Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn ay başladım valla çok kilo aldım canm ya çok kutsuzum parteyle konuşuyoruz hep ama her gün aynı şey sabah başlayıp akşam gümmm dolabımdaki hiçbişey olmuo artık o derece o yüzden ipleri elime almam lazım bakalım nereye kadar

o zaman sen kullan bize bildir tm mı olmadı bizde alalım

yemeye başlayınca durduramıyosun ki kendini bende takımda olmasma kesin şimdi 60 falandım yemek kadar zevk veren bişey daha yoook
İlk hedefim 2 haziran doomgünüm bakalım 5 haftavar 5 kilo versem 63 oluorum kısmett
ay 5 ide bnm doomgünüsüüümmm ikizler dimikk

bende bayıldım koltuklara benimkilerde su izi bile bırakıyo sinir oluyorum dünyanın parasını verdim diyede kıyamıyorum
Aynen bende oyle canim dünya para verdim bide bi kere alinca da insan değiştiremiyo kolay kolay kanepe koltuk kumasi cok önemli

Spor yaptim geldim ağırlıklarla falan kol karin bacak kalça ne varsa çalıştım artik bi videoya bakarak degilde kendi öğrendiğim hareketleri harmanlayıp yapicam

Birden cok asılma canim yavas yvas gitsin kalıcı olsun o kadar emek veriyoruzcok üzülüyorum ben verilen kilo alininca

Spoğ listesi nereleğde acep 62 dk sporum var bugun 25 dk sabah 37 dk simdik

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

(150)Poncikbirgelincik:150
(120)Nuffiun:120
(250) elaalemi: 90+70+90
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(170)Hedef52:50+20+100
()Senad:
(82)SekerPancarii:20+62
(120)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 670
MOR TAKIM:472

Eklemiş hemencikdeahilli gizim benim

Cok sevindim canim motivasyonun geldi mi tekrar hadiii gitsin kilolar biraz toparla buraya da gelirsin belki hii
Selinimm canım evet çok motiveyim gerçi kaç kez böyle motive oldum falan sonrası yalan ama şuan gerçektn kararlıyım liste içinse zaman var bi o kiloma geleyimde ozamn konuşuruz ama gelmk isterim tabii biliosun mezun olamamak içimde kalmştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…