Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahahahah minnak cönefarlar
sorma tekmecikler pek acıtıyo bide küçük küçük ayakları yanıyo ittirdiği yer
Ahahah ben anamin evinde kanepede yatiyodum evlenince ortopedik yatak ve yastikla yatmaya bi alıştım artik anamlarda yatarken rahatsizoluyomben nankor evlat
çıktıgı kabıgı begenmiiiyy bende koltukta yatıyom hemde acmaya üşendiğimden acmadan yatıyom
bende tembel evlat d
Aplaagg öyle demeğğğahahahah boyle konusan kardes ossa tohati hakeder ahahahahh amaaaağ aplağğğ
agzının ortasına : bazen kardeşim yapıyo da ne diyon beeeeğğğ falan diye diyom yayma ağzını çakarım bi tane
Pardon başganım gapatamaz kimse sizi eve gusura galma başganim
afeettiiim

bnmde doldu gibi oldu yarıladımsu daha 1 litre içtim ama öğleden sonra sürekli içicem akşama kadar 3 olur
KEFİRİMİ İÇTİM KALORİSİ YÜKSEKMİŞ ONUN 1 KASE ÇORBA İÇERİM BİRDE TURŞU YİYORUM 2 3 GÜNDÜR BENCE ONDAN OLUYOR YEMİCEM BİR SÜRE TURŞU

KEFİRİMİ İÇTİM KALORİSİ YÜKSEKMİŞ ONUN 1 KASE ÇORBA İÇERİM BİRDE TURŞU YİYORUM 2 3 GÜNDÜR BENCE ONDAN OLUYOR YEMİCEM BİR SÜRE TURŞU
ay evet tursu su tutar yeme onu şimdilik gerci bende severim bizim bitti tursumuz

oooovvv sonundaaaaa kuzu sen korse kullanmaya başlamışsın duydugum kadarıyla nasıl işe yarıyo mu o
Canım evet kullanıyorum valla 2 hafta oldu ama açıkçası öyle gözle görülür bi sonuç yok hemğz ama bu korse zaten bi mucize değil ben 60 kiloykende belim kalındı basenlerime göre. Yani öküz gibi yeyip içip bununla incelme beklenmemeli şimdi 1 ay kullanıp bu 2 haftada diyette olduğumdan kesin sonucu bildiririm canım.Dediğim gibi şuan için tatmin edici değil ve yazın çok zor olucak gibi baya sıkıo çünkü ki ben m al demelerine rağmen s beden aldım iykide öyle yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…