- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.541
Valla cano doyuyorum artık inan 10 gibi acirksam bı daha yogeut yeyip yatıyorum o kadar alıştı bunyen sadece sabahları eşimi öğlen beklerken açlık çok vuruyor o kadarNasi az bi menubu doydun mu
Chia tohumu mu ne var ya o çok tok turuyomus öğlen doğru ara öğün yogurtla onu mu denesen kuzu acikmazsin belki çokValla cano doyuyorum artık inan 10 gibi acirksam bı daha yogeut yeyip yatıyorum o kadar alıştı bunyen sadece sabahları eşimi öğlen beklerken açlık çok vuruyor o kadar
Onu duyudm iki sene önce kullandım ama tuvaller sorunu çok yaşadım bebem ama kinoa mı ne varmış onu düşünüyorum :)Chia tohumu mu ne var ya o çok tok turuyomus öğlen doğru ara öğün yogurtla onu mu denesen kuzu acikmazsin belki çok
Maden suyuna liman sikinca da güzel oluyormuş canisi iyi geliyormuş mideneyeSabah:keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su
Ara:kahve
Öğle: bi kase çorba bi tabak k.fasulye 1 dilim ekmek bide Yoğurtlu biber vardı ama yoğurt cogunluktaydi yani ondan yedim birazck
Aksam:1 dilim ekmek bezelye yemeği birazdan maden suyu içerim böyle biter bugün
Ayy neler deniyoz yaaa :adOnu duyudm iki sene önce kullandım ama tuvaller sorunu çok yaşadım bebem ama kinoa mı ne varmış onu düşünüyorum :)
Evet elmalı sodaya limon sıkınca da çok güzel oluyoooMaden suyuna liman sikinca da güzel oluyormuş canisi iyi geliyormuş mideneye
Valla öyle gerçekten yaaa midem dile gelse yeter la diyecek bana bıktım senden diyecek yazık mideme deAyy neler deniyoz yaaa :ad
Evet elmalı sodaya limon sıkınca da çok güzel oluyooo
Yazık cidden karışa karışa bi hâl olduValla öyle gerçekten yaaa midem dile gelse yeter la diyecek bana bıktım senden diyecek yazık mideme de
Biraz yetersiz degil mi? Bigun degil cunku dunde boyleydiKızlar menüm
Sabah: bitki cayi bı elma
Öğlen : çay peynir zeytin yumurta yağda beş çatal aldım salatalık havuç
Arada bı elma
Akşam : yoğurt veeee corbaaa :)
Onemli olan doymak degil ki vucudun ihtiyaci olan besinler. Yogurt corbayla zor benden söylemesi.Valla cano doyuyorum artık inan 10 gibi acirksam bı daha yogeut yeyip yatıyorum o kadar alıştı bunyen sadece sabahları eşimi öğlen beklerken açlık çok vuruyor o kadar
Aslında alıştım canım ne bilim beni etkilemiyor hiçBiraz yetersiz degil mi? Bigun degil cunku dunde boyleydi
Aimdilik böyle pilav falan var onu da ben yemek istemiyorum ki o yüzden bu ara öyle oldu e eşimden hepsini bitiremiuor bende farklı birşey yapmıyorum yazık olmasın diye tavuk vardı fırında güveç şeklinde üstünde kaşar falan vardı onu da yemek istmeedim öyle gelişti bu haftaOnemli olan doymak degil ki vucudun ihtiyaci olan besinler. Yogurt corbayla zor benden söylemesi.
Sagol canimmm benim.allah tardimcimiuz olsun hepimizin insallah.bir de artik biz kucuk yaslarda da degiliz.bunlar daha genclerin gecis donemlerinde olur.yani gercekten cok ama cok bayan ,cocukca davranislar.gercekten sinirlerim cok yiprandi.hani derlerya,isim basimdan askin,derdim zaten bana yetiyor,bir de boiyle kv nin sacmaliklari cileden cikartiyor,resmen nefes alamiyoruzx.surekli nefesi,gozu uzerimizde.hayirlisiyla biter evlerimizde,azicik asim ,kaygisiz basim deriz.kiraya cikamadik biz de.malesef,hayat sartlari.Kardeşim de aynı durumda..6 aydir kv evinde ramazandan sonra kendi evine geçecek insallah..ondan once kira da olsa kendine ait bir evi hayatı vardı o da cok zorlaniyo ama sabır 2 ay kadar süresi kaldı..Allah yardımcınız olsun çok iyi anlıyorum seni..
Sabir kuzu,allahtan sabir diliyorum.he az kaldı gtcem simdi slaon arastırmaya başlıcam havalarda düzeldi hazır para vermeden gitmicem ben belli oldu
aynen yapcak bişeyiniz olmadıgı içindr nasıl olsa burdalar diye ne isterse yapar eşnde seni dinliyosa hç sorun yapma kapat kapını otur evinde istediği gibi konussun
hani bnm pazar günkü spor heba mı oldu şimdik yazamadımda onu
kuzu slaıdan salıya yapak hafta sonundan yeni çıkmşken herkes sporlarını yazamıyo vs karışıyo salı olursa sende burda olursn hem daha kolaylk olur
Sene bilmem kac buraya ilk basladigim zamanlarbnm menüler saçma sapan bide ara sıra takıma uğrayan biri var ama nasıl aksiiii nasıl huysuuuuzzz ayyyy durup durup bana çatiyo aha diyorum yine yorum yapcak beğendi biseyimi siteden çıkıyorum falan ahahahahah
Aman dikkat et vucud direnci dusmesin. Ayrica biliyosun vucudun bazi besinlere de ihtiyaci var dikkat et. Sebze yemegi yap protein yap. Pilav yeme tabi ama tavukla ygurt salata olurmus.Aslında alıştım canım ne bilim beni etkilemiyor hiç
Ayy Kıyamam annene ma yazık onun da elinden bişey gelmez orda uzulduguyle kalırSelam canlar,
Nasilsiniz,bugun firsat bulup giremedim.bu sabah geri uyuyunca anca islerimi hallettim,sonrasinda kizimla gezmeye ciktik,sonrasinda pazar alis verisi,ancak bu saat oturdum diyebilirim.
Gelisen sacma olaylkardan oturu,bugun hic yapmak istemedigim bir seyi yaptim,annemi de uzdum.garibim uzakta,olan bitenden bir haber.telde konusdurken agladim falan,hala basim agriyor bu yuzden.
Çok korkuyodum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?