- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.121
kuzum telafisini yaparsın em evde yap çok güzel oluyor doğal oluyorKızlar bugün küçük diyetini unuttun gitsin buğun abarttim yani çok şekerli çekti canım ve farkında olmadan ucundan derken 200 Gr lik fıstık ezmesini bitirmisim ki kendileri 1209 kaloriye eşit((
Neyse ki doktor Mehmet öz sismanlatmaz demiş
O değil bı daha almicam fıstık ezmesi falan((
neler diyosan artıkgurur yaptım bdvye gittim hemenama onlar hayıııııın kibliyolar hemen
ayran aşını bende yiyemedim yaolabilir yani o çayı 3 4 gün içip kahvaltıyı 1 yumurta ile yapsam öğlen ne varsa yesem akşamı hafif kapatsam nasıl olur acaba
....
ayran aşı yaptım ya ben bak onu da yapabiliriz 700 gram garanti veririz o kür ile ama dün nasıl içemedim bilemiyorum
o da mantıklı gibi liste sende duruyo mu bi bakayımbence pancarın listeyi yapın kızlarkaptinn banada ilk gün 800 gram verdirmişti sonra hastalandım yine verdim ama uygularsanız baya etkili
poncikbirgelincik kaptinn kızlar ben geçen aylarda 1 lt suya 1 yk yerşil çay 1 elma 1 çubuk tarçın 1 limon atıyoruz gecden sabaha bekliyor su hazır gün içinde içiyoruz 5 gün bunu yapıyoruz bunu da sıraya alalım soğuk soğuk içeriz
neler diyosan artık
ayran aşını bende yiyemedim ya
o da mantıklı gibi liste sende duruyo mu bi bakayım
şu 3 günlük listeden bahsediyorsun değil mi oda olabilir aslında @keptin ne dersin hafta içi yapsak mı sende takıl bize poncik
TEMAMDIRR SALI BASLIYOKKOlur kızlar bende yaparım salı başlayalım o zaman olur mu evet o 3 günlük listeden bahsediyorumm
HEMDE PERŞEMBE GÜNÜKızlar bugün küçük diyetini unuttun gitsin buğun abarttim yani çok şekerli çekti canım ve farkında olmadan ucundan derken 200 Gr lik fıstık ezmesini bitirmisim ki kendileri 1209 kaloriye eşit((
Neyse ki doktor Mehmet öz sismanlatmaz demiş
O değil bı daha almicam fıstık ezmesi falan((
+1Hergün abartıyorsun ki dünde 5 dilim ekmek yemiştin
Biraz dikkat etmelisin
daha hızlı zayıflayabiilmek için 2 diyet birden mantıklıdetoks suyu neydi kuzum yapalım onuda ne var ne yoksa yapalım hatta iki liste birden yapalım belki işe yarar ahahahhahha
ilk yaptığımda yedim çok güzel olmuştu hatta dün yaptığımı neden yiyemedim anlayamıyorumneler diyosan artık
getirin bana o esrayı
bi şu detoksu yapalmdaponcikbirgelincik kaptinn kızlar ben geçen aylarda 1 lt suya 1 yk yerşil çay 1 elma 1 çubuk tarçın 1 limon atıyoruz gecden sabaha bekliyor su hazır gün içinde içiyoruz 5 gün bunu yapıyoruz bunu da sıraya alalım soğuk soğuk içeriz
bişey demiyorum artık demicem
durun bulcem
ya bi allasen şunları üzgünce yuklesene
TEMAMDIRR SALI BASLIYOKK
HEMDE PERŞEMBE GÜNÜcok kızdırıyosun beni evinde bu sekilde seyler tutmamalısın
+1
daha hızlı zayıflayabiilmek için 2 diyet birden mantıklı
getirin bana o esrayınefret geldi kilo almayan insanlardan
bi şu detoksu yapalmda
ya bi allasen şunları üzgünce yuklesene
ilk yaptığımda yedim çok güzel olmuştu hatta dün yaptığımı neden yiyemedim anlayamıyorumneler diyosan artık
valla 2 gün içtim sonra sıkıldım yapmadım diyetle etkisi olur ancak tek başına sanmıyorumetkili mi yapalım kuzum etkiliyse
ilk yaptığımda yedim çok güzel olmuştu hatta dün yaptığımı neden yiyemedim anlayamıyorum
valla 2 gün içtim sonra sıkıldım yapmadım diyetle etkisi olur ancak tek başına sanmıyorum
Efenim temizlikle uğraşıyoruz bu bahar temizliği beni benden aldı YawSchonerDuft
zuzuzuzu1234
@elaalemi
@Alina_
@Aylnaylm1
poncikbirgelincik
@SekerPancarii
@sarraf
açıklama bekliyoruz
iştahın yoksa eger ondan da olabilirrrilk yaptığımda yedim çok güzel olmuştu hatta dün yaptığımı neden yiyemedim anlayamıyorum
söözzz
taam taamönceden çekmiştim telefonumda vardıbuluyonda bunuyon kendin çekeydin gülüm
ay biz geç kaldk galiba herkes bi temizlik sevdasındaEfenim temizlikle uğraşıyoruz bu bahar temizliği beni benden aldı Yaw
iştahın yoksa eger ondan da olabilirrr
söözzzsalı başlıyokkk
taam taamben yazarım word e şimdik
Olur olur hiç canını sıkma inşallah olacak gelirsin merak etme bebemşubattan bu yana 78 den 72 ye düştüm sadece 60lara geçmem gerekli temmuzda tedavim var kısmet ise of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?