- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.721
o zaman sen kullan bize bildir tm mı olmadı bizde alalımCanım evet kullanıyorum valla 2 hafta oldu ama açıkçası öyle gözle görülür bi sonuç yok hemğz ama bu korse zaten bi mucize değil ben 60 kiloykende belim kalındı basenlerime göre. Yani öküz gibi yeyip içip bununla incelme beklenmemeli şimdi 1 ay kullanıp bu 2 haftada diyette olduğumdan kesin sonucu bildiririm canım.Dediğim gibi şuan için tatmin edici değil ve yazın çok zor olucak gibi baya sıkıo çünkü ki ben m al demelerine rağmen s beden aldım iykide öyle yapmışım
yemeye başlayınca durduramıyosun ki kendini bende takımda olmasma kesin şimdi 60 falandım yemek kadar zevk veren bişey daha yoookkaptinn ay başladım valla çok kilo aldım canm ya çok kutsuzum parteyle konuşuyoruz hep ama her gün aynı şey sabah başlayıp akşam gümmm dolabımdaki hiçbişey olmuo artık o derece o yüzden ipleri elime almam lazım bakalım nereye kadar
ay 5 ide bnm doomgünüsüüümmmİlk hedefim 2 haziran doomgünüm bakalım 5 haftavar 5 kilo versem 63 oluorum kısmett
Aynen bende oyle canim dünya para verdim bide bi kere alinca da insan değiştiremiyo kolay kolay kanepe koltuk kumasi cok önemlibende bayıldım koltuklara benimkilerde su izi bile bırakıyo sinir oluyorum dünyanın parasını verdim diyede kıyamıyorum
Cok sevindim canim motivasyonun geldi mi tekrar hadiii gitsin kilolar
uuuu pek sportifizSpor yaptim geldimEki Görüntüle 1988070 ağırlıklarla falan kol karin bacak kalça ne varsa çalıştım artik bi videoya bakarak degilde kendi öğrendiğim hareketleri harmanlayıp yapicam
Birden cok asılma canim yavas yvas gitsin kalıcı olsun o kadar emek veriyoruzkaptinn ay başladım valla çok kilo aldım canm ya çok kutsuzum parteyle konuşuyoruz hep ama her gün aynı şey sabah başlayıp akşam gümmm dolabımdaki hiçbişey olmuo artık o derece o yüzden ipleri elime almam lazım bakalım nereye kadar
açken sen sen değilsin
Coh guzel çalistim basganim
Nerden anladin ayfon oldugunuaçken sen sen değilsinSekerPancarii bana ayfon göstermeyin demiyom mu ben size bi sağlam böbreeem var onuda sattırcanız en sonunda bana
Canımm listeye dönmem için en az 1 ay lazım bana okadr sürede nolur bilmiorum ama şuan dönmek istiyorum açıkçası 65 le ayrılmştım neden olmasın inşALLAHneler yedinse artık o kadardöncen mi llisteye hı hı döncen dimi
Nerden anladin ayfon oldugunu
Spor Listesi (24/01)
PEMBE TAKİM
(150)Poncikbirgelincik:150
(120)Nuffiun:120
(250) elaalemi: 90+70+90
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
(170)Hedef52:50+20+100
()Senad:
(82)SekerPancarii:20+62
(120)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100
PEMBE TAKİM: 670
MOR TAKIM:472
Eklemiş hemencikde ahilli gizim benim
Ossun yine aliğsinben anlarım 2 sene kullandım ben
Selinimm canım evet çok motiveyim gerçi kaç kez böyle motive oldum falan sonrası yalan ama şuan gerçektn kararlıyım liste içinse zaman var bi o kiloma geleyimde ozamn konuşuruz ama gelmk isterim tabii biliosun mezun olamamak içimde kalmştıCok sevindim canim motivasyonun geldi mi tekrar hadiii gitsin kilolarbiraz toparla buraya da gelirsin belki hii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?