- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.561
Ayy ben yulafa bayiliyom yaavar instagramım bakayım o poğaça tarıfıne baktım bende yulaf öylecene duruyo kuflenıp gıdecek korkuyom yıyım de bitsin baribi şekilde eritmem lazım hiç bi şeklini begenemedım
Temem aplatemem bidaha olmasın
Saolun efendimtememaffettim
inşallah yarın cıksa da bari hafta sonu girmese arayaOyy kiyamam hastaneye mi yattiinsallah hemen iyilesip gelir eve digerleri tepistigine gore iyiler şükür
Ayy ben yulafa bayiliyom yaaher türlüsünü yapiyom evde en cok yenen sey yulaf
Temem aplasen kac yasindaydin gi en küçük benim diye hatirliyom ama olmayadabilir 22 yim ben sen
bende efenimAçim efemdim
yemek yoksa yogurt yiyeydinhayır -800
60,1 yani listeye girmek icin yarına 100 gram vermem gerekir onuda verebilirim sanırım
Dünkü menüm;
Sabah
Tost
Ara
Yok
Öğlen
1 tabak tavuk
3 yk bulgur
1 yk süt helvası
Ara
yok
Akşam
kahvenin yanına minik çikolata yedim evde yemek yoktu bizim tezgahı kırdılar yine
minnakkkhayırrrr artık en kücük benim20 yim ben 21 olcem ağustosta küccük gelinim
bende efenimkahvaltı yapamadım yine
yemek yoksa yogurt yiyeydinama -800 çooohh iyii
minnakkk
gir artık su listeye nişana az kaldısen boşver yoğurdu neticeye bakbugün yerim efendim
bende küçük göseriyom biliyonkomşularım diyo sen çok güccüksündaha kücük duruyomuşum ama bence durmuyom
gir artık su listeye nişana az kaldı
bende küçük göseriyom biliyonama yaş 23 aslında 24 ama çaktırma
dün az su içtim belki ondandır diye düşünüyorumödem falan varsa demek ki akşam bi yeşil çay içersin yemekten sonrabide üstüne spoorr
hadi inşallah son 22güngircem yarınyarın 59 olcam inşallah 19 mayıs hedefim57,5 - 58
aslında 18 im minicikimben seni ifşa ettim biliyomevet ama göstermiyon aslında 18
bugün 3 litre yapalım suyudün az su içtim belki ondandır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?