Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doğan bir bebeğin geleceğini kimse bilemez ki ediyorum canım çok ediyorum nasip eder inşallah rabbim

Gunaydin canimmm begendin mi nasil oldu benimki de bitmek üzere dün kuru kayisi incir fındık falan aldim daha çeşitli yapicam bu sefer
Bayıldım fıstık ezmesi de koydum içine elma rendeledim tarçın koydum kuru kayısı biraz badem vardı onu ekledim şimdi kv götürüyorum severse ona da yapcam annem beğenmedi karabuğdayda geçen almışım bugün yapıp yiyeyim dedim berbat tadı var döktüm

Evet hiç bitmiyor ... umarım canım herşey geride kalır unuturum bu olanları

Yok Canım anlamıyorum kavgaya dönüyor iş bir gün kendimi aşağa atacam bende kurtulcam sende kurtulcan diyorum yok yine devam

Bazen takma olmuyor canım ya insanlar gözüne gözüne sokuyor olmuyor yani
Anlıyorum tatlım üzülme sen gene de yaaa ibsalnar hep konuşacak bunu unutma lütfen Boşver bitanem ya

Demek başladı bahçe işleri kolay gelsin kuzum
Sen bol bol.dua et bebeğim stres yapma üzülme Rabbim hayırlı zamanda hayirlisiyla nasip rtsin inşallah
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese..annemler sehir dışından bugün dönüyolar gelselerde hasret gidersek güzelce çok özledimmm...
Ah anne oxlenmez miiii
Ay evet yaa sen gece yiyodun dimi
Geçmiş olsun beybi sizde bişey yok djmi
Aramızda yarım kilo kalmis
Spor timepufff 54 kiloya çıktığım geldi aklima bak yine kaptinn nirdesin
Çok çok spor yap bende yapıyorum kuzu başladım senin kilo gecicidir dert etme bedavaya ama yine de az yi

Selam kizlarrr
Keyifli pazarlar olsun hepimize,ben cumadan buyana tatil modundayim,yarindan sonra yine eski duzenime donuyorum.bir ayda yedi kg bana en uygun yontem oldu ,bu zamana kadar,bol ypgurtlu,ara gunlerle ben cesitlendirdim derken,iyi ydi yani.kac gundur giremedim,ozledim ,hemde bir selam vereyim dedim.yarinda malum tatil,sali insallah aynen devam,opuyorum hepinizi

Bazen takma olmuyor canım ya insanlar gözüne gözüne sokuyor olmuyor yani
Allah ,hayirlisiyla gonlunuze gore versin canim.cok hassas bir konu,en yakinlarin bile bazen dusuncesizlik edebiliyor.sanki cok siradan bir sey soyluyormuscasina,empati ve sagduyu buhar oluyor sanki.kiziyorum ben oylelerine.
Elbet bir zamani var ,bu guzel mujdeli haberin,hayirlisiyla ,gelsin insallah.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun..
Amin çok şükür
yok canım verilmiş sadakamız varmış çok şükür. Bizde fiziksel olarak bir şey yok biraz stres olduk o kadar.

Daha önce yazmadik mı :/

SchonerDuft 72.4=>
zuzuzuzu1234 66.8=>
E elaalemi 57=>55
@Alina_ 59.7=>55.7
kaptinn 55.1=>54
Aylnaylm1 67.7=>63.0
poncikbirgelincik 59.3=>
SekerPancarii 51.7=>
sarraf 78.9=>
mucizem_2012 73.3=>
Moonlii ? =>
@ParteMoralll ?=>
@selcanmehmetcan ?=>
htc71 ?=>
senad ?=>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…