- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.141
ay biz geç kaldk galiba herkes bi temizlik sevdasında
Efenim temizlikle uğraşıyoruz bu bahar temizliği beni benden aldı Yaw
Kızlar menüm
Sabah bitki çay bir meyve
Öğlen tarhana çorbası bı tane biber dolması onu da yoğrulan yedim
Ara da şekersiz kahve
Akşam tarhana çorbası salata
Evet sabahalro hep öyle geçiyor benim tatlım maalesef sabah kalktığımda yiyemiyoeum eşim öğlen yemeğine geldiğinde ancak o zaman yiyorum alışkanlığı atlatamadimsabah çok yetersiz
Evet pişman oldum aldigima. Mayıs.ayinda ilk defa kaloriyiTEMAMDIRR SALI BASLIYOKK
HEMDE PERŞEMBE GÜNÜcok kızdırıyosun beni evinde bu sekilde seyler tutmamalısın
Evet pişman oldum aldigima. Mayıs.ayinda ilk defa kaloriyi geçtim hemde müthiş şekilde.simdi.evi süpürüp dans mekik ve step yapicam ne kadar giderse artık.saksuka oynamayı düşünüyorum :))
+1
daha hızlı zayıflayabiilmek için 2 diyet birden mantıklı
Aynen ramazan gelmeden bitireyim dedim tatlım bittiği de yok daha da evi dağıtıyorum vallaay biz geç kaldk galiba herkes bi temizlik sevdasında
Ne kadar az yemeye alisirsan okadar zor kilo verirsin. Ilk zamanlar gider ama sonra coook yavaslar.Kızlar menüm
Ara da şekersiz kahve
tm beybi halladeyim hemen eklerimyazda burayada at benide etiketle tekrar çekimhadı ben gidiyom kuaföre uğrucam konuşmaya
bitmiyooobiz o temizliği taşınırken yapmıştıkşimdi bide nişandan önce kalkışırız
yine azKızlar menüm
Ara da şekersiz kahve
ben sporunda değilim işin ama hazır emzirirken daha kolay kilo vericekken keşke biraz ciddiye alsan bu işi sağlıklı düzenli beslensen de hemencik kurtulsan kilolarındanEvet pişman oldum aldigima. Mayıs.ayinda ilk defa kaloriyi
geçtim hemde müthiş şekilde.simdi.evi süpürüp dans mekik ve step yapicam ne kadar giderse artık.saksuka oynamayı düşünüyorum :))
Aynen ramazan gelmeden bitireyim dedim tatlım bittiği de yok daha da evi dağıtıyorum valla
. Yok ciddiye aliuorumdbazen kendimi kaybediyorum :)) oda emzirirken kaloriyi 1500 e dusurmemeden kaynaklı galiba.tm beybi halladeyim hemen eklerim
bitmiyooo
yine az
ben sporunda değilim işin ama hazır emzirirken daha kolay kilo vericekken keşke biraz ciddiye alsan bu işi sağlıklı düzenli beslensen de hemencik kurtulsan kilolarından
toplanmadan öcne sağğlam bi dağılıyo evet
ufff valla katılıyorummmKizlar yarin cuma listedekilerin bugun sifir kacaamak yapmasi gerekiyor. Bu sekilde olmaz hepinize söyluyorum!
Zaten takim yerlerde kirmizi kart yakindir
kaptinn
sonra ben kötü ilan ediliyorum ama soylemek zorundayim.rica ediyorum herkes menulerini duzeltsin
canım parte sana kalori sayma dedi sn evdeki zararlı seyleri topla at yoket sağlıklı besln ve ekmek hamur işinden uzak durmaya calış. Yok ciddiye aliuorumdbazen kendimi kaybediyorum :)) oda emzirirken kaloriyi 1500 e dusurmemeden kaynaklı galiba.(
aynne kuzum 3 günlük diyete salı başlıyoz hafta sonuda çaya başlayalımokuyamadım herşeyi çıkcam birazdan neye karar verdik şimcikponcikbirgelincik kaptinn hafta içi 3 günlük liste yapılcak afta sonu neyi yapcaz çayı yapalım mı ?
Canım okadr ısrar ettik ki bize özel bikereye mahsus 1 ahlık yaptılar üyeliğimizi ramazandan sonra uzatıcaz seversek beğenirsek bugün kızım durmadı hiç yarım saat anca yapabildim yatın bakalım nasl geçick hiç bilmiorum inan bi aylık olması bu sebepten hayırlı oldu gibiYazildinmi ramazai naptin dondurcanmi.
Menu ne zaman yazmisim kizyazmadim ki
YaIldım evet canım saolaa yazıldın demek sporaaa cok sevindim canııım
günaydın beybileeerrrsabah tartıda cok cıktım dün sabittim halbuki yarına eksi bekliyodum niye böyle oldu bilmem bugün cok su içip az yicem galiba anca böyle dengelicemm
Ohhhh guzel hem bakarsin begenirsen devam edersn paranda yanmazCanım okadr ısrar ettik ki bize özel bikereye mahsus 1 ahlık yaptılar üyeliğimizi ramazandan sonra uzatıcaz seversek beğenirsek bugün kızım durmadı hiç yarım saat anca yapabildim yatın bakalım nasl geçick hiç bilmiorum inan bi aylık olması bu sebepten hayırlı oldu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?