Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yinede hayirlisiyla olsun canım vefasız evlat çok

Ama çevreden duyduğum tek bişey varsa oda stres ile olmadığı sürekli içten gece yarısı kalk dua et iki rekat namaz kıl v hayırlısı ile ver de ..

O evlat doğduğunda katil olacaksa sizin bütün yaşam enerjinizi alacaksa olmasın daha iyi ileride ne başınıza gelir bilemezsiniz..

O yüzden duada hayırlısı de ve sağlıklı sıhhatli dini bütün olarakta DIE eklemeyi unutma bence

Zamanında insan tanıyorum hayırlısı deneyip çok uğraşan

Olsa özürlü Allah korusun o yüzden anne kızma hayırlısı kelimesinde bişey yok sende sürekli de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dini bütün birkac evladım olsun bizde amin diyelim :)

hahahaha geliyorumm cok yakinda yarin dogum gunu bitiyo ay okadar yogun gunler gecirdimki sessizligi ozledm 1 2 gun bana yeter hic dikkat etmiyorm hemen toparlicam insallah cnmm az kaldi. T
Ahhh @ParteMoralll şurada yine essek seninle karataycı ve dukancı olarak bende de var bir gevşeklik bugün regl oldum daha asılacam diyete şimdiye daha da ekside olmam lazımdı..

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum canım iç yangın hiç bitmiyor ama sen dik durmaya çalıştıkca insanlar da bu sözlerle destek olduğunu zannediyor takma kafana bebişin olunca herşey geride kalacak ve hiç yaşanmamış gibi olacak..

Benim yok bebeğim olsun diye uğraşıyorum annemde siz tembelsiniz dedi
Bu konu hakkinda konusmasini istemedigini soyle bence annene canim siz yeterince üzülüyosunuz zaten bu sözler iyice moralinizi bozar böyle seylerde moral de cok onemli bunu soyle annene senin moralini yüksek tutsun yada hic bisey demesin

Günaydın kızlar:) cuma günü akşam ablamla arabayla sinemaya giderken kaldırımı göremeyip çarptık. Düonun hengamesinden giremedim. Çok şükür arabanın sadece ön iki tekeri zarar gördü. Bu arada diyetide biraz bozdum. Stes dönemlerinde gece yeme huyum gün yüzüne çıkıyormuş bir kez daha gördük. Toplarlayacağım inşallah:))

Canım çok geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun..

Günaydın canim gecmis olsun şükür sizde bisey yok

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese..annemler sehir dışından bugün dönüyolar gelselerde hasret gidersek güzelce çok özledimmm...
Günaydın canım:)) inşallah annenlerle beraber çok güzel vakit geçirirsiniz:))

Gunaydin canimmm begendin mi nasil oldu benimki de bitmek üzere dün kuru kayisi incir fındık falan aldim daha çeşitli yapicam bu sefer
Gronalayı evde nasıl yapıyoruz??

Gunaydin kizlar dün dışardaydim o kadar yürüdüm ki her yanim agrimiş ama cuma gecesi ve dün cok yedim ben ayy bugun bi tartildim şok oldum yaaa 54.7 çıktım 51.7 nerdee 54.7 nerde 3 kilo almis olamam heralde ayy uff ya cok sinirimi bozuyo kilo işi sonra sen zayifsin ye bizey olmaz diyolar all böyle oluyo iste yiyince

Canım sen benim 50 li kilo halimsin bir gün yiyeyim en az 2 kilo alırım neden öyle nedeennnnn....

Canım sen benim 50 li kilo halimsin bir gün yiyeyim en az 2 kilo alırım neden öyle nedeennnnn....
Neden böyle oluyo gii gulsem mi aglasam miii bilmiyorum cok moralim bozuluyo o kadar yürüdüm ki dün ve aksam yemegi yemedim biraz abur cubur ve bolca fındık falan yedim puffff ayy suan ideal kilomdayim yani 51 kilo halimle yani bir gün yesem 2 3 kilo aliyorum simdi bunu vermek icin 2 hafta diyet yapmam lazim ne sinir bozucu sonra cevremdekiler uff sende hep diyettesin diyo bu giz nasil diyette olmasin

Kızım chiali balli portakal receline bayildi bugünde en sevdigi receli yapicam çilek recelini kizim recel cok seviyo boyle saglikli bi receli begenmesine cok sevindim fistik ezmesi de yapicam bugun biraz da granolamla ugraşicam findik kayisi incir eklicem icine ay bugunde mi çok yisem ki o kadar kilo almışım hakkini verem

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

(210)Poncikbirgelincik:150+60
(120)Nuffiun:120
(250)elaalemi: 90+70+90
(360)selcanmehmetcan:240+120
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(270)Hedef52:50+20+100+100
(240)Senad:120+90+30
(151)SekerPancarii:20+62+69+60
(120)Alina_:30+60+30
(180)zuzuzuzu1234:60+120
(400)ParteMoralll :100+120+30+30+120

PEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1361

Dün 4 saat falan dolandik dışardaydık ama aktif olarak 1 saat yürümüşümdür diyerekten az yazıyorum haksizlik olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…