- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.441
Aynen canim çocuk olunca daha degisik seyler yapmak istiyo insan ama kimide aman cocuk yesin de ne yerse yesin diyerek kizartmalar cokokremler ne kadar zararli sey varsa yediriyo sonra da napiyim baska bisey yemiyo ki diyoKiz her ev de olan sen gibi mii ama bende severim boyle mutfak ile ugrasmaui belki yavrumm olunca daha cok kendimi veririm simdi o ladar uzerine dusemiyorumm arafa yesin yavrumm buyuyunce cok cani cekmez
Merdaneyle açip bıçakla kestim canimAyy ne guzel ommus ellerine saglik yalniz tarifin resmi acilmadi goremedim
Kurabiye kallibi ile mi sekil veriyon
katılıyorum telefondan cok zor oliiiyyy bende cok zorlanıyom da mecbuuurrAyy super olmussss okuyorum diyorum ki icimden bu koz ayni benim yazdiklarimi yazmis yanlismi alintiladim diye kendimce dusunuyordum ki sonunda anladimmm ya telden cok zor oluyor buraya takilmak pc de takilsam siz p zaman beni gorunn tozunu attiririm buralarinnn
Ne yiceksin yumurta yerine valla o cay basli basına odem cayı zaten bence işe yarar canimsüpermiş. senin şu çay detoksu var ya günde 3 yumurtalı olan onu yapacam ama yumurta yemicem öğlen ve akşam işe yarar mı acaab
Yok cocuga bisey olur diyerekten esim yapti herseyi9 ay yattin mi tehlikesi mi vardi
Bence ondan degil muzilten benim ark var tehlikesinden hep yattilar cocuklar fildir fildir tutabilene ask ossun
Yoh gomsu olmazne konustun beafiyet olsun ben almiiim canımm yaa yedimde geldimmm
ne çayıymış oNe yiceksin yumurta yerine valla o cay basli basına odem cayı zaten bence işe yarar canim
eh iyi madem bi tadına bakayımYoh gomsu olmazyimeden birahmam Allasen iki dene yi cay dökem mi
Yesil elma gabuhlune çayıymış o
Az yieh iyi madem bi tadına bakayım
soylediklerine imzami atiyorummmAynen canim çocuk olunca daha degisik seyler yapmak istiyo insan ama kimide aman cocuk yesin de ne yerse yesin diyerek kizartmalar cokokremler ne kadar zararli sey varsa yediriyo sonra da napiyim baska bisey yemiyo ki diyoçocukken beslenme cok onemli ne yerse ona egilimli oluyo cocuk
vayyy akilli bidikkkkMerdaneyle açip bıçakla kestim canim
buna bir cozum bulsalar yaaakatılıyorum telefondan cok zor oliiiyyy bende cok zorlanıyom da mecbuuurr
Yok cocuga bisey olur diyerekten esim yapti herseyiben yan gelip yattim sonra da ödemden sistim ilk cocukda biraz pimpirikli oluyo insan
hee anam yapıyo ondanYesil elma gabuhluyesil cayli tarcinli limonlu maydanozlu zencefilli çay daha bisiler olabilir içinde bu hadarını hatirliyom
hem yi diyon hem bana da bırah diyonAz yibağa da galsin coh pis gavga çihartirim yoosa
Aynen kiz nasil bi beslenme duzenine alişirsa oyle gidiyo biz sagliklilara alistiralim cocuklarimizisoylediklerine imzami atiyorummm
Ins bende sen gibi olmaknistiyorum sonucta cocuk cikolatanin tadini bilip dogmuyor ne ekersen onubbicersin hesabii
vayyy akilli bidikkkk
buna bir cozum bulsalar yaaa
nasil da yattin ben yatamiyorum icim darlaniyor isler bana batiyor aferin sana
İç heehee anam yapıyo ondankaranfilli falan anama diyim yapsın perşembe içerim
Misafir coh yimezhem yi diyon hem bana da bırah diyonbaşladım mı bırakamıyom biliyon
heeİç heeiyi olar reglisin ya odemin gideg
sen bana gelin ebetMisafir coh yimezben 4 dene koyuyom 2 denesini yi ben doydum de taam mi
Haaheeama sağ böbreğimin ora agrıyo korktum bide ben biliyon mu içmesem mi
Ni sandinsen bana gelin ebetsaa 1 denenin yarısını kırıp vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?