- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.581
Hahaha cok emegimiz gecti sana elimizde büyüdünBen geldim de geçmedim bak
İllerde çok niyetine girdimdi birakayim burayla mi ugrascam diye ama işte
Korkuyodum diyom korkuyoduuuummAy kiyamam yaaaa
Hee ara öğünlerde ekmek yemeyi bıraktım sayenizdeHahaha cok emegimiz gecti sana elimizde büyüdün
Gecme tabi gecmeyen gecmiyo :)
Aynen canim ben de bir kupa,az sutle kahve iciyorum,genelde hergun,dedigin gibi enerji veriyor,ve de tokluk hisi.Niyeyse beni sutlu kahve kesiyo. Turk kahvesi icemem sekersiz ama kahveyi iciyorum hem kizimla ugrasmam icn enerjide veriyo. Regl donemi zor sadece kahvenin yaninda bitter em agzinda ohoo daha ne istiyosun :)
Simfi korkutmuyorum kimseyiKorkuyodum diyom korkuyoduuuummyorumlarini bi goreydinnn aboooww bu nasıl menuymus zor zayiflrmisimm daha çok buralar da dururmusummm tohatlaarrr yirmihlaaarrr şiddet gördüm Ayy şaka tabiiki
Bende boool kahve bir fincan sutlee. :) menun guzeldi devam et. Etimegi degistirebilirsinAynen canim ben de bir kupa,az sutle kahve iciyorum,genelde hergun,dedigin gibi enerji veriyor,ve de tokluk hisi.
İlk gun cok zorluyor beni,diger gunler biraz daha rahat geciyor.dun cok fazla odem vardi,hatta bugun detoks amacli sogan corbasi yaptim ama,bir kasede kaldi,icemedim aksam.
Vaaoovvvv sen neymissin oyle @ParteMoralllKorkuyodum diyom korkuyoduuuummyorumlarini bi goreydinnn aboooww bu nasıl menuymus zor zayiflrmisimm daha çok buralar da dururmusummm tohatlaarrr yirmihlaaarrr şiddet gördüm Ayy şaka tabiiki
Ne sandindi eskilere sorVaaoovvvv sen neymissin oyle @ParteMoralll
Kizcagizi resmen sindirmissin yani
Sagol canim.Bende boool kahve bir fincan sutlee. :) menun guzeldi devam et. Etimegi degistirebilirsin
Bbence kesinlikle bugday ekmegi. Lifli kahvaltiliklarda olur yulaf olur. Ben yulaf yiyorum saglikli beslendigimde. Yani kg verirken oyle yaptim.Sagol canim.
Ekmek olarak mi diyorsun,calori ve tokluk olarak iyi geliyor.ne oneriyorsun peki.
Sen listeye girdin diye herkes cikiyomusSimfi korkutmuyorum kimseyilisteye izzinden donunce olabilirm zaten farkindaysan gunlerdir yapmiyorum bu aksam yaptim bilerek yani susuyorum caktirma kacmasinlar
Yaniii,ben de bir an tirsiyordum az kalsin,melek gibin kiz nasil boyle olur dedimNe sandindi eskilere sor
Tabiki inanmaaa goruyosun ne kadar meleek biriyimcikcikcik
yaaa bak gicik oluyodum senin ekmek yemene bide pogacalarin bitmiyoduHee ara öğünlerde ekmek yemeyi bıraktım sayenizdehey gidin beee reçel sürüp yiyodum fabrikada 1 kavanoz recelim vardı
Herkesin keyfi bilir napalimSen listeye girdin diye herkes cikiyomus
Çok acı çektim ama guclendim ahahahVaaoovvvv sen neymissin oyle @ParteMoralll
Kizcagizi resmen sindirmissin yani
Milik gibiNe sandindi eskilere sor
Tabiki inanmaaa goruyosun ne kadar meleek biriyimcikcikcik
Olamaz olabilemezYaniii,ben de bir an tirsiyordum az kalsin,melek gibin kiz nasil boyle olur dedim
He pogcaciyla her sabah bakisiyoz diyorum yok abi yedim de geldimyaaa bak gicik oluyodum senin ekmek yemene bide pogacalarin bitmiyodusimdi bakmiyorm ne yiyosun paralarim seni
Gitmiycem gitmiyceemm benim değil mi gitmiyceemm kuruyup gitsemde gitmiyceemmHerkesin keyfi bilir napalimkazik çaktim
Gecen sabah bende yedimHe pogcaciyla her sabah bakisiyoz diyorum yok abi yedim de geldimher öğün 2 3 dilim ekmek yiyodm aralar hariç
Ceyrek paket kaldi,bitsin ekmege gecerim yine.yulaf biur kez aldim,ama tuketemedim ben,bugun markette oyle bakarken tam karsimda rafta ,alayim almayayim derken ,oyle kaldi.aslinda arada degisiklik iyi olur da.ben kahvalti da cay peynir yemeyince kendime gelemiyorumBbence kesinlikle bugday ekmegi. Lifli kahvaltiliklarda olur yulaf olur. Ben yulaf yiyorum saglikli beslendigimde. Yani kg verirken oyle yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?