- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.561
Aman yooook ben hep kactim kaptanliktan birilerini kitir kitir dogramiyim diyeO zamanlar kaptan@ParteMoralll miydi
Yok o zamanlarO zamanlar kaptan@ParteMoralll miydi
Hahahaahahahahah siteden de kaciyomuydun orasi cok guzelAyy Kıyamam annene ma yazık onun da elinden bişey gelmez orda uzulduguyle kalır
Çok korkuyodum çokama geçti artık tanıyınca @ParteMoralll
Sorun nee kiSabir kuzu,allahtan sabir diliyorum.
Sorma kuzu sorma,ysptim bir eseklik.hem gurbet,hem tek kizim .cok uzuldu.o da duygulandi,daha konusamadik kapattim teli.Ayy Kıyamam annene ma yazık onun da elinden bişey gelmez orda uzulduguyle kalır
Çok korkuyodum çokama geçti artık tanıyınca @ParteMoralll
Cidden yapmisligim var kız menu yazdigim dk larda sen begenince cikiyodum belki çok yorum olurda arada kaynar diye ahahahahahahaHahahaahahahahah siteden de kaciyomuydun orasi cok guzel
Opmee elllesmee bakimmmozelden ellesiriz buralardan yapma
Guzel bence afiyet olsun canim.Bugun,
Kahvalti,
İki etimek,dort dilim sucuk,az peynir,cay
Ara,
Oglen,
Bir kase sogan corbasi,kur yapacaktim ama begenemedim.bir kase ancak icebildim.
Ara,
Aksam,
İki kasik kuru fasulye,dort kasik bulgur pilavi,bol salata,bir bardak ayran
Ara,
Bir yesil erik,bes tane cilek.
Dun regl baslangici ancak bu sekil toparlayabildim kizlar.
Ay helee tek kız bideSorma kuzu sorma,ysptim bir eseklik.hem gurbet,hem tek kizim .cok uzuldu.o da duygulandi,daha konusamadik kapattim teli.
Aynen canim,farkindayim ,zati bugunu malum sebeple ancak toparladim,tatli kacamagim yokGuzel bence afiyet olsun canim.
Ama sucuk falan bunlar hafta sonu olsa iyi olur onun yerine salata domates zeytin falan yesen daha guzel doyarsin :) vee en onemlisi yumurtaaa
Ay kooptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmCidden yapmisligim var kız menu yazdigim dk larda sen begenince cikiyodum belki çok yorum olurda arada kaynar diye ahahahahahaha
Şiiii tm ulu orta olmaz öyle şeyler
Aman olursada sekersiz sutlu kahveyle bitter alir hissi.Aynen canim,farkindayim ,zati bugunu malum sebeple ancak toparladim,tatli kacamagim yok
Guc kismini bilemiyorum da,cooookkkk sabirliyim,ama bunye kaldirmiyor.bir de boyle ,surekli emrivakiler cok sikiyor artik.Ay helee tek kız bideüzme anneni bence gördüğüm kadarıyla güçlü bi kadinsin bi süre daha kV ye katlanabilirsin
Ay kooptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa suan boyleyim
Benim yorumlari acimasizdi asiri.katiydim suan grup oyle degil zaten.
Bugunu atlattim,hic ara yapmadim ,ama yarin kahve vs olur,tarcinla desteklerim artik.biraz siusligim var.su ve yuruyuste sart.bu haftanin da yarisina geldik,ben hala yuruyuslere baslamadim.Aman olursada sekersiz sutlu kahveyle bitter alir hissi.
Bbencede yeter. Zaten yeni gelenlere ben hosgeldinden oteye gitmiyorumizjndekiler dönsün diye bekliyoreee yeni üye almicam artık yetti gelen gidiyo 2 gün durup birsürü böyle düzen oturtana kadarrr
Niyeyse beni sutlu kahve kesiyo. Turk kahvesi icemem sekersiz ama kahveyi iciyorum hem kizimla ugrasmam icn enerjide veriyo. Regl donemi zor sadece kahvenin yaninda bitter em agzinda ohoo daha ne istiyosun :)Bugunu atlattim,hic ara yapmadim ,ama yarin kahve vs olur,tarcinla desteklerim artik.biraz siusligim var.su ve yuruyuste sart.bu haftanin da yarisina geldik,ben hala yuruyuslere baslamadim.
Ay kiyamam yaaaaCidden yapmisligim var kız menu yazdigim dk larda sen begenince cikiyodum belki çok yorum olurda arada kaynar diye ahahahahahaha
Şiiii tm ulu orta olmaz öyle şeyler
Ben geldim de geçmedim bakBbencede yeter. Zaten yeni gelenlere ben hosgeldinden oteye gitmiyorumisimleri falan karistiriyorm kimler geldi kimler gevti 1.5 senede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?