- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.621
Evet aynen onlardan baby guzel oluyoo kanat falanda et vsYanları silikon olanlar dan dimi
kendi tecrubelerimden soyluyorum ben faydalarini gordum tavsiye ederimKesinlikle,
İlk is yarin aliyorum ,ara da,krep yaparim,iyi olur.
+1Hadi yaakötü olsa bile öyle denirmi ay ne kötü niyetli insanlar ya sen bunlarla fazla samimi olma.
Ay yok kuzenini sildim zaten dedim aynı ortamda bulunmak istemiyorum ona göre ayarla bundan sonra digerleriyle de biswkilde uzak durcam kV bişey dememiş sanırım ama bunu diyen kuzenine ifrit oluyorum nişanlıma seviyom seni len falan diye mesajlar atıyo laubali bisiHadi yaakötü olsa bile öyle denirmi ay ne kötü niyetli insanlar ya sen bunlarla fazla samimi olma.
Sagol canim,yarin alicam,Evet aynen onlardan baby guzel oluyoo kanat falanda et vs
kendi tecrubelerimden soyluyorum ben faydalarini gordum tavsiye ederim
Al al tabi
Bende demedim onlara direk nisanlima söyledimNeyse bir sey demiyeyim ben kendilerine
Ben tavrimi belli ederim kuzum yeri gelince lafimida söylerim+1
Aynen mesafeyi simdiden iyi tut ,her herkes sozunu yerini bilsin
Aynen oyle sozunude hic bir zaman sakinma susmak cozum degil. Icimde kalicagina soyliyim daha iyi cook asiri abartili biseyse esime birakirim ama bisey deniyosaaa sakaylada olsa onu iletirim kim olursa olsun. Kimse icin canimi skimam+1
Aynen mesafeyi simdiden iyi tut ,her herkes sozunu yerini bilsin
ay onun kuzenler zaten ayri bi alemler yaaa tiplerAy yok kuzenini sildim zaten dedim aynı ortamda bulunmak istemiyorum ona göre ayarla bundan sonra digerleriyle de biswkilde uzak durcam kV bişey dememiş sanırım ama bunu diyen kuzenine ifrit oluyorum nişanlıma seviyom seni len falan diye mesajlar atıyo laubali bisi
Olmasi gereken de bu zaten,herkes yerini bilecek,bak ben bu yasta hala kv ile ugrasiyorum.ne kadar mesafe ,o kadar huzurBen tavrimi belli ederim kuzum yeri gelince lafimida söylerim
Onlar küstü ben baristirdimAynen oyle sozunude hic bir zaman sakinma susmak cozum degil. Icimde kalicagina soyliyim daha iyi cook asiri abartili biseyse esime birakirim ama bisey deniyosaaa sakaylada olsa onu iletirim kim olursa olsun. Kimse icin canimi skimam
ay onun kuzenler zaten ayri bi alemler yaaa tipler
Essinde hoslanmiyosa ve size iyiligi dokunmuyosa samimiyete luzum yok. Oyle insanlari sevmem.
Selamdan oteye gitmem yapmisligimda var.
Dimi ama en güzeli mesafe kfa rahat oluyo bi kereOlmasi gereken de bu zaten,herkes yerini bilecek,bak ben bu yasta hala kv ile ugrasiyorum.ne kadar mesafe ,o kadar huzur
KesinlikleeeeDimi ama en güzeli mesafe kfa rahat oluyo bi kere
nerden bilceksin iyi niyet iste. Bosver evlenince hersey yerine oturur.Onlar küstü ben baristirdim
böyle olduğunu bilmiyodum
Tamam çok tesekkur ederim :) sağolAman dikkat et vucud direnci dusmesin. Ayrica biliyosun vucudun bazi besinlere de ihtiyaci var dikkat et. Sebze yemegi yap protein yap. Pilav yeme tabi ama tavukla ygurt salata olurmus.
Hadi bu gunler boyle olsun :)
Liffffli seyler yee kabiz olma. Oyle ot mot cok tuketme alisirsan bu sefer onsuz vs cikamazsin aman.
Olsun sen sıkma canını canım inşallah geçer sıkıntıların bir an önce bebisinle ilgilen falan emin ozrdur yaşadıkların anneni de arar gönlünü alırsın sen mutlu konuşunca o zaten mutlu olur :)Selam canlar,
Nasilsiniz,bugun firsat bulup giremedim.bu sabah geri uyuyunca anca islerimi hallettim,sonrasinda kizimla gezmeye ciktik,sonrasinda pazar alis verisi,ancak bu saat oturdum diyebilirim.
Gelisen sacma olaylkardan oturu,bugun hic yapmak istemedigim bir seyi yaptim,annemi de uzdum.garibim uzakta,olan bitenden bir haber.telde konusdurken agladim falan,hala basim agriyor bu yuzden.
aaa bende gitcektim salona bak ramzanı tamamen unutmştmGünaydın kızlarrrrr ay neler oldu bikaç günde bilemezsinz dün diyetisyene gidicktim randevu aldım sonra ani bi kararla arkadaşmla spor salonuna gittik herşey iyş hoştu hatta anlaştık içinde çocuk klubü ve bakıcıda vardı çok işimize geldi ikimizinde çocuğu olduğu şçin pek sevindikk. Akşam beyler gidip ödeme yapıcaklardı bide bakalım dediler beyse gittiker heldiker dedikerki siz Ramazan aynı düşğnmediniz heralde 1 ayınz boşa gidick dondurma hakkı yok klubün ama adamlar düşünmese biz hiç akıl etmedik oo tamm dedik gittik spor taytları t-shirtler falan aldık mal gibi. Neyse belakin bıgün arayıp ya dondurma hakkı yada aylık ğyelik isticm çünlü sadece senelik ğyelik yapıyolar biz 3 kişiyiz die 6 ahlık uapmşlardı bakalım nolcak sonuç @ParteMoralll
kaptinn canm ben cuma taryılıcma ya o gün söylesem olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?