Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla cano doyuyorum artık inan 10 gibi acirksam bı daha yogeut yeyip yatıyorum o kadar alıştı bunyen sadece sabahları eşimi öğlen beklerken açlık çok vuruyor o kadar
Chia tohumu mu ne var ya o çok tok turuyomus öğlen doğru ara öğün yogurtla onu mu denesen kuzu acikmazsin belki çok

Sabah:keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su
Ara:kahve
Öğle: bi kase çorba bi tabak k.fasulye 1 dilim ekmek bide Yoğurtlu biber vardı ama yoğurt cogunluktaydi yani ondan yedim birazck
Aksam:1 dilim ekmek bezelye yemeği birazdan maden suyu içerim böyle biter bugün

Maden suyuna liman sikinca da güzel oluyormuş canisi iyi geliyormuş mideneye

Onemli olan doymak degil ki vucudun ihtiyaci olan besinler. Yogurt corbayla zor benden söylemesi.
Aimdilik böyle pilav falan var onu da ben yemek istemiyorum ki o yüzden bu ara öyle oldu e eşimden hepsini bitiremiuor bende farklı birşey yapmıyorum yazık olmasın diye tavuk vardı fırında güveç şeklinde üstünde kaşar falan vardı onu da yemek istmeedim öyle gelişti bu hafta

Selam canlar,
Nasilsiniz,bugun firsat bulup giremedim.bu sabah geri uyuyunca anca islerimi hallettim,sonrasinda kizimla gezmeye ciktik,sonrasinda pazar alis verisi,ancak bu saat oturdum diyebilirim.
Gelisen sacma olaylkardan oturu,bugun hic yapmak istemedigim bir seyi yaptim,annemi de uzdum.garibim uzakta,olan bitenden bir haber.telde konusdurken agladim falan,hala basim agriyor bu yuzden.

Sagol canimmm benim.allah tardimcimiuz olsun hepimizin insallah.bir de artik biz kucuk yaslarda da degiliz.bunlar daha genclerin gecis donemlerinde olur.yani gercekten cok ama cok bayan ,cocukca davranislar.gercekten sinirlerim cok yiprandi.hani derlerya,isim basimdan askin,derdim zaten bana yetiyor,bir de boiyle kv nin sacmaliklari cileden cikartiyor,resmen nefes alamiyoruzx.surekli nefesi,gozu uzerimizde.hayirlisiyla biter evlerimizde,azicik asim ,kaygisiz basim deriz.kiraya cikamadik biz de.malesef,hayat sartlari.

Sabir kuzu,allahtan sabir diliyorum.

Aslında alıştım canım ne bilim beni etkilemiyor hiç
Aman dikkat et vucud direnci dusmesin. Ayrica biliyosun vucudun bazi besinlere de ihtiyaci var dikkat et. Sebze yemegi yap protein yap. Pilav yeme tabi ama tavukla ygurt salata olurmus.
Hadi bu gunler boyle olsun :)
Liffffli seyler yee kabiz olma. Oyle ot mot cok tuketme alisirsan bu sefer onsuz vs cikamazsin aman.

Ayy Kıyamam annene ma yazık onun da elinden bişey gelmez orda uzulduguyle kalır
Çok korkuyodum çok ama geçti artık tanıyınca @ParteMoralll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…