- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.261
Ben yarın dönebilirim keptın
Dimi bende biraktim bugun ekmegi bi alisiyim iki hafta sonra burdayim veriyimde su kg lalari kurtuluyum emekli oluyum nedir çektiğim yetti gariBir tabak tas kebabi yaninds yogurt ve salata harika olurdu. Birak su bi lokma ekmekleri.
bende ayji cnm iidareediyorum. Ev temizligi isler gucler bas agrilari bulantilar gece uykusuzluklari oyle yuvarlanip gidiyprum.Bebegiiimm idare ediyoruz işte sen napiyosunnn
bende ozledimmmmm. Yeyisemiyorum buraya konusmalara aara ara gelebiliyorum ancak ama aklim sizlerde hepinizi burayi falan cok ozluyorum sizin verdiginiz kilolari dusunup motive oluyom vallaaSen nerelerdesin özledim seni
Tatlisim ev temizligi is guc derkene gelemedimm zaten gelincede cok konusulmus oluyor paparazitibi araya girip duruyomOo munterim nerelerdesnnnn
Himmmmmm persembe persembe sutlac olmus mu ?
bazi durumlari degerlendirirz bakalim. Aynen
Günaydın kızlar wc durumunu bekliyorum şiştim iyice tartilcam sonra....
O kadar yer etmiş ki burası ruyamda birinizi gördüm simsiyah saçlı bir bayan saclar uzun kıvırcık @keptin acaba sen miydin dicem de seni gördüm munter gibi hissettim hanginizdiniz bea
Arkdasima caaaahııl demee bilmiyodu belkimsen buyuluyu biliyomuydun hakettin sabahtir yememistin
ne dmek bilmiyo hep içeirm o caydan ben onunla dogudk büyüdük biz büyülü çay akar bizim kanımızdan kızıııımmmoda bilmiyodu büyülü çayııııııııtemem ben gidiyom
atmasın dimi kız onaBana boylee pelevereler atma
tm kuzuuumm sen bugün 3 e kadar bildir bana kesin döncen mi ona göre eklerim ben seni listeyeBen yarın dönebilirim keptın
anca emekli olurusn zatiDimi bende biraktim bugun ekmegi bi alisiyim iki hafta sonra burdayim veriyimde su kg lalari kurtuluyum emekli oluyum nedir çektiğim yetti garikaptinn
kıvrcık uzun sac uyyyo ama benm saclar siyah değil tutmadı :Günaydın kızlar wc durumunu bekliyorum şiştim iyice tartilcam sonra....
O kadar yer etmiş ki burası ruyamda birinizi gördüm simsiyah saçlı bir bayan saclar uzun kıvırcık @keptin acaba sen miydin dicem de seni gördüm munter gibi hissettim hanginizdiniz bea
bitmedi mi daha temizliiikkkbende ayji cnm iidareediyorum. Ev temizligi isler gucler bas agrilari bulantilar gece uykusuzluklari oyle yuvarlanip gidiyprum.
bende ozledimmmmm. Yeyisemiyorum buraya konusmalara aara ara gelebiliyorum ancak ama aklim sizlerde hepinizi burayi falan cok ozluyorum sizin verdiginiz kilolari dusunup motive oluyom vallaa
Tatlisim ev temizligi is guc derkene gelemedimm zaten gelincede cok konusulmus oluyor paparazitibi araya girip duruyom
Sizlerde ne vr ne yok diyetler kilo vermeler nasil gidiyor yaz a az kaldiii
kaç kilo cıktın gııııCanimmkaptinn dir oo ben o tarifw hic uymimm benim saclar duz kisa gunaydin bu arada ben de bir tartildim wc ye gidio tekrar tartilacam gordugum kilo beni urkittii
Wuuuuu kilo verilmis14. TAKİM 516. ETAP***
nuffiun(72,4///%)
zuzuzuzu1234 (66.8///%)
elaalemi( 57.0///%)
Alina_ (/59.7///%)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3///)
14. Takım Ortalama:%
Senad giricekti bakalim gelsinde***aday listesi***
@SekerPancarii(51.7///%)
@sarraf (78.9///%) listeye girmek için gerekli:76kg
aday listesi yüzdesi:%
hemde400grWuuuuu kilo verilmis
aynen onu sonradan ekleriz kararını versin kesinSenad giricekti bakalim gelsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?