Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Nescafe
Sabah: t.b.ekmegi(175kalorilik) , 1 az yagda baharatli yumurta, bi parca suzme peynir, 3 zeytin, bi lokma kaymakli bal, 1 çay kaşığı şekersiz chiali portakal reçeli
Sekersiz cay
Öğle: ev yapimi unsuz yulaf kraker, 2 uzun 3-4 de minik kare yedim sanirim
Ara: nescafe, 10 gr çikolata, 10 gr granola( çikolatayi eritip granolaya karistirdim bi lokmalik kahve yani keyfi oldu)
Akşam: 100 gr tavuk göğüs, 2 kaşık yagsiz karabugday, marul salatasi, 1 bardak ayran
Toplam 1081 kalori
Spor 20 dk twist shape

Ohh afiyet bal ossunnn gayet zengin ve guzel menun canim yarasin bebise

Afiyet olsun canim Tahinli süt nasil oldu acep merak ettim denicim bende

Afiyet olsun canim akşamki ekmegi ve patatesi yemeyebilirdin ama tadimlik yedin sanirim olur o kadarcikda

Sporlarını seviyorum senin

Geç kaldım bugün mecburen kahvaltı yapmadım.. öğleni de seçemiyorum her zaman maleef
tamam affettim bu defalikkk tatliss

Menüye bayıldım afiyet olsun

Menuye bak yaa okurkene bile icim gitti
Ohh afiyet bal ossunnn gayet zengin ve guzel menun canim yarasin bebise

Bende yazarken kendimden korktumahahahaha

Akşam hatiç karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz. Gün içine de sebze ve proteinleri yayarsan hem kalori hem de besin değeri açısından daha faydalı olur. Hem daha fazla enerji verir:)) kalori olarak harika ama :))

Bebişe ve sana afiyet olsun canım:) yürüyüşlerini biraz artırabilirsin sanırım hem sana hem bebişe iyi gelir:))

Afiyet olsun canim akşamki ekmegi ve patatesi yemeyebilirdin ama tadimlik yedin sanirim olur o kadarcikda
Regli ve biraz üzgündüm ya o nedenle karbonhidratlara saldırasım geldi. Azıcık patatese hayır diyemedim. Evdeki sorunları hallettik gibi ama. O nedenle bıgün huzurlu uyuyacağım :))

Sporlarını seviyorum senin
Teşekkür ederim, bende sporu seviyrumm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…