- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.061
Yinede hayirlisiyla olsun canım vefasız evlat çokInan söylüyorum bana diyor ki ne olacak anlamıyor kafayı yicem artık biri hayırlısı olsun der diğeri böyle davranır.. sanki ben derviş mertebesinde bir insanımda hayırlısı olsun diyim gelene katlanacak gücüm varmış gibi
Ahhh @ParteMoralll şurada yine essek seninle karataycı ve dukancı olarakhahahaha geliyorumm cok yakinda yarin dogum gunu bitiyo ay okadar yogun gunler gecirdimki sessizligi ozledm 1 2 gun bana yeterhic dikkat etmiyorm hemen toparlicam insallah cnmm az kaldi. T
Gunaydin canimmm begendin mi nasil oldu
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum canım iç yangın hiç bitmiyor ama sen dik durmaya çalıştıkca insanlar da bu sözlerle destek olduğunu zannediyor takma kafana bebişin olunca herşey geride kalacak ve hiç yaşanmamış gibi olacak..Inan söylüyorum bana diyor ki ne olacak anlamıyor kafayı yicem artık biri hayırlısı olsun der diğeri böyle davranır.. sanki ben derviş mertebesinde bir insanımda hayırlısı olsun diyim gelene katlanacak gücüm varmış gibi
Oyle deme canim cok üzülürüm aglamaBende bebek tebriğine gittim şimdi oturmuş ağlıyorum
Bu konu hakkinda konusmasini istemedigini soyle bence annene canim siz yeterince üzülüyosunuz zaten bu sözler iyice moralinizi bozar böyle seylerde moral de cok onemli bunu soyle annene senin moralini yüksek tutsun yada hic bisey demesinBenim yok bebeğim olsun diye uğraşıyorum annemde siz tembelsiniz dedi
Canım çok geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun..Günaydın kızlar:) cuma günü akşam ablamla arabayla sinemaya giderken kaldırımı göremeyip çarptık. Düonun hengamesinden giremedim. Çok şükür arabanın sadece ön iki tekeri zarar gördü. Bu arada diyetide biraz bozdum. Stes dönemlerinde gece yeme huyum gün yüzüne çıkıyormuş bir kez daha gördük. Toplarlayacağım inşallah:))
Günaydın canim gecmis olsun şükür sizde bisey yokGünaydın kızlar:) cuma günü akşam ablamla arabayla sinemaya giderken kaldırımı göremeyip çarptık. Düonun hengamesinden giremedim. Çok şükür arabanın sadece ön iki tekeri zarar gördü. Bu arada diyetide biraz bozdum. Stes dönemlerinde gece yeme huyum gün yüzüne çıkıyormuş bir kez daha gördük. Toplarlayacağım inşallah:))
Günaydın canım:)) inşallah annenlerle beraber çok güzel vakit geçirirsiniz:))Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese..annemler sehir dışından bugün dönüyolar gelselerde hasret gidersek güzelce çok özledimmm...
Gronalayı evde nasıl yapıyoruz??Gunaydin canimmm begendin mi nasil oldubenimki de bitmek üzere dün kuru kayisi incir fındık falan aldim daha çeşitli yapicam bu sefer
Evet canim cok leziiz oluyoGünaydın canım:)) inşallah annenlerle beraber çok güzel vakit geçirirsiniz:))
Gronalayı evde nasıl yapıyoruz??
Canım sen benim 50 li kilo halimsin bir gün yiyeyim en az 2 kilo alırımGunaydin kizlar dün dışardaydim o kadar yürüdüm ki her yanim agrimiş ama cuma gecesi ve dün cok yedim benayy bugun bi tartildim şok oldum yaaa 54.7 çıktım 51.7 nerdee 54.7 nerde 3 kilo almis olamam heralde ayy uff ya cok sinirimi bozuyo kilo işi sonra sen zayifsin ye bizey olmaz diyolar all böyle oluyo iste yiyince
Neden böyle oluyo giiCanım sen benim 50 li kilo halimsin bir gün yiyeyim en az 2 kilo alırımneden öyle nedeennnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?