• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sarraf sarraf 1 kg 1 ay için az değil mı ?

SchonerDuft SchonerDuft kaptinn kaptinn sabah 1.5 dilim ekmek 1.5 yağda yumurta ucundan tirtikladigim domates zeytin peynir salatalık ve 1 tatlı kaşığı yerfıstığı ezmesi :)). SchonerDuft SchonerDuft beni yakalayamazzz :KK70:
afiyet olsun kuzum :D dur bende benimkileri sayım 1 salatalık / 4 yk nesfit süt ile / ara öğün 3 eti sultani / 4 erik + 10 dk yürüyüş :D

afiyet olsun kuzum :KK70: dur bende benimkileri sayım 1 salatalık / 4 yk nesfit süt ile / ara öğün 3 eti sultani / 4 erik + 10 dk yürüyüş :KK70:

Ama sen benden az yimissin :110:.

İi bakalım bende kalkıp 10 dk.ip atlarim en azından ekmeği kalorisinj :spor::spor:azaltmış olurum

tamamdır ... ama çorba olmasa da 1 kase yoğurt içine salatalık ya da biber :mapus:

ben geçen ypgurtlu havuç yaptımdı pek güzel olduydu :kk77:
Belki gaza gelir kiakandiram dedim fazla mı olmuş :halay::halay::KK31::KK31::KK31::confused::confused:
azıcık :D:D:
TAbiki yokkk:bicak: olamamiş gibi düşünüp az yemeye devam:kahve:napah:kahve:
yemiyek napahh :eğlence: ömür böle öle bitcek be :D:D
. Bende çorba içmek istiyorum akşamları ama bı farkla sulu yemeklerde.corbadan sayicam ben :)
sen normal beslen :tokat::tokat:
sarraf sarraf 1 kg 1 ay için az değil mı ?

SchonerDuft SchonerDuft kaptinn kaptinn sabah 1.5 dilim ekmek 1.5 yağda yumurta ucundan tirtikladigim domates zeytin peynir salatalık ve 1 tatlı kaşığı yerfıstığı ezmesi :)). SchonerDuft SchonerDuft beni yakalayamazzz :KK70:
yavas kilo verenler için ayda 1 kilo cok iyi :KK39:
sabah kahvaltısı güzelll ekmekte 1.5 olmş :KK74:
afiyet olsun kuzum :KK70: dur bende benimkileri sayım 1 salatalık / 4 yk nesfit süt ile / ara öğün 3 eti sultani / 4 erik + 10 dk yürüyüş :KK70:
ayy benmki saçma oldu ya sabah keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su iş yerinde de 1 avuc soslu mısır yedim (dünden canım çekiyodu bari sbah yiyeym yakarım diye düşündüm) ara da kahveyle 2 küçük kare bitter

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese..
günaydın bebekim :KK54:
kızlar mayıs sonu hedeflerini bildirmeyen sizler kalmışsınız :KK51:
sarraf sarraf 78.9=> 77.9
mucizem_2012 mucizem_2012 73.3=>
Moonlii Moonlii ? =>
@selcanmehmetcan ?=>
verilmiiiyyy uaa ne edeciiiuuukkk:işsiz:
Gunaydin herkese kilom 66.7 düşüş yok durdu ne yapacam ben ya aglayasim var gitmiyor kilo
günaydın kuzuumm 5 gün var önümüzde iyi değerlendirip vericez bu kiloları:eğlence:

azıcık :KK70::KK70::

yemiyek napahh :eğlence: ömür böle öle bitcek be :KK70::KK70:

ayy benmki saçma oldu ya sabah keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su iş yerinde de 1 avuc soslu mısır yedim (dünden canım çekiyodu bari sbah yiyeym yakarım diye düşündüm) ara da kahveyle 2 küçük kare bitter
Öğlen iyi yerim.aksam çorbanın bebeğe sıkıntısı olmaz inşallah ekmek ezme yüzünden 1.5 oldu harika.bi tadı var yeni keşfettim :))

azıcık :KK70::KK70::

yemiyek napahh :eğlence: ömür böle öle bitcek be :KK70::KK70:

köz patlıcanlı yoğurtta çok güzel oluyor dene bir ara havuçlu yemedim sanırım denerim havuçluda ....1 haftadır kahvaltı yapmak istemiyor canım

kendin mi yaptın dısardan mı aldın :sus::sus:
dışardan özel yapım aldım 80 fıstık geri kalanı şeker tuz başka bişey yok yazıyor

ip atlarken dikkat et canım dikişlerin ne durumda
eşimle yakinlasinca ağrı oluyor :( başka türlü sıkıntısını hissetnedim ama atlayamadım fena hamlamisim 2 atlayista ayağıma kramp girdi :D pilates mı yapsam karar veremedim boynum ağrıyor bebeği kaldırıp indirmekten muhtemelen sanki vuxudumun esnetilmeye ihtiyacı var pilates iyi gelir mı acaba

köz patlıcanlı yoğurtta çok güzel oluyor dene bir ara havuçlu yemedim sanırım denerim havuçluda ....1 haftadır kahvaltı yapmak istemiyor canım
valla bende dogru düzgn kahvaltı yapamıyorum. daha dün aptım patlıcaaannnn :kk77: buzlukta varmış közlenmiş onu cıakrttım üstüne sarımsaklı ogurt onun üstünede bul bierli yag döktüm :kk77::kk77::kk77:

Back
X