- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.541
Oyy gecmis olsun kuzuyagünaydıınnn kızlaaarrrr
bronşit olmuşyatcak bi kaç gün bakalım diğer ikiisi bizde akşam baya yorudular beni kıpır kıpır gecede büyük olanla yattık tepişti durdu uyutmadı
evet yaa bide üçü birden hastaymışta en agırını yatırmışlar hastneyeOyy gecmis olsun kuzuyabu havalar cok tehlikeli yaa bi sicak bi soguk cocuklar hemen hastalaniyo
Cok guzel bi duygu demioyy cnm benimm ne kadarciktir ki bronsit ommus yavrummm kiyamammm .
Cok degisik icim titriyor mucizeyi yasiyor insannn Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de esimle hissetmeye calisiyoz cok romantikoo oluyorr
Oyy kiyamam hastaneye mi yattievet yaa bide üçü birden hastaymışta en agırını yatırmışlar hastneyediğer böcükler bizde tepişiyoz evde
Açim efemdimgünaydın canısıııı
oy maşallah sizeee
günaydıın kuzum yine artısın hemi
Baska bi dil gelistirdim kendim kendime
Günaydın poncikaarti msn kine
Baska bi dil gelistirdim kendim kendimekimse anlamasin ne gonustugumu
Dimek eksisin haahayır -800
60,1 yani listeye girmek icin yarına 100 gram vermem gerekir onuda verebilirim sanırım
Dünkü menüm;
Sabah
Tost
Ara
Yok
Öğlen
1 tabak tavuk
3 yk bulgur
1 yk süt helvası
Ara
yok
Akşam
kahvenin yanına minik çikolata yedim evde yemek yoktu bizim tezgahı kırdılar yine
Ahahahhaben aslında peynir diye tahmin ettimdide değişik bişeyde olabilir dedim sonuçta söyleyen sensin belki evde yulaflı mulaflı bişey yapmıştırda onun adıdır dedimdi
Temem vurmaEksi 800
Adım çıkmış herkes hergün artı mısın diye soruyo
Dimek eksisin haayogurt yoh muydu evde cikilat yiycene bi kase yogurt yiyeydin ya niyse temem kizmiyom dün bi kare de ben yidimdi ya
Ahahahhakiz Allah senii ben yulafla kraker yaptim sende yapsana spora falan giderken bisey yiyemediginde yirsin yada evde bisey olmadiginda yirsin instagramin var mi betella diye bi kadin var harika diyet tarifleri var bi bah sende ben simdi kahvaltiya fit poğaça yapicum
Temem vurmagunahini aldik pağdon efendim
Temem çahtirma oluğ aradavardıda onu yiyesim geldi45 kalori mi ne yazıyodu üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?