- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.401
Çik iyiyimsiğilin ifindim kendime yulaftan unsuz kraker yaptim bek guzel oldu yidim mutluyum
Ogle icin gayet iyi canim aksam yememezlik yapma hafif yi sadece
hani kız yok bende mesj falan
dün attımhani kız yok bende mesj falan
bi daha göndert bakimdün attımkoltuk takımı önceki günde olabilir
temembi daha göndert bakim
yemeyi düşünmüyorum annemler mangalda balık yapacak eğer gönderirse azcık ondan yerim vitamin niyetineAKŞAM YEMEĞİ YEMİCEN Mİİİ
analar hiç kıyamazlarrryemeyi düşünmüyorum annemler mangalda balık yapacak eğer gönderirse azcık ondan yerim vitamin niyetine
Ziyan olmuyo bizim evde canim kizimla eşimde bu ekmekden yedigi için 3 günde falan bitiyo bayatlamaya kalmiyo yaniDİFRİZE ATMIYOR MUSUN EKMEĞİ HAVA ALMICAK SEKİLDE AT SABAH UYANINCA YİCEN KADAR ÇIKAR İYAN OLMAZ
Özüğ dileğim aplaHMM n demekinanmıyon mu abana sen abayım ben abalar yalan demek
bi düşüniiimmÖzüğ dileğim aplaetme gurban oluyum afit bini
He giz az yidim ondan mutluyummutlu musun emin misin
Ahahahhahbi düşüniiimmolur affederim pattis diyeti yaptın mı sne hiç onu gördüm şimdide yapsak mı kabız olur muyuz
Yiiananas yiim miii
Sana ana diyebilir.miyimmmAhahahhaho nerden çıhtı ay ben kendimi sağlıklı beslenmeye adadim krakerimi bilem kendim yapiyom artik yarin fit poğaça yapacum kendime iyi oldu sene hele acik kuru meyve aliyim fistik ezmesi yapiyim kendime fit kurabikler yapacum şekersiz balli portakal reçeli yaptim kizima chiayla bek sevdi daha sen durrr ben neler edecem
Her gun dinletemezsemde her hafta dinletmeye calisiyorum mozarthci olcek guzummmmOhh cok sevindimiyi uyu dinlen ki bebis sakin ossun kalsik muzik dinlemeyi unutma gün içinde dinlenirken dinle ozellikle premses de dinlesin
Gel gizimSana ana diyebilir.miyimmm
cok acıktımAhahahhaho nerden çıhtı ay ben kendimi sağlıklı beslenmeye adadim krakerimi bilem kendim yapiyom artik yarin fit poğaça yapacum kendime iyi oldu sene hele acik kuru meyve aliyim fistik ezmesi yapiyim kendime fit kurabikler yapacum şekersiz balli portakal reçeli yaptim kizima chiayla bek sevdi daha sen durrr ben neler edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?