Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz her ev de olan sen gibi mii ama bende severim boyle mutfak ile ugrasmaui belki yavrumm olunca daha cok kendimi veririm simdi o ladar uzerine dusemiyorumm arafa yesin yavrumm buyuyunce cok cani cekmez
Aynen canim çocuk olunca daha degisik seyler yapmak istiyo insan ama kimide aman cocuk yesin de ne yerse yesin diyerek kizartmalar cokokremler ne kadar zararli sey varsa yediriyo sonra da napiyim baska bisey yemiyo ki diyo çocukken beslenme cok onemli ne yerse ona egilimli oluyo cocuk

katılıyorum telefondan cok zor oliiiyyy bende cok zorlanıyom da mecbuuurr

9 ay yattin mi tehlikesi mi vardi
Bence ondan degil muzilten benim ark var tehlikesinden hep yattilar cocuklar fildir fildir tutabilene ask ossun
Yok cocuga bisey olur diyerekten esim yapti herseyiben yan gelip yattim sonra da ödemden sistim ilk cocukda biraz pimpirikli oluyo insan

soylediklerine imzami atiyorummm
Ins bende sen gibi olmaknistiyorum sonucta cocuk cikolatanin tadini bilip dogmuyor ne ekersen onubbicersin hesabii

Merdaneyle açip bıçakla kestim canim
vayyy akilli bidikkkk

katılıyorum telefondan cok zor oliiiyyy bende cok zorlanıyom da mecbuuurr
buna bir cozum bulsalar yaaa

Yok cocuga bisey olur diyerekten esim yapti herseyiben yan gelip yattim sonra da ödemden sistim ilk cocukda biraz pimpirikli oluyo insan
nasil da yattin ben yatamiyorum icim darlaniyor isler bana batiyor aferin sana

Aynen kiz nasil bi beslenme duzenine alişirsa oyle gidiyo biz sagliklilara alistiralim cocuklarimizi
Yattim derken yani evde oturdum öyle eşim o ara çalışmıyodu ev isini o yapiyodu ben bazen bi toz aliyodum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…