Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydıınnn kızlaaarrrr
bronşit olmuş yatcak bi kaç gün bakalım diğer ikiisi bizde akşam baya yorudular beni kıpır kıpır gecede büyük olanla yattık tepişti durdu uyutmadı
Oyy gecmis olsun kuzuya bu havalar cok tehlikeli yaa bi sicak bi soguk cocuklar hemen hastalaniyo

oyy cnm benimm ne kadarciktir ki bronsit ommus yavrummm kiyamammm .

Cok degisik icim titriyor mucizeyi yasiyor insannn Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de esimle hissetmeye calisiyoz cok romantikoo oluyorr
Cok guzel bi duygu demi Rabbim iseyen herkese yasatsin inşallah

günaydıın kuzum yine artısın hemi

hayır -800
60,1 yani listeye girmek icin yarına 100 gram vermem gerekir onuda verebilirim sanırım
Dünkü menüm;
Sabah
Tost
Ara
Yok
Öğlen
1 tabak tavuk
3 yk bulgur
1 yk süt helvası
Ara
yok
Akşam
kahvenin yanına minik çikolata yedim evde yemek yoktu bizim tezgahı kırdılar yine

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

(150)Poncikbirgelincik:150
(120)Nuffiun:120
(250) elaalemi: 90+70+90
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(170)Hedef52:50+20+100
()Senad:
(20)SekerPancarii:20
(120)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 670
MOR TAKIM:410

Dün çok yürüdüm çok yoruldum 150 dk yazdım ama eminim fazlası vardır bugünde çok halsizim hiç iyi hissetmiyorum

Dimek eksisin haa yogurt yoh muydu evde cikilat yiycene bi kase yogurt yiyeydin ya niyse temem kizmiyom dün bi kare de ben yidimdi ya

ben aslında peynir diye tahmin ettimdide değişik bişeyde olabilir dedim sonuçta söyleyen sensin belki evde yulaflı mulaflı bişey yapmıştırda onun adıdır dedimdi
Ahahahha kiz Allah senii ben yulafla kraker yaptim sende yapsana spora falan giderken bisey yiyemediginde yirsin yada evde bisey olmadiginda yirsin instagramin var mi betella diye bi kadin var harika diyet tarifleri var bi bah sende ben simdi kahvaltiya fit poğaça yapicum

var instagramım bakayım o poğaça tarıfıne baktım bende yulaf öylecene duruyo kuflenıp gıdecek korkuyom yıyım de bitsin bari bi şekilde eritmem lazım hiç bi şeklini begenemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…