Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Niyeyse beni sutlu kahve kesiyo. Turk kahvesi icemem sekersiz ama kahveyi iciyorum hem kizimla ugrasmam icn enerjide veriyo. Regl donemi zor sadece kahvenin yaninda bitter em agzinda ohoo daha ne istiyosun :)
Aynen canim ben de bir kupa,az sutle kahve iciyorum,genelde hergun,dedigin gibi enerji veriyor,ve de tokluk hisi.
İlk gun cok zorluyor beni,diger gunler biraz daha rahat geciyor.dun cok fazla odem vardi,hatta bugun detoks amacli sogan corbasi yaptim ama,bir kasede kaldi,icemedim aksam.

Korkuyodum diyom korkuyoduuuumm yorumlarini bi goreydinnn aboooww bu nasıl menuymus zor zayiflrmisimm daha çok buralar da dururmusummm tohatlaarrr yirmihlaaarrr şiddet gördüm Ayy şaka tabiiki
Simfi korkutmuyorum kimseyi listeye izzinden donunce olabilirm zaten farkindaysan gunlerdir yapmiyorum bu aksam yaptim bilerek yani susuyorum caktirma kacmasinlar

Bende boool kahve bir fincan sutlee. :) menun guzeldi devam et. Etimegi degistirebilirsin

Bbence kesinlikle bugday ekmegi. Lifli kahvaltiliklarda olur yulaf olur. Ben yulaf yiyorum saglikli beslendigimde. Yani kg verirken oyle yaptim.
Ceyrek paket kaldi,bitsin ekmege gecerim yine.yulaf biur kez aldim,ama tuketemedim ben,bugun markette oyle bakarken tam karsimda rafta ,alayim almayayim derken ,oyle kaldi.aslinda arada degisiklik iyi olur da.ben kahvalti da cay peynir yemeyince kendime gelemiyorum
O da aklim da ilk firsatta alayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…