Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah yarın cıksa da bari hafta sonu girmese araya hee sacımı yaptılar akşam kuaförcülük oynaadık daha dogrusu yoldurlar
İnşallah hemencik ciksin
Ne guzel de bi teyze cok seviyolardir seni ama hep oyun oynuyosan benim kizda teyzelerini cok seviyo

hanımların dikkatine,
spor hareketleri ayağınıza geldi.
şınav, mekik, squat, step, hareketlerine;
video hazırlanır.
beş dakikada karın kası bacak kası yapılır,
hemen teslim edilir.
spor makinası ayagınıza geldi

Zaten bu yulafi seven benim gibi suyunu çıkarıyo sevmeyen hic sevmiyi bizde kizim esimde cok seviyo her yulaf giren şeyi yiyilar hele kizim kuru ver anne bana diyo tabaga koydurup tek tek parmaklayarak yiyi al kiz robotsuz ev olmaz bah lazim oluyo isteatmayaydin yapardin fistiko bende hatasonu alip yapicim

bende efenim kahvaltı yapamadım yine

yemek yoksa yogurt yiyeydin ama -800 çooohh iyii
Ben fit pogacamin pismesini bekliyom efendim ayy keskem yakin ossak sicak sicak gelin yiyekkk ama herkese bi denesonra bana kalmazcimri gonsu diye adim çıkardi

ay maşallah keske bende sevebılsem hıc tadı tuzu bişeysi yok sen yap bende robot buldugum yerde yapcam

Ben fit pogacamin pismesini bekliyom efendim ayy keskem yakin ossak sicak sicak gelin yiyekkk ama herkese bi denesonra bana kalmazcimri gonsu diye adim çıkardi
baya dümdüz cimrisin yalnız : pekte uzak sayılmazıktı ama işte diyem mi şehrini he he diyem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…