- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.701
Ahahah ben anamin evinde kanepede yatiyodum evlenince ortopedik yatak ve yastikla yatmaya bi alıştım artik anamlarda yatarken rahatsizoluyomahahhahdedim yatak ortopedik olsun ben yatamam öyle her yerlerde
Bende hic sevmem hele birinin bana sarilmasindan nefret ederimama eşime ve kizima yapişarak uyyom
Bana da göstertsene koltuklarini gonsukoltuğu seçtik sıra yatakta
Bana da göstertsene koltuklarini gonsu
Aplaagg öyle demeğğğne bicim kardeşkardeş dedigin çiklat ister olmaz dersin ısrar eder
Pardon başganım gapatamaz kimse sizi evemıhtar olacaaaammm buraları kasaba kimin yapacaaaamm
kim kapatıyokimi kapatıyo dagıtırım ortalıgı
Ayy cok guzelll bence renkleride cok guzel
daha almadık ama böyle bakcaz renginede karar vermediik
Gecmis olsun canim nesi varmis neden topalliyomus oğluşunbenim kizimda 2012li
Ayy cok guzelll bence renkleride cok guzelleke tutmayan kumaş ossun kanepelerin benimki su damlasa leke bırakıyo sinir oluyom
sormaAhahahahah minnak cönefarlar
çıktıgı kabıgı begenmiiiyyAhahah ben anamin evinde kanepede yatiyodum evlenince ortopedik yatak ve yastikla yatmaya bi alıştım artik anamlarda yatarken rahatsizoluyomben nankor evlat
agzının ortasınaAplaagg öyle demeğğğahahahah boyle konusan kardes ossa tohati hakeder ahahahahh amaaaağ aplağğğ
afeettiiimPardon başganım gapatamaz kimse sizi evegusura galma başganim
KEFİRİMİ İÇTİM KALORİSİ YÜKSEKMİŞ ONUN 1 KASE ÇORBA İÇERİM BİRDE TURŞU YİYORUM 2 3 GÜNDÜR BENCE ONDAN OLUYOR YEMİCEM BİR SÜRE TURŞUbnmde doldu gibi oldu yarıladımsu daha 1 litre içtim ama öğleden sonra sürekli içicem akşama kadar 3 olur
ay evet tursu su tutar yeme onu şimdilikKEFİRİMİ İÇTİM KALORİSİ YÜKSEKMİŞ ONUN 1 KASE ÇORBA İÇERİM BİRDE TURŞU YİYORUM 2 3 GÜNDÜR BENCE ONDAN OLUYOR YEMİCEM BİR SÜRE TURŞU
tm ben gidince susar zaten herkes az daha sabretÇOK KONUŞMAYIN BAKİMAKLIM SİZDE KALIYOR
bende öyle istiyorymAyy cok guzelll bence renkleride cok guzelleke tutmayan kumaş ossun kanepelerin benimki su damlasa leke bırakıyo sinir oluyom
oooovvv sonundaaaaa
neler yedinse artık o kadarHaftaya Cuma tartılıcam ben bu hafta bi alışma süresi olsun bünyeme okadar çok yediiiikiii aç olduğunun farkında değil şuan
Canım evet kullanıyorum valla 2 hafta oldu ama açıkçası öyle gözle görülür bi sonuç yok hemğz ama bu korse zaten bi mucize değil ben 60 kiloykende belim kalındı basenlerime göre. Yani öküz gibi yeyip içip bununla incelme beklenmemeli şimdi 1 ay kullanıp bu 2 haftada diyette olduğumdan kesin sonucu bildiririm canım.Dediğim gibi şuan için tatmin edici değil ve yazın çok zor olucak gibi baya sıkıo çünkü ki ben m al demelerine rağmen s beden aldım iykide öyle yapmışımoooovvv sonundaaaaakuzu sen korse kullanmaya başlamışsın duydugum kadarıyla nasıl işe yarıyo mu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?