- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.581
aslında oda 24aslında 18 im minicikimnişanlımla aramızda 10yaş var oluyo bu durumda :
aslında biz cocukmuşuz daha evlenmeekaslında oda 24
aslında biz cocukmuşuz daha evlenmeek: :
MAŞALLAH BU NE HEVESay senin yasında evlenene bıle kucuk dıyolar artıkama ben seviyorum memnunum yasımdan kendıme de guvenıyorum evlensem cokta guzel yaparım o olgunluga ulastım yani
MAŞALLAH BU NE HEVES
ahahahahben gelin olcam goca buldum bendüğünümde şunu yapcam
ahahahahben gelin olduuumm heey bana bakııınnn koca buldum beennnn
geç kalmışın diye bagırırlarmışahahahhaha yanlız yaş 20
geç kalmışın diye bagırırlarmış
İnşallah hemencik ciksininşallah yarın cıksa da bari hafta sonu girmese arayahee sacımı yaptılar akşam kuaförcülük oynaadık daha dogrusu yoldurlar
Zaten bu yulafi seven benim gibi suyunu çıkarıyo sevmeyen hic sevmiyiAy bizdede hiç yenmiyo tezgahın ustunde sürünüyofıstık ezmesı yapsam ılk aldıgım gun meyve tabagı yapmıstım yulaf koymustum ustune fıstık ezmesı oyle yedımdı ama yapamıyom rondo yok evlenincede almıcaktımdı alayım bari
Haa ben aplaymisimhayırrrr artık en kücük benim20 yim ben 21 olcem ağustosta küccük gelinim
Ben fit pogacamin pismesini bekliyom efendimbende efenimkahvaltı yapamadım yine
yemek yoksa yogurt yiyeydinama -800 çooohh iyii
Zaten bu yulafi seven benim gibi suyunu çıkarıyo sevmeyen hic sevmiyibizde kizim esimde cok seviyo her yulaf giren şeyi yiyilar hele kizim kuru ver anne bana diyo tabaga koydurup tek tek parmaklayarak yiyi al kiz robotsuz ev olmaz bah lazim oluyo iste atmayaydin yapardin fistiko bende hatasonu alip yapicim
Haa ben aplaymisimbende haziranda 23 olacum ossun sevince oluyo oyle seller
baya dümdüz cimrisin yalnızBen fit pogacamin pismesini bekliyom efendimayy keskem yakin ossak sicak sicak gelin yiyekkk ama herkese bi dene sonra bana kalmaz cimri gonsu diye adim çıkardi
Miinnosumkomşularım diyo sen çok güccüksündaha kücük duruyomuşum ama bence durmuyom
Miinnosumbende büyük dururdum hep ama simdi zayifim ya tam yasımda gosteriyom
Sen bana gel ben sağa yidirir bide yolluh goyarimbaya dümdüz cimrisin yalnız: pekte uzak sayılmazıktı ama işte diyem mi şehrini he he diyem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?