- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.081
Ay kıyamam tatlım onu mu taktın üzülme herşeyin yeri ve zamanı var öyle düşün uzmesin seni rabbim nasip eder nasibinde varsa olur olur insanlara kulaklarını TİKA boşver yaBenim yok bebeğim olsun diye uğraşıyorum annemde siz tembelsiniz dedi
Evet tatlımSpor listesinde ki rakamlar dk mı oluyor ??poncikbirgelincik @Alina_ @ParteMoralll sarraf @sekerpancari @hedef56
Doğan bir bebeğin geleceğini kimse bilemez ki ediyorum canım çok ediyorum nasip eder inşallah rabbimYinede hayirlisiyla olsun canım vefasız evlat çok
Ama çevreden duyduğum tek bişey varsa oda stres ile olmadığı sürekli içten gece yarısı kalk dua et iki rekat namaz kıl v hayırlısı ile ver de ..
O evlat doğduğunda katil olacaksa sizin bütün yaşam enerjinizi alacaksa olmasın daha iyi ileride ne başınıza gelir bilemezsiniz..
O yüzden duada hayırlısı de ve sağlıklı sıhhatli dini bütün olarakta DIE eklemeyi unutma bence
Zamanında insan tanıyorum hayırlısı deneyip çok uğraşan
Olsa özürlü Allah korusun o yüzden anne kızma hayırlısı kelimesinde bişey yok sende sürekli de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dini bütün birkac evladım olsun bizde amin diyelim :)
Bayıldım fıstık ezmesi de koydum içine elma rendeledim tarçın koydum kuru kayısı biraz badem vardı onu ekledim şimdi kv götürüyorum severse ona da yapcam annem beğenmediGunaydin canimmm begendin mi nasil oldubenimki de bitmek üzere dün kuru kayisi incir fındık falan aldim daha çeşitli yapicam bu sefer
Evet hiç bitmiyor ... umarım canım herşey geride kalır unuturum bu olanlarıAynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum canım iç yangın hiç bitmiyor ama sen dik durmaya çalıştıkca insanlar da bu sözlerle destek olduğunu zannediyor takma kafana bebişin olunca herşey geride kalacak ve hiç yaşanmamış gibi olacak..
Yok Canım anlamıyorum kavgaya dönüyor iş bir gün kendimi aşağa atacam bende kurtulcam sende kurtulcan diyorum yok yine devamBu konu hakkinda konusmasini istemedigini soyle bence annene canim siz yeterince üzülüyosunuz zaten bu sözler iyice moralinizi bozar böyle seylerde moral de cok onemli bunu soyle annene senin moralini yüksek tutsun yada hic bisey demesin
Bazen takma olmuyor canım ya insanlar gözüne gözüne sokuyor olmuyor yaniAy kıyamam tatlım onu mu taktın üzülme herşeyin yeri ve zamanı var öyle düşün uzmesin seni rabbim nasip eder nasibinde varsa olur olur insanlara kulaklarını TİKA boşver ya
Bu konu hakkinda konusmasini istemedigini soyle bence annene canim siz yeterince üzülüyosunuz zaten bu sözler iyice moralinizi bozar böyle seylerde moral de cok onemli bunu soyle annene senin moralini yüksek tutsun yada hic bisey demesin
Anlıyorum tatlım üzülme sen gene de yaaa ibsalnar hep konuşacak bunu unutma lütfen Boşver bitanem yaBazen takma olmuyor canım ya insanlar gözüne gözüne sokuyor olmuyor yani
Demek başladı bahçe işleri kolay gelsin kuzumSpor Listesi (24/01)
PEMBE TAKİM
(210)Poncikbirgelincik:150+60
(120)Nuffiun:120
(250)elaalemi: 90+70+90
(360)selcanmehmetcan:240+120
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
(270)Hedef52:50+20+100+100
(240)Senad:120+90+30
(82)SekerPancarii:20+62+69
(120)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:60+120
(250)ParteMoralll :100+120+30
PEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1211
Slm kizlar bi bakim dedim listede adim var madem bari yaziyim dedim yarinki sporuda yazarim
Bu sporlari bahcede yaptim 4,910 adim attim bunun 4te bir bucugunu comeldim kalktimm offf off hasim çıkmıştı 8 saat calistiysam bunun 3saat sporunu yazdimmm çünkü gercektende spordan agir bahçe işi kabul edersenizz keptinnimmm
Sen bol bol.dua et bebeğim stres yapma üzülme Rabbim hayırlı zamanda hayirlisiyla nasip rtsin inşallahInan söylüyorum bana diyor ki ne olacak anlamıyor kafayı yicem artık biri hayırlısı olsun der diğeri böyle davranır.. sanki ben derviş mertebesinde bir insanımda hayırlısı olsun diyim gelene katlanacak gücüm varmış gibi
Ah anne oxlenmez miiiiGünaydın kızlar iyi pazarlar herkese..annemler sehir dışından bugün dönüyolar gelselerde hasret gidersek güzelce çok özledimmm...
Ay evet yaa sen gece yiyodun dimiGünaydın kızlar:) cuma günü akşam ablamla arabayla sinemaya giderken kaldırımı göremeyip çarptık. Düonun hengamesinden giremedim. Çok şükür arabanın sadece ön iki tekeri zarar gördü. Bu arada diyetide biraz bozdum. Stes dönemlerinde gece yeme huyum gün yüzüne çıkıyormuş bir kez daha gördük. Toplarlayacağım inşallah:))
Aramızda yarım kilo kalmisGunaydin kizlar dün dışardaydim o kadar yürüdüm ki her yanim agrimiş ama cuma gecesi ve dün cok yedim benayy bugun bi tartildim şok oldum yaaa 54.7 çıktım 51.7 nerdee 54.7 nerde 3 kilo almis olamam heralde ayy uff ya cok sinirimi bozuyo kilo işi sonra sen zayifsin ye bizey olmaz diyolar all böyle oluyo iste yiyince
Çok çok spor yap bende yapıyorum kuzu başladım senin kilo gecicidir dert etme bedavaya
Neymis ki,nasil bir ot,ben hic gormedim,duymadimAclik otu kullanan var mı canlar
Allah ,hayirlisiyla gonlunuze gore versin canim.cok hassas bir konu,en yakinlarin bile bazen dusuncesizlik edebiliyor.sanki cok siradan bir sey soyluyormuscasina,empati ve sagduyu buhar oluyor sanki.kiziyorum ben oylelerine.Bazen takma olmuyor canım ya insanlar gözüne gözüne sokuyor olmuyor yani
Amin çok şükürCanım çok geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun..
yok canım verilmiş sadakamız varmış çok şükür. Bizde fiziksel olarak bir şey yok biraz stres olduk o kadar.Demek başladı bahçe işleri kolay gelsin kuzum
Sen bol bol.dua et bebeğim stres yapma üzülme Rabbim hayırlı zamanda hayirlisiyla nasip rtsin inşallah
Ah anne oxlenmez miiii
Ay evet yaa sen gece yiyodun dimi
Geçmiş olsun beybi sizde bişey yok djmi
Aramızda yarım kilo kalmis
Çok çok spor yap bende yapıyorum kuzu başladım senin kilo gecicidir dert etme bedavayaama yine de az yi
O ne ki ilk defa duydum..Aclik otu kullanan var mı canlar
Daha önce yazmadik mı :/( haziran ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
SchonerDuft 72.4=>
zuzuzuzu1234 66.8=>
E elaalemi 57=>55
@Alina_ 59.7=>55.7
kaptinn 55.1=>54
Aylnaylm1 67.7=>
poncikbirgelincik 59.3=>
SekerPancarii 51.7=>
sarraf 78.9=>
mucizem_2012 73.3=>
Moonlii ? =>
@ParteMoralll ?=>
@selcanmehmetcan ?=>
htc71 ?=>
senad ?=>
Kabızlığa iyi geliyor diye aldım bugün de bı sorayım dedim kullanan var mi diye tatlımNeymis ki,nasil bir ot,ben hic gormedim,duymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?