Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet pişman oldum aldigima. Mayıs.ayinda ilk defa kaloriyi

geçtim hemde müthiş şekilde.simdi.evi süpürüp dans mekik ve step yapicam ne kadar giderse artık.saksuka oynamayı düşünüyorum :))

Kizlar yarin cuma listedekilerin bugun sifir kacaamak yapmasi gerekiyor. Bu sekilde olmaz hepinize söyluyorum!
Zaten takim yerlerde kirmizi kart yakindir
kaptinn
sonra ben kötü ilan ediliyorum ama soylemek zorundayim.rica ediyorum herkes menulerini duzeltsin

Kızlar menüm
Sabah bitki çay bir meyve
Öğlen tarhana çorbası bı tane biber dolması onu da yoğrulan yedim
Ara da şekersiz kahve
Akşam tarhana çorbası salata
Ne kadar az yemeye alisirsan okadar zor kilo verirsin. Ilk zamanlar gider ama sonra coook yavaslar.
Kahvalti her zaman cok onemlidir kendimde test ettim.

Vucud az yemeye alistikca yemediklerini yediginde artiya dönüsür.
Bence menulerin cook yetersiz.
O dolma yerine baska bisey yemeliydin diye dusunuyorum.

yazda burayada at benide etiketle tekrar çekim hadı ben gidiyom kuaföre uğrucam konuşmaya
tm beybi halladeyim hemen eklerim
biz o temizliği taşınırken yapmıştık şimdi bide nişandan önce kalkışırız
bitmiyooo
Kızlar menüm
Sabah bitki çay bir meyve
Öğlen tarhana çorbası bı tane biber dolması onu da yoğrulan yedim
Ara da şekersiz kahve
Akşam tarhana çorbası salata
yine az
Evet pişman oldum aldigima. Mayıs.ayinda ilk defa kaloriyi

geçtim hemde müthiş şekilde.simdi.evi süpürüp dans mekik ve step yapicam ne kadar giderse artık.saksuka oynamayı düşünüyorum :))
ben sporunda değilim işin ama hazır emzirirken daha kolay kilo vericekken keşke biraz ciddiye alsan bu işi sağlıklı düzenli beslensen de hemencik kurtulsan kilolarından
Aynen ramazan gelmeden bitireyim dedim tatlım bittiği de yok daha da evi dağıtıyorum valla

toplanmadan öcne sağğlam bi dağılıyo evet

. Yok ciddiye aliuorumdbazen kendimi kaybediyorum :)) oda emzirirken kaloriyi 1500 e dusurmemeden kaynaklı galiba. (

ufff valla katılıyorummm yarın artı gelicekler ve k.bakmayın bu hafta oplmadı dicekler
ama 2 hafta üst üste artı gelince diskalifiye kuralını hatırlatmam gerek sanırımmm

zuzuzuzu1234
@Alina_
bu hafta riksli olanlar.. geçen hafta artı cıkmışsınız kızlar bu haftada artı olursa diskalifiye oluyosunuz

. Yok ciddiye aliuorumdbazen kendimi kaybediyorum :)) oda emzirirken kaloriyi 1500 e dusurmemeden kaynaklı galiba. (
canım parte sana kalori sayma dedi sn evdeki zararlı seyleri topla at yoket sağlıklı besln ve ekmek hamur işinden uzak durmaya calış
okuyamadım herşeyi çıkcam birazdan neye karar verdik şimcik poncikbirgelincik kaptinn hafta içi 3 günlük liste yapılcak afta sonu neyi yapcaz çayı yapalım mı ?
aynne kuzum 3 günlük diyete salı başlıyoz hafta sonuda çaya başlayalım

Haftaya herkes en az 500 gram vermis olsun burasi yarisma unutmayin sadece zayiflama topigi degil.
Eger kirmizi kart alirsak kaptinn sectigi kisiler cumalari listeyi yapicak buda meşakatli bence biraz hirslanin birakin kacamaklari benim icinde gecerli yaz geldi kapidaaa gobeginiz firlamadan yastik koymadan oturmanin rahatligini yasayin. Herkes sizi pohpohlssin vaay super kg vermissin diye
Buda benim gorevim oldugu icin uyariyorum.
Surekli kacamak yapanlarin listedeki durumunu degerlendircez.
Bunu sizin iyiliginiz icin soyledigimi unutmayin sevgiler.
SekerPancarii E elaalemi Aylnaylm1 zuzuzuzu1234 SchonerDuft poncikbirgelincik @selcanmehmetcan sarraf @Alina_ unuttugum varsa ekle keptin

Yazildinmi ramazai naptin dondurcanmi.
Menu ne zaman yazmisim kiz yazmadim ki
Canım okadr ısrar ettik ki bize özel bikereye mahsus 1 ahlık yaptılar üyeliğimizi ramazandan sonra uzatıcaz seversek beğenirsek bugün kızım durmadı hiç yarım saat anca yapabildim yatın bakalım nasl geçick hiç bilmiorum inan bi aylık olması bu sebepten hayırlı oldu gibi

YaIldım evet canım saol

Ohhhh guzel hem bakarsin begenirsen devam edersn paranda yanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…