- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.461
Benim bademciğim yohHaahic kalkışma sen o zaman bu çaya bosvee zaten 20lik dişim şiş ve aciyo bademcigimi de sisirmis düverim bah seni
Ni sandinben bildigin gonsulara benzemem israr itmem yi diye hatta yerken gözüne baharim ahahahahag ayy tobeler ossun yapmam koyarim önüne hepsini yi gonsu yi derim
Essah miBenim bademciğim yohaldirdimdi küçükkene
ben gelmem sana şu an cebimdeki parayi da alcakmisn gibi hissettim oturma kirası diye
Ay o yirmilik dişler çok acitiyiiiiEssah mibenim sismez kolay kolay ama yirmilik dis sisince bademcigimde sisiyi
Bah helebah bu da iyiymis hec ahlima gelmediydi
Bugünkü menüm sabah omlet peynir zeytin 2 dilim ekmek
Öğlen 1 dilim ekmek salça
1 porsiyon İkindi nohutlu sulu patlıcan
Akşam yarım Adana dürüm.cok küçük parça lahmacun yani 2 parmak kadar bisi toplamda 900 kalori görünüyor ama program fazla hesaplıyor galiba çünkü internette 40 kalori programda 90 cikiyor
Bu arada tartı aldım yediğim kadar peyniri koydum ben 50 Gr diodum meğer 20 Gr yiyormuş um tam 20 bile değil@keptinn bugünlük 1000 kalori tabi dünün telafisi yarın 1500 almayı düşünüyorum
Bilmiyorum ne yerim onu plânlamadım regli dönemim diye yapacam içinde maydonoz var diye .. yapayım ben bugün 2 gün çay içeyim normal besleneyimNe yiceksin yumurta yerine valla o cay basli basına odem cayı zaten bence işe yarar canim
Bence gayet başarılı bir menü afiyet olsunBugünkü menüm sabah omlet peynir zeytin 2 dilim ekmek
Akşam yarım Adana dürüm.cok küçük parça lahmacun yani 2 parmak kadar bisi toplamda 900 kalori görünüyor ama program fazla hesaplıyor galiba çünkü internette 40 kalori programda 90
Bu arada tartı aldım yediğim kadar peyniri koydum ben 50 Gr diodum meğer 20 Gr yiyormuş um tam 20 bile değil@keptinn bugünlük 1000 kalori tabi dünün telafisi yarın 1500 almayı düşünüyorum
ayy insss ins. Sagkikki citirik kizlar ossunlarninsss.Aynen kiz nasil bi beslenme duzenine alişirsa oyle gidiyo biz sagliklilara alistiralim cocuklarimizi
Yattim derken yani evde oturdum öyle eşim o ara çalışmıyodu ev isini o yapiyodu ben bazen bi toz aliyodum o kadar
Kiz bunu okurken gulmekten olcem sandimmmmNi sandinben bildigin gonsulara benzemem israr itmem yi diye hatta yerken gözüne baharim ahahahahag ayy tobeler ossun yapmam koyarim önüne hepsini yi gonsu yi derim
Sabahi begenmedim cok yetersizSabah
Tahinli süt minik 4 5 tane galeta
Ara
Yok
Öğlen
B.pilavı 1 bardak ayran turşu
Ara
Türk kahvesi k.kare çikolata
Akşam
3 küçük dilim tavuk göğsü ızgara 2 sardalya ızgara salata soda
Ara
Yok
Spor yapmadım suyu 2 ltye tamamlicam
Gayet guzel spora bayildimKahvaltı
1.5 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Domates, salatalık
1 çay kaşığı pesto
1 çay kaşığı çilek reçeli
4 az tuzlu zeytin
Öğlen
Müsli, chia yoğurt
Ara
1 paket special k bar, sütlü nescafe
Akşam
Kıymalı kabak yemeği, çok az patates kızartması, biber, salata, çok az ekmek
Ara
Sütlü nescafe, 1 hurma ya da kuru erik
Spor
90 dk, su 2 lt arada yeşil çayda içtim
afiyet olsun az yemissin aksam guzel olmus cnmBugünkü menüm sabah omlet peynir zeytin 2 dilim ekmek
Akşam yarım Adana dürüm.cok küçük parça lahmacun yani 2 parmak kadar bisi toplamda 900 kalori görünüyor ama program fazla hesaplıyor galiba çünkü internette 40 kalori programda 90
Geç kaldım bugün mecburen kahvaltı yapmadım.. öğleni de seçemiyorum her zaman maleefSabahi begenmedim cok yetersiz
Oglen de bir corba olsaymis veya salata daha iyi olurdu
Aksama bayildimm tatlim
Menüye bayıldım afiyet olsunMenum
sabah
1 haslanmis yumurya
6 parca kasar
2 tatli kasigindan biraz fazla labne
2 dikim tb ekmegi
2 zeytin (zeytini bitirdim ondan 2 dene)
1 gun kurusu
2 tatli kasigi suzme yogurt
ara kuruyemis
Ogle
Kiymali musakka
1 porsuyin sarma
2 dilim tb ekmegi
ara
1 kutu sut 1 buyuk muz 3 ceviz
Aksam
Boooool salata
3 koca parca firinda somonn
1 kase corba
1 dikim tb ekmegi
2 lt su
10 dk yuruyus
Yatincaya kadar yine agzima bir seyler atcam ama ne atacagim kojusunda karar vermedigimden yazamadimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?