnciikkk

dans kursuna gideceğdimm ya ben düüğünlerde oynamayı öğrenmek icin oraya çağırıyo bende arkadaşım gelmiyo diye gitmek istemiyodum adamin sesi çok biseksüel geldi
Biskeksüel derkene ayol felan gibi minasil anlatacami bilemedim ayy git kiz dans ogren iyi olur nisana dugune

bn olsam cok yerdim : hatta önümüzde bi mantı partisi var kv ciğim sagolsun bana mantı yapcakmış orda baya terim gibi geliyo ama önce mezun ölem kısmetse bu cuma 54 olcam mezun sonraki haftada meeezunn
Cok yermiyim bilmiyom ama az da yimemagahajajjaha normal insan gibim yimeyi düşünüyorum benim çokum insan dışı bi yeme sitili çünküm gecenlerde kvdem manti yaptıydı cok oluyo 3 tabah yidiydim orta boy bi tabak yirim simdi sös

Bana da foto atsana hı atsana ayy benimki nuri alço gibi oldu dur pağdon banağ foto atağ misinhemencikde silerem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…