- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.101
haslanmış sebzeyi severek mi yiyosunBen severek tükettiğini için sıkıntı olmuyor ugrasmamis da oluyorum doğuruyor um hasliyorum tuz bile serpmeye üşeniyorum bazen oturup 2 3 tabak yiyorum
Ben suyunu da birlikte yiyorum keptin. Hepsini aynı anda doğru yorum atıyorum suya haslaniuir az bişey suyla sonra yiyorum
ben hep cvpv eriyom sana alan atmaaaaben yazıyorum kımse cevap vermıyo sabahtan berıdır burdayım
bence bahar yorgunlugundan öyle geliyo sana aynen böyle bişiler vardı akşamdan hzırlar sabah şişeye koyar alırız yanımızaay bende bilmiyorum herşey allak bullak düzensiz geliyor habuki ya allah deyip kalkasam düzenli olduğunu görcem herşeyin havalardan sanırım ya da kilo vermek istiyorum veremiyorum ders çalışamıyorum evime yetişemiyorum istediğim gibi uykusuz kalamıyorum bir ağırlık var üstümde işte sen anla
ok maydo9noz zencefil elma limon top karabiber olması gerekli yapalım cumartesi günü
bir poncik gördüm sanki ... kuşundan haber var mı kuzum yaben yazıyorum kımse cevap vermıyo sabahtan berıdır burdayım
Siz bir svmiyorsunuz onu anlamıyorum..Hatta aklıma yerken fikir.geldi acaba Ege mutfağı diye avmlere dükkan mı acsamhaslanmış sebzeyi severek mi yiyosun
ben hep cvpv eriyom sana alan atmaaaa
bence bahar yorgunlugundan öyle geliyo sana aynen böyle bişiler vardı akşamdan hzırlar sabah şişeye koyar alırız yanımıza
bende plates mi yapsam diyorum sabahları 20 dakika iş görür mü acaba imreniyorum valla bu ara kendime dair birşey yapamadımAçıklama yapıyorum efendim
Eki Görüntüle 1991375
Saolun efendim30 da sabah yapmistim 80 dk sporum var efendim
yanıma limon alayım bürodan o zaman yarın başlarım ama yumurta değerinde başka birşey yerim midem bulanırsa elma demiştin elma ile kapatırımhaslanmış sebzeyi severek mi yiyosun
bence bahar yorgunlugundan öyle geliyo sana aynen böyle bişiler vardı akşamdan hzırlar sabah şişeye koyar alırız yanımıza
zeytinyaglılarSiz bir svmiyorsunuz onu anlamıyorum..Hatta aklıma yerken fikir.geldi acaba Ege mutfağı diye avmlere dükkan mı acsam
patlıcanlı börek denedin mi hiç ? partişin dediği gbi pacanga böreği gibi yaparsın patlıcan közle domatesle doldur yufkanın içinekaptinn @ParteMoralll SchonerDuft poncikbirgelincik
Kızlar yufkanın var 2 tane bugün bitirmem lazım akşama ne yapsam ?? 2 patlıcanın da var 1 domates istediğiniz kadar biber soğan patates havuc etin hiç bir türlüsü yok
bende açıklama kısmında bomboş ekran cıktı niye öle olduAçıklama yapıyorum efendim
Eki Görüntüle 1991375
Saolun efendim30 da sabah yapmistim 80 dk sporum var efendim
kız yarın cumaaa sen çaya mı başlıcan yarın ?yanıma limon alayım bürodan o zaman yarın başlarım ama yumurta değerinde başka birşey yerim midem bulanırsa elma demiştin elma ile kapatırım
kaptinn @ParteMoralll SchonerDuft poncikbirgelincik
Kızlar yufkanın var 2 tane bugün bitirmem lazım akşama ne yapsam ?? 2 patlıcanın da var 1 domates istediğiniz kadar biber soğan patates havuc etin hiç bir türlüsü yok
haslanmış sebzeyi severek mi yiyosun
ay dimiii onu gördümdü ben atlamışım demekkkhani nerde göremedimmmm şiştim yazdım kimse cevap yazmadııııııııııııııı
ay dimiii onu gördümdü ben atlamışım demekkk
naptın sonra gurur yapıp burdn cok uzaklara mı gittincvp verilmediyse bi daha yazıver
olabilir yani o çayı 3 4 gün içip kahvaltıyı 1 yumurta ile yapsam öğlen ne varsa yesem akşamı hafif kapatsam nasıl olur acabapatlıcanlı börek denedin mi hiç ? partişin dediği gbi pacanga böreği gibi yaparsın patlıcan közle domatesle doldur yufkanın içine
bende açıklama kısmında bomboş ekran cıktı niye öle olduspor yapim eve gidince yürüyüş dışında bişey yapmıyom artık egzersizlere başlıcam
kız yarın cumaaa sen çaya mı başlıcan yarın ?
aaslında onu bi hafta sürekli yapabiliriz sanki su gibi içilir sonucta soguk olcak
olabilir yani o çayı 3 4 gün içip kahvaltıyı 1 yumurta ile yapsam öğlen ne varsa yesem akşamı hafif kapatsam nasıl olur acaba
....
ayran aşı yaptım ya ben bak onu da yapabiliriz 700 gram garanti veririz o kür ile ama dün nasıl içemedim bilemiyorum
şu 3 günlük listeden bahsediyorsun değil mi oda olabilir aslında @keptin ne dersin hafta içi yapsak mı sende takıl bize poncikbence pancarın listeyi yapın kızlarkaptinn banada ilk gün 800 gram verdirmişti sonra hastalandım yine verdim ama uygularsanız baya etkili
şu 3 günlük listeden bahsediyorsun değil mi oda olabilir aslında @keptin ne dersin hafta içi yapsak mı sende takıl bize poncik
Kızlar bugün küçük diyetini unuttun gitsin buğun abarttim yani çok şekerli çekti canım ve farkında olmadan ucundan derken 200 Gr lik fıstık ezmesini bitirmisim ki kendileri 1209 kaloriye eşit((
Neyse ki doktor Mehmet öz sismanlatmaz demiş
O değil bı daha almicam fıstık ezmesi falan((
olur salı başlayalım o detoks suyunu da hafta sonu yapalımOlur kızlar bende yaparım salı başlayalım o zaman olur mu evet o 3 günlük listeden bahsediyorumm
olur salı başlayalım o detoks suyunu da hafta sonu yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?